reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
No ja w końcu się dopytałam jaki wózek odkupię od koleżanki za 200zł.
Taki:
WÓZKI DZIECIĘCE, FOTELIKI SAMOCHODWE, WSZYSTKO DLA DZIECI - Mamaija - Najlepszy sklep z artykułami dla dzieci
Mam nadzieję, że ubiję dobry interes, choć wózek od 2 lat stoi na strychu i ma lekko uszkodzoną gumę na rączce. Ale z drugiej strony można z niego zrobić spacerówkę i kolor jest uniwersalny, bo zielony. Co wy na to?

Właśnie znalazłam że można zamontować w nim fotelik samochodowy tylko jego cena to ok 361zł. Więc większy od wózka hihi. Ale skoro zaoszczędzę na wózku to kupię lepszy fotelik samochodowy. Tylko ja się kompletnie na tym nie znam i jeszcze dużo szperania przede mną żeby nie zrobić błędu i nie kupić złego fotelika pod wózek.

http://www.autofoteliki.pl/dane1.php?id=14

Ostatnia edycja:
ja tez jestem za tym Taco bo moje dzieci miały taki głeboki i potem spaerówke z tej firmy tylko,ze wtedy zupełnie inaczej wyglądały i byłam bardzo zadowolona
a co do wagi,że do 15 kg są to i tak trzeba liczyc,że średnio do około 3 lat taki wózek wystarczy spokojnie,moja 15kg miała jak miala 4,5 roku

Efe bardzo fajny wózeczek - myślę że warto, że to dobre wózki :)

Piwonia mój w tej chwili waży 15 kg i jest jednym z najlżejszych dzieci na czerwcu 2006...z tym że ja myślę że nawet jakby dziecko ważyło z 16 kg to nic się takiemu wózkowi nie stanie - tylko że maluch w tym wieku do takiej spacerówki z wielofunkcyjnego to chyba generalnie jest trochę z duży? za długi...mój synek ma ok 100 cm i rzadko jeździ w wózku ale nawet w parasolce już wyglada jak z lekka do niej za długi...no ale wybiegłam myślami za dużo naprzód - w końcu na razie szukamy dla niemowlaków wózków :)

Dzięki dziewczyny:-) To biorę i się nie zastanawiam. W razie czego jak będzie mocno uciążliwy to zainwestuje w porządną spacerówkę najwyżej. ;-)

reklama
Efe bardzo fajny wózeczek - myślę że warto, że to dobre wózki :)

Piwonia mój w tej chwili waży 15 kg i jest jednym z najlżejszych dzieci na czerwcu 2006...z tym że ja myślę że nawet jakby dziecko ważyło z 16 kg to nic się takiemu wózkowi nie stanie - tylko że maluch w tym wieku do takiej spacerówki z wielofunkcyjnego to chyba generalnie jest trochę z duży? za długi...mój synek ma ok 100 cm i rzadko jeździ w wózku ale nawet w parasolce już wyglada jak z lekka do niej za długi...no ale wybiegłam myślami za dużo naprzód - w końcu na razie szukamy dla niemowlaków wózków :)
zgadzam sie,ja przy starszej miałam tylko pierwszy wózeke,bo po roczku juz chodziła sama i nie chciała w wózku jeździć,a młodsz miała po niej głeboki,potem kupiliśmy spacerowke bo ona miała kłopoty z nóżkami i nie można jej było przemeczać wiec spacerówka była do drugiego roku
wiec dlatego nastawiam sie bardziej na wózek dla maluszka,a potem sie zobaczy

Do góry