reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja niunia pięknie je obiadek mimo temperaturki :tak:

Agnes jak chcesz to wrzucę ten link do wózka na watek lipcówek :tak: Bo tą moja aukcję to wylicytowała właśnie lipcówka :rofl2:

reklama
jestem :-)
maly grasuje mi po pokoju m lezy pod kocem a ja :confused: nie wiem gdzie sie podziac... :sorry2:

mama helenki zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka :-D:tak: super ciuszki :tak::tak:
malinka1 to czekamy az znajdziesz te zdjecia :tak:
madziulanatasza - uwielbiam ta gre - gra z dziecinstwa a teraz nie ma z kim - heh moze dolacze do Was :confused::-p;-) heh a mnie dzis w nocy tez snila sie zdrada ale meza :sorry2: heh ale to jest smieszne jak tak czasem ktos lunatykuje ja kiedys mialam polew z meza :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mama helenki - pewnie sen mu apetytu nabral.... :-D:-D:-D:tak::tak::tak:
anabuba - wlasnie bylismy niedawno w aptece po lekarstwa i juz sobie wzial :tak:

uuuuuuuuu reszte dokoncze za chwile maly narobil mi niespodzianki fuuuuuu :rofl2:

Ostatnia edycja:
no i jestem
maly przebrany

malinka1 to sweterek ma juz przejscia za soba hihi :-D
mama helenki- to szybko ci ktos kupil - nie dziwie sie :tak:
anabuba baw sie (a tak na amrginesie moja tesciowka to tez Kryska)

ja pije teraz kawke moj m zasnal no i jakos tak nudno... :baffled:

kurcze ja tez bym musiala wystawic pare rzeczy na allegro chyba ze ciuszki sprzydzadza sie przy nastepnej ciazy (ale to nie ciazowe) tylko rozm wieksze niz mam:tak:

agnes fajny ten twój wózek brdzo takie lubie zanim antek się urodził właśnie o takim myśleliśmy mój P go zobaczył popatrzył na mnie i mówi naewt o tym nie myśl:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D u nas wkomisie stoi tki sam ale za 400 zł:szok:

Sewek jak narazie buszuje i nie w glowie mu spanie ale mysle ze tradycyjnie pojdzie spac po 20
bo wczoraj jakos kiepsko mu to szlo zasnal dopiero po 21 :szok:

reklama
Do góry