reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kliknij na jej zdjęcie prawym myszy, zapisz sobie np na pulpicie i w swoim profilu zrób dodaj zdjęcie i wrzuc z pulpitu

reklama
:-DJak sie już "łaskawie" pojawiłam to wszystkie idą spać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale mam szczęście, jak zwykle:tak:
Niestety nie czytałam co tam naskrobałyście bo nie dam rady tego ogarnąć, świt by mnie zastał przy kompie:rofl2: a niestety jutro znów muszę rano wstać, przed 6 podać Misi antybiotyk i na 9.30 jechać na zajęcia komputerowe (to taki dodatek do mojego kursu angielskiego)
Dzisiaj byłam z Misią na wyrywaniu mleczaka, podszedł już bardzo ropą, dostała znieczulenie ale i tak bardzo płakała, ale o dziwo nie zraziła się do dentysty i idziemy za tydzień na lapisowanie:tak:
Agnes gratulacje dla Oliwci, fajnie, że pije już sama z kubeczka
malinka Ty jesteś już chyba uzależniona od seksu;-)ale to lepsze niż inne używki i do tego zdrowe:-D:-D:-Di przyjemne
Wiktoria poszalejecie z mężusiem jak wróci, to prawie jak kolejny miesiąc miodowy,po takiej długiej przerwie:tak::tak::tak:
i to by było na tyle, przeczytałam tylko jedną stronę bb, sorry:zawstydzona/y:

to ja też już idę, co będę tak sama siedzieć:-:)-:)-( nikt nie chce ze mna gadać:-:)-:)-:)-:)-(wiem wiem przestałam być mamą siedzącą w domu i to pewnie dlatego?

Dobranoc

:-DDzień dobry dzisiaj ja otwieram forum:tak:
My już wstalismy Martynka już o 6:00 chciała iść do babci bo jak powiedziała że sie za nią strasznie stęskniła.No ja ide prasować i cherbatke wypić i dzieci po ubierac znaczy tylko Kamilka bo Martynka sie już sama ubiera.No dobra życze wszystkim miłego dnia do zobaczenia po połedniu:tak:

agnes dobrej nocki;-);-)
wiktoria no co ty???? weź mnie nie strasz:szok::szok: kurcze wiem że jedyne i 100% zabezpieczenie to brak sexu ale to nie dla mnie:no::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D ja tam sex lubie jak królik marchewkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale na samych gumkach to się boję a jak brałam tabletki to tylm miałam mdłości piersi mnie tak bolały że szok lekarz przepisał mi inne ale było to smo dlatego myślę o spirali:baffled:
malinka1 a słyszałaś o plastrach antykoncepcyjnych EVRA są dobre.Zakładasz plaster na tydzień,po tygodniu ściągasz i zakładasz następny.PO 3 plastrze jest tydzień bez plastra i potem cykl zaczyna się na nowo.Nie jest to uciążliwe. :-)

wiktoria jak wkleiłaś zdjecie do nk tej dziewczynki?bo ja jakos nie mogę,nie wychodzi mi to.Próbowałąm tak ja luna pisała ale nic z tego nie wyszło.

reklama
Hej mamusie, my już po spanku, wczoraj byliśmy u doktorka i niby Majula zdrowa i kazał ostawić inhalacje ale jeszcze trochę rzęzi i będziemy zgodnie z zaleceniami lekarki z pogotowia inhalować ją do poniedziałku.

Co do antykoncepcji, to my zabezpieczamy się gumkami bo w sumie to nam najbardziej pasuje, brałam kiedyś tabletki ale moje libido spadło po nich do poziomu bruku. W sumie boję się ich brać bo chcemy mieć drugie dziecko a po tym jak się je długo bierze to są różne zawirowania.

Idziemy dzisaj na "Kochaj i tańcz"? Widziała to już któraś?

Do góry