kinguś
Nie poddam się
Kochane moje niestety nie dam rady przeczytać Waszych postów tyle się tego narobiło przez jeden dzień, jestem zmęczona i zmykam do łóżeczka.
Jutro zajrzę. Buziaczki :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane moje niestety nie dam rady przeczytać Waszych postów tyle się tego narobiło przez jeden dzień, jestem zmęczona i zmykam do łóżeczka.
Siema dziewczyny
Melduje sie po pracyWiedzialam, ze tak qrwa bedzie...
Jak wy to robicie? Ja nawet elektrycznym depilatorem nie ogolę nóg, bo wyję z bólu, jak jadę po piszczelach to już całkiem masakra. :-)
no tak ale chodzi mi o to ze ten sluz to zazwyczaj tylko po stusunku mam jeden-dwa dni.. a potem nie i teraz znow.. jest jego wiele.. dlatego pytalam czy po przytulankach tez macie sluz tzw płodny.. to ze przed owuka on jest to wiem, wychodzi na to ze po przytulankach w dniach płodnych mam wzmożoną produkcje śluzu..
Hej!
Odebralam wyniki-jak na moje rozeznanie reumatologiczne to nie mam RZS bo wszystkie wyniki dotyczace tego sa w norie...
A oprocz zrobilam toxo i mam ujemny IgG i ujemny IgM, natomiast cytomegalie i mycoplazme mam dodatni IgG i ujemny IgM...to chyba dobrze??:? Evie-wiem kochanie ze Ty jestes w tym biegla...to ok tak? Tylko z tą toxo będę musiala uważać jak kiedyś zafasolkuję...
Elfa-mam nadzijee, ze nie szkodzi to fasolkom...No własnie mnie to chyba tez czeka, bo jak ustalą mi operację na kolano to będę się musiala szczepić...nie wiem jak to jest...też o tym myślałam i w dziendobryTVN słyszalam ze mozna teraz tak szybko się zaszczepić-3 dawki co tydzien i potem za 2 tygodnie...całosć zamyka się w niespełna miesiącu...
Taaak a co ja mam powiedziec-skonczone 30 we wrzesniu, i juz 31 sie zbliza krokami w siedmiomilowych butach...ech
Siema dziewczyny
Melduje sie po pracyWiedzialam, ze tak qrwa bedzie... O 1 w pracy zabolal mnie doslownie na sekunde brzuch. Potem poszlam do toalety i zauwazylam brazowe plamienie ( sporo). Zadzwonilam do poloznej, ktora wyslala mi wczesniej sms'a z reszta ( bo nie mogla sie do mnie dodzwonic) i powiedzialam jej co sie dzieje. Kazala mi wziac paracetamol i gdyby bol sie powtorzyl lub pogorszyl, mialam do niej przyjechac. Bol sie nie powtorzyl - totalnie mnie nic nie boli, tyle ze ciagle nie przestalam plamic
![]()
Jestem zalamana... Nie testujcie przed terminem @
Ide plakac ....
P.S. Tak wlasnie pomyslalam, ze jedyna dobra rzecz w tej calej sytuacji, to to ze przynamniej jestem pewna ze miewam owulacje a moj m. ma dobre nasienie![]()
Cześc dziewczynki to ja tylko na chwilę bo nic mi się dziś nie chce, siedzę w pracy i najchętniej to bym się popłakała, cycki spuchły jak balony ale nie bolą, plamię od rana nie mocno a brzuch boli dziwnie, to na pewno zapowiedź @ i przyjdzie jutro. Mam doła i złe samopoczucie. Jestem zła, nienawidzę tej @ i tego złego humoru jaki wtedy mam
Następny cykl i pewnie znów nic nie będzie, już nawet nie myślę o tych staraniach i mocno się zastanawiam czy to ma sens.
tez bym tak chciala, jeszcze jakis czas temu moj małż byl na kazde skinienie i to ja musialam ucieka ... a teraz tez sie doprosic czasami nie moge, bo praca bo siamto sramto..... wczoraj tak sie poklocilam z nim przez to ze az sie poplakalam , naszczescie wieczorem bylo juz lepiej i sie bzyknelismy..... ale powiem szczerze ze brakuje mi tego kiedy to facet rzuca siena ciebie bez slow i juz a nie ze trzeba sie prosic jak o nie wiadomo co.....Zgwalcilam M. Powiedzialam, ze ja chce przytulanek, wiec sie nie bede go pytac tylko wezme co mi sie nalezy. O!
A zdecydowalam sie, bo w pewnym momencie poczulam, ze cos ze mnie wyplywa - uczucie jak przy wychodzeniu skrzepu podczas @ (sorry za opis), poszlam do lazienki, siegnelam reka, a tam z pochwy wylazl taki mega glucior (rano byl jeden, teraz byl drugi), taaaak sie ciagnal, ze wow nie wiedzialam, ze moge cos takiego miec ;-) nigdy wczesniej nie mialam...
dziekiMarzenix !!!!
Piekne zdjecie, najsliczniejsze te na plazy , super !
A zdecydowalam sie, bo w pewnym momencie poczulam, ze cos ze mnie wyplywa - uczucie jak przy wychodzeniu skrzepu podczas @ (sorry za opis), poszlam do lazienki, siegnelam reka, a tam z pochwy wylazl taki mega glucior (rano byl jeden, teraz byl drugi), taaaak sie ciagnal, ze wow nie wiedzialam, ze moge cos takiego miec ;-) nigdy wczesniej nie mialam...
witam.....kilka dni nie było mnie tutaj a tu 140 stron do poczytania.....no i jeszcze chwile i sama tu bez fasolki zostane..........potrzebuje masazyste na juz....macie cos pod ręką?????