Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
w.kropeczko plis chodz i mi pousuwaj!!!!!!!
ja mam jakis zwykly ten veet wosk......

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zapomnialam dodac ze marchewka tez odpada! to mnie strasznie irytuje bo uwielbialam kiedys wcinac jablka i marchewkewiec pytanie sokami ale z jakich warzyw??? zeby dalo sie to wypic! bede musiala zainwestowac w sokowirowke!
![]()
Moja kuzynka jest położną i rozmawiałam z nią na ten temat. Powiedziała, żebym na razie brała clo i zobaczymy co się będzie działo. Jeżeli nic to poleca mi laparoskopie (nakłuwanie jajników), bo nie ma sensu się męczyć a skuteczność tego zabiegu jest większa niż po clo.
Rozmawiałam z lekarzem i powiedział, że zaczął mój jeden żywy jajnik reagować na clo więc pomęczymy sie do 6 stymulacji i potem zadecydujemy co dalej ale na pewno laparoskopia.
Szczepią kobiety w zaawansowanej ciąży nawet. Pytałam dwóch lekarzy na wszelki wypadek czy na pewno nie szkodzi to szczepienie. NIE. Podobnoć to nie jest to samo jak np. różyczka, że dostajesz bakterie i organizm musi z nimi walczyć. Jakoś to jest inaczej ale nie pamiętam jak.
Elfa
Bardzo mnie cieszy to ze wyniki Wam sie poprawily. Ja na podobny cud czekam
Powiedz pls co maz przyjmowal, jakie witaminy w jakich ilosciach ?
ooooo juz chyba wogole sama sobie nie bede krzywdy robic hehehheheMarzenko nie radze ci woskowac wloskow pod paszka bo potem robia sie ciemne plamy..u mnie w kinice dziewczyny narzekaly..wiec ja gole..ale inne partie ciala woskuje i mam na 4 tyg spokoj:-)
Oj skąd ja to znam!!! jak mnie znajoma zaraziła i raz zawlokła do Brazylijki na gorący wosk to się pote uzależnilam i tez w domu czasem sama goracym robię, ale samemu trudniej sie powyginać tu i tam:-) Z tym ze efekt u mnie jest idealny-moze to kwestia wosku???
Dzielna Marzenixxx-jestem z Ciebie dumna koleżanko!
:-)
![]()
odkryłam ostatnio poezje śpiewana i siedze przed monitorem i wyje sobie do kotletauwielbiam spiewac( a ze falszuje to inna sprawa heeh)
wy tez tak macie??
Ja juz tu trochę pisałam. Ja generalnie jestem z tych "wsłuchanych", jestem połączona ze wszechświatem do tego stopnia że @ mam w pełnie księżyca (MIAŁAM). To nie jest moja pierwsza ciąża. Poprzednia skończyła się poronieniem w 11 tygodniu z powodu wypadku samochodowego. Niesttey nacisk pasów był zbyt duży. Obiecałam sobie że nigdy przenigcy juz nie będe w ciąży. A tu masz
Jestem i to z premedytacją
.
Od początku wiedziałam że zaszłam w ciążę, zarówno wtedy (10 lat temu jak i teraz) to jest silne poczucie, niezwykle to było dla mnie jasne. Kiedy to powiedziałam dawcy plemników to się uśmiałale.. ostatecznie okazało się to prawdą. Trochę bolała mnie głowa, czułam się zmęczona. Dokładnie wiedziałam kiedy dziecko (dzieci) się zagnieżdżają. Mam takie wrażenie że jest ich sztuk dwa
, i że z jednym jest problem, tym niżej. A i boalły mnie sutki i zmieniły kształt.
Teraz troche mnie muli, trochę ciągnie, ciągle chce mi się siku, mam lekkie zapacie, i czasami plamię co mnie wkurwia nieziemsko.
bardzo mi miło!
