reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pierwsza od lewej ma napisane 18-23 miesiaca ( zmierzyłam długość całkowita to 45cm), środkowa 9-12 miesięcy 80cm, a czerwona 12-18 miesięcy/ 86 cm :confused::confused::confused:

Bądź tu człowieku mądry :confused::confused:

reklama
Pierwsza od lewej ma napisane 18-23 miesiaca ( zmierzyłam długość całkowita to 45cm), środkowa 9-12 miesięcy 80cm, a czerwona 12-18 miesięcy/ 86 cm :confused::confused::confused:

Bądź tu człowieku mądry :confused::confused:

nie ma to jak rozmiarówka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja ostatnio julce w 5-10-15 kupiłam bluzeczkę rozmiar z metki 116 długość do pępka a rękawy za dłonie zwisały:szok::szok: oddałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie używałam ich za specjalnie :rofl2: Wolałam zwykłe bodziaki i pajacyki, wyprane tylko ze 3 razy i koniec...

Dla Aniki mam już 2 szuflady :rofl2:

No i wykrakałam, mała ma temperaturę :baffled:
Zdrówka ,dla Helenki zyczę :-),Ksawek dziś coś śpiący ,marudny i bez apetytu ,przesilenie czy co ?rano wydawał się zdrowszy.

to duze masz mieskznie:szok::szok::szok::szok: ja mam niecale 70m2 na dole bo gora jeszcze w proszku
Matko a, ja się cieszę z naszych 50 metrów:-):-),ale też góre w proszku ,zresztą za lat kilka,m nawet 10 będziemy się rozbudowwać i górę robić ,na razie to plan dalekobieżny ,bo kasy brak....Idę jabłuszko mu obrać i zaraz lecę na zebreanie do szkoły, ,no wybitnie nie mam c hęci...

mama Helenki jak sie namylsisz to daj miz nac na priva-chyba ze ci zalezy zeby przez allegro to daj mi link.a teraz uciekam.wpadne wieczorem jak mi P nie zajmei kompa bo jutro ma wolne.jakby mnie ie było to bede jutro.
do pozniej:-)
ide do Krystyny na imieniny:rofl2:

reklama
AGNES A JAKI WÓZIO SPRZEDAJESZ DAJ LINKA:tak::tak::tak::tak:

Oto link na mój wózek do sprzedania :-)
Wózek Graco Vivo - stan b.dobry (576461265) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny ktos juz kupił :-D:-D:-D:-D
No to gratulację,bardzo szybko zeszło :-)

50 metrów ale własne co zrobisz w nich jest twoje a ja :no::no::no::no::no::no::no::no::no:
no ale gram w totka może wygram:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja tez gram W TOTO LOTKA ale jak na razie zadnej wygranej :-)

ide do Krystyny na imieniny:rofl2:

Anabuba udanych imienin :tak::tak::tak:

Do góry