reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Gosia

Minimum 3 dni podwyzszonej tempki powyzej lini pokrywajacej wskazuja na owu. Nie wiem jaka u Ciebie jest linia pokrywajaca...Jak masz watpliwosci do dawaj tu swoje tempki i looknijmy

U mnie 36.4 jest ponizej lini i wiem ze by nie bylo owu. Obserwuje tempki w kazdym cyklu i wiem ze u mnie tempka nie klamie.

Nektarynka....
Nie wiem jak ten link przekleic z weba....

reklama
Andziu!!! Miłości, radości i zdrowka oraz spelnienia marzen!!!! wszystkiego najlepzego kochanie w Dniu Urodzin!!!

Elfa75-super, ze poprawily sie wyniki, a nie mowilam, ze nie jest źle!!! teraz odliczamy do staranek i trzymamy kciuki, mysle, ze macie nadal spore sznase na naturalne poczecie!!! Usciski:-)bardzo siecieszę...

w.kropeczko plis chodz i mi pousuwaj!!!!!!! :-D ja mam jakis zwykly ten veet wosk......

Marzenixx ja w Uk kupuje taki do podgrzania w mikrodali i zieloną herbatą...jest naprawdę suuuper i zmywa sie zwykła woda potem jak gdzies kapnie itd...ale tu w Polsce takiego nie znalazlam w drogeriach:-(

Jak wy to robicie? Ja nawet elektrycznym depilatorem nie ogolę nóg, bo wyję z bólu, jak jadę po piszczelach to już całkiem masakra. :-)
!!!

Olica-robimy tak: Alleluja i do przodu!:-D:rofl2::-D

skoro to nie kwestia reumatologiczna, to bedzie Cie leczył lekarz z Katowic, dobrze rozumie? myslisz, ze sie nie obędzie bez operacji ? co do szczepienia, to niewiedziałam, ze jest taka ekspresowa wersja...
co do wynikow z toxo - jak bedziesz w ciazy koniecznie unikaj kotów, szczurów :)
nie jedz surowego miesa, zero sushi zero tataru :) dobrze myj owoce , dmuchaj i chuchaj na siebie !
a co ja mam powiedziec - 33 lat skoncze w listopadzie :baffled:
!

Tak Elfa-w poniedziałek jadę do Widuchowskiego do Katowic na Topolowa:tak: Z tego co kiedyś wstępnie mówił to prawdopodobnie trzeba bedzie zrobic oczyszczenie kolana, ale dokladniej dowiem się w poniedzialek...moze obejdzie się bez operacji:confused:
A z toxo...ok, dzięki! Obiecuję, ze ani szczurów ani kotów spożywala nie bedę:-D
a jakbym się jednak skusila to wcześniej mocno podmucham:-p Buziaki kochanie!!!

A u mnie tempka spadla tak, ze "popsula" mi caly tempkowy wykres i teraz wychodzi na to , ze owu wogole nie mialam ? :angry: Dzisiaj mama 36.4 wiec malutko
.....

Lolitko moze spadla bo mialas owu (zwykle po owu jest jednodniowy spadek) i teraz bedzie juz rosła w góre z dnia na dzien??

Elfa a czy skoro Mój łyka Salfazin i kwas foliowy to do tego może też łykać Tran jak ja?:) Da to coś w ogóle? Myślę tu o Tranie bo co do reszty jestem pewna.

Tran jak najbardziej jest wskazany...bo nie ma to jak omega3 dla zdrowka!:-)

dziewczyny dziękuje za słowa wsparcia i otuchy gdyby nie wy to nie wiem co bym zrobiła wczoraj minął tydzień od zabiegu i w końcu wyszłam na dwór do ludzi i mam nadzieję że teraz będzie już tylko lepiej
naprawdę bzrdzo wam dziękuję:-D:-D:-D

Karola-kochanie trzymaj sie dzielnie słonko i bądx dobrej mysli na przyszłosc!!! Sciskamy Cie mocno i pisz kiedy tylko mas ochotę-jesteśmy z Tobą!

Musze sie wam pochwali co dzis "wyprodukowalam", to dla dziewczyny ktora odchodzi jutro z mojej pracy na macierzynski, myslicie ze sie jej spodoba??? Dodam, ze rozyczki kupilam ale ta papierowa filizanke sama zrobilam ...

Olesia-bardzo ładna!!! Ale Ty masz talent kobieto!

U mnie koniec owu choć jeszcze pobolewa i mam nadzieję, że za 2 tyg będą II kreski - muszą :-):-) nie ma innej opcji... :tak::tak::tak:

Gosia-tak trzymać, grunt to pozytywne myslenie!!! beda II napewno-ja trzymam za nie mocno kciuki!!!

Milego weekendu kochane!

Kropeczka

Mi nigdy nie spada tempka po owu. Ponadto, to juz 4 dzien po owu i w kazdym z tych dni byla niska....ledwo, ledwo powyzej lini pokrywajacej wiec dzisiejsza tempka potwierdzila brak owu....CHYBA ZE jutro bede miala wyrazny skok wowczas zgodnie z NPR owu sie potwierdzi :-)

Gosia

Minimum 3 dni podwyzszonej tempki powyzej lini pokrywajacej wskazuja na owu. Nie wiem jaka u Ciebie jest linia pokrywajaca...Jak masz watpliwosci do dawaj tu swoje tempki i looknijmy

U mnie 36.4 jest ponizej lini i wiem ze by nie bylo owu. Obserwuje tempki w kazdym cyklu i wiem ze u mnie tempka nie klamie.

10 dc - 36,6
11 dc - 36,5
12 dc - 36,8
13 dc - 36,3
14 dc - 36,4
15 dc - 36,5 tak jakby zaczynała iść w góre po owu
16 dc - 36,7
17 dc - 36,8
co to jest linia pokrywajaca????????

Gosia

Prowadzisz obserwacja sluzu ? Masz jakies tempki sprzed 10dc ? Czy 12dc wydarzylo sie cos sczegolnego...moze tempka wzieta o pozniejszej porze niz zwykle ?

Gosia

Z samych tempek ktore podalas wynika, ze owu mialas 15dc....Dobrze miec dodatkowe info o sluzie, ale jesli nie masz to same tempki wskazuja na 15dc

reklama
Andzia
Radosci, ciepla, milosci i kilku fasolek w nadchodzacych miesiacach (o potem latach) z okazji urodzinek zycze.....:))))))

Andziu !!!! Sto lat !!!
Idę Was podglądnąć na naszą klasę :-)
Dzięki kochane!:-)

10 dc - 36,6
11 dc - 36,5
12 dc - 36,8
13 dc - 36,3
14 dc - 36,4
15 dc - 36,5 tak jakby zaczynała iść w góre po owu
16 dc - 36,7
17 dc - 36,8
co to jest linia pokrywajaca????????
Gosiu - poczytaj sobie o NPR i mierzeniu tempki tam jest wyjaśnione co to linia pokrywająca;-)
a co do Twojej tempki - czy owu czułaś 13 czy 14 dc?

Do góry