reklama
Witam sie i ja:-)
My niedawno wstalismy;-):-)Mlodzi jeszcze w pizamach:-)
Wczoraj zapatrzyłam sie na jakis film na 2 ktory skonczyl sie chyba po 1(kiedys czytałam jakigos harlequina na podsatwie ktorego nakrecili ten film)
Niedlugo robie snaiadanko i czekam za bratem bo ma przyjechac przed 11
My niedawno wstalismy;-):-)Mlodzi jeszcze w pizamach:-)
Wczoraj zapatrzyłam sie na jakis film na 2 ktory skonczyl sie chyba po 1(kiedys czytałam jakigos harlequina na podsatwie ktorego nakrecili ten film)
Niedlugo robie snaiadanko i czekam za bratem bo ma przyjechac przed 11
Oj mi o 6;30 byłoby cholernie ciezko wstacdowikla zazdroszczę Ci ze możesz pospać sobie do takiej godziny.Ja jak zwykle miałąm pobódkę 6.30.Normalnie budzika nie potrzebujemy![]()

luna665
Mama grudniowa 2007
no to strasznie ci zazdroszcxze. u mnie pruszy i est pochmurno. .pozniej jedziemy z babia i szwagierka do prababci.kochane jakie u mnie piekne słonce!!!!!!!!!!podobno caly dzien ma swiecic.narazie jest +5 ale bedzie jeszcze cieplej.gdzieniegdzie leza kupki sniegu,ale coraz mniej.wiosna cala para:-)
Ja tez zazdroszczeno to strasznie ci zazdroszcxze. u mnie pruszy i est pochmurno. .pozniej jedziemy z babia i szwagierka do prababci.

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
chociaz ja mam raz ladniejsza pogode
bo na zachodzie chmury,do nas pewnie jutro doojda
przeczytalam co wieczorem napisalycie bo to silniejsze ode mnie.reszte pozniej bo dziewczyny w poizamach,ja w szlafroku bez sniadan i w ogole:-)
P polzal do sasaida wiec ja korzystam
Weronika tez pije picie z kubka z dziobkiem:-):-):-):-)
mama Helenki a co to za zastrzyki co mieisac?
ja znam te co 3 mieisace bo sie nimi leczylam,no i moga je brac kobiety karmiace,bo w przeciwnym wypadku jest brak okreesu z ewentualnymi plamieniami.ja tak mialam przez 1,5roku
a tabletki bralam przez 3 lata -po 2 latach zaczelam tyc cera ,mi sie zaczelo paskudzic i spadek libido wiec antykoncepcja 100% byla:-)
Weronika była planowana:-)
teraz lateks-Wiktoria-nie da sie wyliczyc dniplodnych!!!wlasnie dlatego sa wpadki.trzeba oprocz tego obserowac jeszcze organizm:-)
wczoraj imieniy delikatne dzis tez idziemy,zreszta jak to w sobote

przeczytalam co wieczorem napisalycie bo to silniejsze ode mnie.reszte pozniej bo dziewczyny w poizamach,ja w szlafroku bez sniadan i w ogole:-)
P polzal do sasaida wiec ja korzystam

Weronika tez pije picie z kubka z dziobkiem:-):-):-):-)
mama Helenki a co to za zastrzyki co mieisac?
ja znam te co 3 mieisace bo sie nimi leczylam,no i moga je brac kobiety karmiace,bo w przeciwnym wypadku jest brak okreesu z ewentualnymi plamieniami.ja tak mialam przez 1,5roku

a tabletki bralam przez 3 lata -po 2 latach zaczelam tyc cera ,mi sie zaczelo paskudzic i spadek libido wiec antykoncepcja 100% byla:-)
Weronika była planowana:-)
teraz lateks-Wiktoria-nie da sie wyliczyc dniplodnych!!!wlasnie dlatego sa wpadki.trzeba oprocz tego obserowac jeszcze organizm:-)
wczoraj imieniy delikatne dzis tez idziemy,zreszta jak to w sobote

reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dobra teraz to juz ide:-)
moj P dzis do pracy na noc wiec na pewno sie tu zjawie.milego dnia.przesylam wam troche sloneczka!!!!!!!!1111
moj P dzis do pracy na noc wiec na pewno sie tu zjawie.milego dnia.przesylam wam troche sloneczka!!!!!!!!1111

Podziel się: