reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Chyba na kazdym watku tak jest:tak::tak::tak:Najpierw wszystkie duzo pisz a pozniej to juz sie nie chce albo nie ma czasu:-)
Zobaczysz ,ze latem tez bedziemy mniej pisaly,bo calymi dniami bedziemy gdzies na dworze

Pewnie jutro soie odezwe i zda relacje z imprezki:tak::tak::tak:
A ja ogladam Nianie,dzieciaki jeszcze szaleja:-)No ale w dzien mi spaly ponad dwie godziny

Anabuba dokładnie nie wiem :baffled: Ale wiem, że sa :tak: musisz gina o szczegóły zapytać :tak:
Ja łykałam tabletki jak karmiłam :tak: Miałam takie co sie bierze bez przerwy :tak: zero @ :-D:rofl2:
wiktoria12 świetny ten rowerek, ja chcę taki dla Heleny :tak: ale na przyszły rok :rofl2:

dowikla moja tez w wiosennej czapeczce :-p tylko, że ja musiałam nową kupić :dry:

To poczytałam :-)

Helena nadal gorączkuje :baffled:
Za to mój katar jakby się zmniejsza :tak: nie smarkam co 5 min, tylko co 15 :rofl2:

Moja mała z flaszka w wyrku :tak: Ale do spania to jeszcze troszke...

Hejka dziewczyny.
Wpadłam bo Oliwka już w łóżeczku ,będzie usypiać.dziś nie będę długo bo ząb mnie boli.Wziełam niedawno przeciwbólowy i nic nie pomaga.Boli okropnie.W poniedziałek dzwonię do dentysty,mam nadzieję że mnie przyjmą bo chyba umrę.
Tylko Oliwka usnie to ja też się kładę, aby tylko nie czuć tego bólu.

reklama
Agnes czapka ladna ale nam juz by sie nie przydala:baffled: dzis bylo 14st wiec Laura chodzi bez czapki:-)

Mama Helenki dobranoc:happy:Kurujcie sie:tak:

Wiktoria
fajnie masz z tymi wolnymi wieczorkami:tak:
Laura juz w lozeczku:happy:

Dowikla w lato bedziemy pisalay kiedy bedziemy w domku a jak wiadomo kazdy korzysta z pieknej pogody:rofl2:Wiec masz calkowita racje:tak:

Do góry