Siema dziewczyny
Melduje sie po pracyWiedzialam, ze tak qrwa bedzie... O 1 w pracy zabolal mnie doslownie na sekunde brzuch. Potem poszlam do toalety i zauwazylam brazowe plamienie ( sporo). Zadzwonilam do poloznej, ktora wyslala mi wczesniej sms'a z reszta ( bo nie mogla sie do mnie dodzwonic) i powiedzialam jej co sie dzieje. Kazala mi wziac paracetamol i gdyby bol sie powtorzyl lub pogorszyl, mialam do niej przyjechac. Bol sie nie powtorzyl - totalnie mnie nic nie boli, tyle ze ciagle nie przestalam plamic
![]()
Jestem zalamana... Nie testujcie przed terminem @
Ide plakac ....
P.S. Tak wlasnie pomyslalam, ze jedyna dobra rzecz w tej calej sytuacji, to to ze przynamniej jestem pewna ze miewam owulacje a moj m. ma dobre nasienie![]()
no tak ale chodzi mi o to ze ten sluz to zazwyczaj tylko po stusunku mam jeden-dwa dni.. a potem nie i teraz znow.. jest jego wiele.. dlatego pytalam czy po przytulankach tez macie sluz tzw płodny.. to ze przed owuka on jest to wiem, wychodzi na to ze po przytulankach w dniach płodnych mam wzmożoną produkcje śluzu..No przed owu są płodne, więc to normalne![]()
no ale to na pewno koniec? no przeciez były dwie kreski? może wypadałoby pojechac jesli jest jeszcze plamienie.. może da rady coś z tym zrobić, zaradzić.. wolne wziąźć, poleżeć.. kochana nie płacz.. przytulamSiema dziewczyny
Melduje sie po pracyWiedzialam, ze tak qrwa bedzie... O 1 w pracy zabolal mnie doslownie na sekunde brzuch. Potem poszlam do toalety i zauwazylam brazowe plamienie ( sporo). Zadzwonilam do poloznej, ktora wyslala mi wczesniej sms'a z reszta ( bo nie mogla sie do mnie dodzwonic) i powiedzialam jej co sie dzieje. Kazala mi wziac paracetamol i gdyby bol sie powtorzyl lub pogorszyl, mialam do niej przyjechac. Bol sie nie powtorzyl - totalnie mnie nic nie boli, tyle ze ciagle nie przestalam plamic
![]()
Jestem zalamana... Nie testujcie przed terminem @
Ide plakac ....
P.S. Tak wlasnie pomyslalam, ze jedyna dobra rzecz w tej calej sytuacji, to to ze przynamniej jestem pewna ze miewam owulacje a moj m. ma dobre nasienie
Miło cię zobaczyć OLICA - dobrze miec takie dlugie cyklewyobraz sobie ze jestem dupa do kwadratu!!!!. Dopiero wczoraj sobie uswiadomilam ze gdybym ich oklamala w tym szpitalu to by mi zrobili i usg i bete wczesniej!!! bo oni obsluguja od 5/6 tygodnia!!! Moglam walnac twoj cykl!! nie moj!!! a tym sposobem ja jestem w 4 tc a ty w 5tc (a kij z tym ze zaszlysmy w tym samym dniu!
)
U mnie ladna beta, a nog nie moge inaczej jak zwykla reczna maszynka!!!
Dokładnie !!! Widzisz bez sensu liczą te tygodnie ciąży skoro zaszłysmy 23.02 obie :-)
Boli Cię krzyż ???????.... bo mnie dziś okropnie i zasypiam nad laptopem...
A jajniki dalej bolą-pocieszam się tylko tym, że póki nie ma plamień bez paniki....
jamniki mniej juz (zwłaszcza prawy mniej) czuje raz jeden raz drugi, plechy bola od wczoraj, lekko mdli, niesmak w buzi metaliczny, i bola mnie biodra! jakby miednica mnie boli! cyce mniej juz, ale znajoma pocieszyla ze jeszcze wszystko przedemna.
A co do snu - ja jestem WYLEZANA PO WSZE CZASY!