reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kochane moje niestety nie dam rady przeczytać Waszych postów tyle się tego narobiło przez jeden dzień, jestem zmęczona i zmykam do łóżeczka.

Jutro zajrzę. Buziaczki :-):-)

reklama
Kochane moje niestety nie dam rady przeczytać Waszych postów tyle się tego narobiło przez jeden dzień, jestem zmęczona i zmykam do łóżeczka.

Jutro zajrzę. Buziaczki :-):-)

Hej Beatko !

Czemu tak rzadko wpadasz??? Udzielasz się już na wątku mamuś?

Napisz nam co u Ciebie. Odpisywanie "dziękuję wszystko dobrze" mnie nie zadowala :-D

Idę się myć i spać, a Wy do nocy naprodukujecie tyle stron, że od rana będę musiała walczyć z nadrobieniem :-)

Siema dziewczyny :zawstydzona/y:

Melduje sie po pracy :zawstydzona/y: Wiedzialam, ze tak qrwa bedzie...

Kochana glowa do gory, to nie musi jeszcze oznaczac najgorszego! Bierzesz progesteron na podtrzymanie ciazy?? Jesli nie, to radze Ci sie zorientowac u jakiegos innego gin, co on o tym mysli...
:tak:

Jak wy to robicie? Ja nawet elektrycznym depilatorem nie ogolę nóg, bo wyję z bólu, jak jadę po piszczelach to już całkiem masakra. :-)

Hehe kwestia przyzwyczajenia, ja na poczatku wylam z bolu, ale teraz depiluje czesto, wiec wtedy kiedy wloskow jest mniej i sa krotsze - ciach ciach i po sprawie - 20 minut i cale nogi wydepilowane.
Aha powiem Ci, ze pomaga przylozenie przed depilowaniem na jakis czas czegos z zamrazalnika - po jakims czasie skora tak dretwieje, ze sie slabo czuje dotyk - wtedy mozna depilowac :-D I oczywiscie, OBOWIAZKOWO (!) sluchaweczki i jakas fajna muza!!!! O niebo mniej boli, naprawde!

no tak ale chodzi mi o to ze ten sluz to zazwyczaj tylko po stusunku mam jeden-dwa dni.. a potem nie i teraz znow.. jest jego wiele.. dlatego pytalam czy po przytulankach tez macie sluz tzw płodny.. to ze przed owuka on jest to wiem, wychodzi na to ze po przytulankach w dniach płodnych mam wzmożoną produkcje śluzu..

Z tym sluzem to faktycznie dziwnie jakos, ja tez zauwazylam, ze mam troche inny sluz po przytulankach... ale moze to dlatego, ze w czasie przytulanek robie sie morka :zawstydzona/y: sluz musi byc sliski zeby nie bylo obtarc
;-)

Zgwalcilam M. Powiedzialam, ze ja chce przytulanek, wiec sie nie bede go pytac tylko wezme co mi sie nalezy. O! :-D:-D
A zdecydowalam sie, bo w pewnym momencie poczulam, ze cos ze mnie wyplywa - uczucie jak przy wychodzeniu skrzepu podczas @ (sorry za opis), poszlam do lazienki, siegnelam reka, a tam z pochwy wylazl taki mega glucior (rano byl jeden, teraz byl drugi), taaaak sie ciagnal, ze wow nie wiedzialam, ze moge cos takiego miec ;-) nigdy wczesniej nie mialam...

Hej!

Odebralam wyniki-jak na moje rozeznanie reumatologiczne to nie mam RZS bo wszystkie wyniki dotyczace tego sa w norie...
A oprocz zrobilam toxo i mam ujemny IgG i ujemny IgM, natomiast cytomegalie i mycoplazme mam dodatni IgG i ujemny IgM...to chyba dobrze??:? Evie-wiem kochanie ze Ty jestes w tym biegla...to ok tak? Tylko z tą toxo będę musiala uważać jak kiedyś zafasolkuję...:confused:

Elfa-mam nadzijee, ze nie szkodzi to fasolkom...No własnie mnie to chyba tez czeka, bo jak ustalą mi operację na kolano to będę się musiala szczepić...nie wiem jak to jest...też o tym myślałam i w dziendobryTVN słyszalam ze mozna teraz tak szybko się zaszczepić-3 dawki co tydzien i potem za 2 tygodnie...całosć zamyka się w niespełna miesiącu...

skoro to nie kwestia reumatologiczna, to bedzie Cie leczył lekarz z Katowic, dobrze rozumie? myslisz, ze sie nie obędzie bez operacji ? co do szczepienia, to niewiedziałam, ze jest taka ekspresowa wersja...

co do wynikow z toxo - jak bedziesz w ciazy koniecznie unikaj kotów, szczurów :)
nie jedz surowego miesa, zero sushi zero tataru :) dobrze myj owoce , dmuchaj i chuchaj na siebie !

