reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam sie i ja:-)
My niedawno wstalismy;-):-)Mlodzi jeszcze w pizamach:-)
Wczoraj zapatrzyłam sie na jakis film na 2 ktory skonczyl sie chyba po 1(kiedys czytałam jakigos harlequina na podsatwie ktorego nakrecili ten film)
Niedlugo robie snaiadanko i czekam za bratem bo ma przyjechac przed 11

dowikla zazdroszczę Ci ze możesz pospać sobie do takiej godziny.Ja jak zwykle miałąm pobódkę 6.30.Normalnie budzika nie potrzebujemy :-D:-D:-D:-D

kochane jakie u mnie piekne słonce!!!!!!!!!!podobno caly dzien ma swiecic.narazie jest +5 ale bedzie jeszcze cieplej.gdzieniegdzie leza kupki sniegu,ale coraz mniej.wiosna cala para:-)
no to strasznie ci zazdroszcxze. u mnie pruszy i est pochmurno. .pozniej jedziemy z babia i szwagierka do prababci.

chociaz ja mam raz ladniejsza pogode:-Dbo na zachodzie chmury,do nas pewnie jutro doojda:crazy:
przeczytalam co wieczorem napisalycie bo to silniejsze ode mnie.reszte pozniej bo dziewczyny w poizamach,ja w szlafroku bez sniadan i w ogole:-)
P polzal do sasaida wiec ja korzystam:-D
Weronika tez pije picie z kubka z dziobkiem:-):-):-):-)
mama Helenki a co to za zastrzyki co mieisac?
ja znam te co 3 mieisace bo sie nimi leczylam,no i moga je brac kobiety karmiace,bo w przeciwnym wypadku jest brak okreesu z ewentualnymi plamieniami.ja tak mialam przez 1,5roku:crazy:
a tabletki bralam przez 3 lata -po 2 latach zaczelam tyc cera ,mi sie zaczelo paskudzic i spadek libido wiec antykoncepcja 100% byla:-)
Weronika była planowana:-)
teraz lateks-Wiktoria-nie da sie wyliczyc dniplodnych!!!wlasnie dlatego sa wpadki.trzeba oprocz tego obserowac jeszcze organizm:-)
wczoraj imieniy delikatne dzis tez idziemy,zreszta jak to w sobote:-D

reklama
Do góry