Kochana - zaglądaj jak najczęściejWitajcie :-)
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE W TEN WIOSENNY DZIEN:-) I OCZYWISCIE TRZYMAM KCIUKI ZA TESTUJACE;-)
:-)MOZE ZAJRZE JESZCZE POZNIEJ

tylko ta wiosna mi się nie zgadza

czyli są 2 ok - super;-)czesc dziewczynki :-)
Zdycham bo tak mnie jajniki bola ze ledwo chodze..boze tak mam co miesiac..ale przez te 7 miesiecy bolal mnie po lewej stronie..a jak miesiac temu bylam u gina to przebadal mnie na wszystkie strony i teraz bola mnie dwa..mowil ze nie bardzo moze znalesc ten jajnik po prawej a jednak cholera sie znalazla..moze i dobrze bo tak sie troche tym martwilam..Mialm cyste na lewym i prawy tez jest ok:-)
czyli prolaktyna po @ - ja też muszę zrobić - sama dla siebie - dziś zrobiłam LH, FSH i estradiol (3 dc)Badanie prolaktyny należy wykonywać po krwawieniu miesiączkowym, ale przed owulacją ponieważ zarówno menstruacja jak i owulacja mogą podwyższać wynik.

Wspólczuję z powodu wujkaKurde dziewczyny musze zmykac, bo mam wolne a ja tylko na BB siedze a obiecalam sobie, ze troche odpuszcze z tym a jeszcze 5min temu siostra wyslala mi eska, ze moj wujek umarl, wiec nie mam nastroju:--
-( Nawet nie moge byc teraz z nimi bo ja tu a oni tam, jak mnie to w takich przypadkach niezle wkurza
Uciekam....

Super - jak fasolka?cześc dziewuszki,
zaległości nie nadrobię w czytaniu. Wpadłam powiedzieć tylko że zyję i trzymam za Was kciuki.
Buziaczki

Kochana - może Ty jednak łapnęłaś jakieś przeziębienieBoze.....na 8 godzin was zostawic a tu 20 dodatkowych stron. I niby kto to teraz da rade przeczytac
Mnie trzacha jak w czasie trzesienia ziemi. Musialam se wyjsc z pracy wczesniej bo mi dreszcze spokoju nie daja. Nie wiem skad te trzachawki, skoro owu ne bylo i tempka 36.2

Dziewczyny - ja muszę na razie się pożegnać, ale dziś jeszcze postaram się wejść wieczorkiem