:wściekła/y: Taaak a co ja mam powiedziec-skonczone 30 we wrzesniu, i juz 31 sie zbliza krokami w siedmiomilowych butach...ech

a co ja mam powiedziec - 33 lat skoncze w listopadzie :baffled:

Siema dziewczyny :zawstydzona/y:

Melduje sie po pracy :zawstydzona/y: Wiedzialam, ze tak qrwa bedzie... O 1 w pracy zabolal mnie doslownie na sekunde brzuch. Potem poszlam do toalety i zauwazylam brazowe plamienie ( sporo). Zadzwonilam do poloznej, ktora wyslala mi wczesniej sms'a z reszta ( bo nie mogla sie do mnie dodzwonic) i powiedzialam jej co sie dzieje. Kazala mi wziac paracetamol i gdyby bol sie powtorzyl lub pogorszyl, mialam do niej przyjechac. Bol sie nie powtorzyl - totalnie mnie nic nie boli, tyle ze ciagle nie przestalam plamic :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jestem zalamana... Nie testujcie przed terminem @

Ide plakac ....

P.S. Tak wlasnie pomyslalam, ze jedyna dobra rzecz w tej calej sytuacji, to to ze przynamniej jestem pewna ze miewam owulacje a moj m. ma dobre nasienie :tak:

ja mysle, ze wszystko dobrze sie skonczy ! szkoda, ze jest weekend i nie mozesz isc do lekarza...a moze lepiej pojedz na podotowie, w szpitalu dadza moze jakies leki na podtrzymanie...

Cześc dziewczynki to ja tylko na chwilę bo nic mi się dziś nie chce, siedzę w pracy i najchętniej to bym się popłakała, cycki spuchły jak balony ale nie bolą, plamię od rana nie mocno a brzuch boli dziwnie, to na pewno zapowiedź @ i przyjdzie jutro. Mam doła i złe samopoczucie. Jestem zła, nienawidzę tej @ i tego złego humoru jaki wtedy mam :crazy:
Następny cykl i pewnie znów nic nie będzie, już nawet nie myślę o tych staraniach i mocno się zastanawiam czy to ma sens.

bardzo mocno przytulam - nie smuc sie pamietaj o gangu :angry:

na pocieszenie ci powiem, ze rozgoryczenie zniknie , ja mam 3 dc i juz sie pogodzilam z tym ze @ przyszła , ciesze sie juz na nastepny cykl, mam nowe nadzieje..a było mi cięzko-mialam najwieksza załamke od poczatku staranek..

Marzenix !!!!

Piekne zdjecie, najsliczniejsze te na plazy , super !

glowa mnie boli po tych cwiczeniach...:baffled:

Zgwalcilam M. Powiedzialam, ze ja chce przytulanek, wiec sie nie bede go pytac tylko wezme co mi sie nalezy. O! :-D:-D
A zdecydowalam sie, bo w pewnym momencie poczulam, ze cos ze mnie wyplywa - uczucie jak przy wychodzeniu skrzepu podczas @ (sorry za opis), poszlam do lazienki, siegnelam reka, a tam z pochwy wylazl taki mega glucior (rano byl jeden, teraz byl drugi), taaaak sie ciagnal, ze wow nie wiedzialam, ze moge cos takiego miec ;-) nigdy wczesniej nie mialam...
tez bym tak chciala, jeszcze jakis czas temu moj małż byl na kazde skinienie i to ja musialam ucieka ... a teraz tez sie doprosic czasami nie moge, bo praca bo siamto sramto..... wczoraj tak sie poklocilam z nim przez to ze az sie poplakalam , naszczescie wieczorem bylo juz lepiej i sie bzyknelismy..... ale powiem szczerze ze brakuje mi tego kiedy to facet rzuca siena ciebie bez slow i juz a nie ze trzeba sie prosic jak o nie wiadomo co.....:dry:
Marzenix !!!!

Piekne zdjecie, najsliczniejsze te na plazy , super !
dzieki :D

Ja tez mialam kiedys taki glucior---wielachny..to bylo jak mialam dni plodne:-)

zobaczcie co mi kolezanka wyslala na e-mail hihihhi:-D

Wyznania faceta:

Nigdy nie rozumiałem, dlaczego potrzeby seksualne mężczyzn tak bardzo
odbiegają od potrzeb seksualnych kobiet. Wszystkie te gadki o Marsie i
Wenus... Nigdy również nie rozumiałem, dlaczego tylko
mężczyźni są w stanie myśleć racjonalnie...
W zeszłym tygodniu poszedłem z moją żoną do łóżka.
Zaczęlismy się pod kołdrą głaskać i dotykać. Byłem już gorący jak cholera i
myślałem, że ona również, ponieważ to, co robiliśmy miało jednoznaczne
podłoże seksualne.
Lecz właśnie w tym momencie rzekła do mnie:
- Posłuchaj, nie mam teraz ochoty sie kochać, chcę tylko, żebyś wziął mnie
w ramiona, dobrze?
Odpowiedziałem:
- Co?
W odpowiedzi usłyszałem, no jak sądzicie, co? To przecież jasne:
- Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z emocjonalnych potrzeb kobiet!
W końcu zrezygnowałem i skapitulowałem. Nie miałem tej nocy seksu i tak
zasnąłem...
Następnego dnia poszedłem z żoną do Centrum Handlowego na zakupy.
Patrzyłem na Nią, gdy przymierzała trzy piękne, ale bardzo drogie sukienki.
Ponieważ nie mogła się zdecydować, powiedziałem Jej, żeby wzięła wszystkie
trzy. Nie wierzyła własnym uszom i zmotywowana przez moje pełne
wyrozumiałości słowa, stwierdziła, że do nowych sukienek potrzebuje przecież
nowe buty, zresztą te, które na wystawie oznaczone były ceną 600 zł. Na to
rzekłem, że, oczywiście, ma rację. Nastepnie przechodziliśmy
obok stoiska z biżuterią.
Żona podeszła do wystawy i wróciła z diamentową kolią.
Gdybyście mogli Ją widzieć! Byla wniebowzięta! Prawdopodobnie myślała, że
nagle zwariowałem, ale to było Jej w gruncie rzeczy obojętne. Sądzę, że
zniszczyłem wszelkie schematy myślenia filozoficznego na których się do tej
pory opierała, gdy po raz kolejny powiedziałem "tak" i dodałem "piękna
kolia"...
Teraz była wręcz seksualnie podniecona. Ludzie! Jej twarz wyrażała tyle
uczuć, musielibyście to widzieć! W tym momencie powiedziała ze swoim
najpiękniejszym uśmiechem:
- Chodź, pójdziemy do kasy zapłacić.
Trudno mi było nie wybuchnąć śmiechem, gdy Jej odpowiedziałem:
- Nie, kochanie, nie mam teraz ochoty tego wszystkiego kupować....
Jej twarz zbladła jak ściana, a jeszcze bardziej, gdy dodałem:
- Mam tylko ochotę na to, żebyś mnie wzięła w ramiona.
Gdy z wściekłości i nienawiści już prawie pękała, wbiłem ostatni gwóźdź:
-Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z finansowych możliwości mężczyzn.
Sądzę, że nie będę miał seksu do roku 2013..

witam.....kilka dni nie było mnie tutaj a tu 140 stron do poczytania.....no i jeszcze chwile i sama tu bez fasolki zostane..........potrzebuje masazyste na juz....macie cos pod ręką?????
acha/........poogladalam was niektore na nk....sorki

reklama
nie pisywalam ale was czytalam...tylko oststnie 4 dni jakos niewchodzilam tutaj........czekam czekam i czekam -jeszcze dwa tygodnie zanim moj pancio (tołdi)przyjedzie........a tak to czuje kazdy mięsień i stopy mi odpadają

Do góry