w.kropeczka
Fanka BB :)
Kropeczko ten stan co mam teraz mam zawsze przed @:/ No ale też czytałam, że śluz to sprawa indywidualna. Póki nie ma @ jest szansa, wiadomo. Testowanek nie lubię, uraz z przeszłości17-19 marca to terminy w których @ może nadejść. Jak do poniedziałku nie dostanę to pomyślę nad testem.
Ktosiowa-czyli jak @ ma byc to na dniach...w takim razie mocniej sciskam zeby uslyszala glosnie NIE!!!!
pamietaj ze w ciazy tez ma sie rozne "stany..."...i wytrwala jestes ze czekasz z testem do poniedzialku-brac przyklad z Ktosiowej nalezy!!!
zdycham normalnie mnie cos zaraz .... trafi.... powinnam siedziec na zowlnieniu .. i tak nic w robocie nie robie a mam kompletny zanik funkcji mozgu co do pisania inzynierki! patrze sie w ten pi pip pip monitor i doooopa !!!!chyba mam doła jak stodola!
![]()
na wizyte sie umowilam do dżina na 04.04.2009 i 100zl nima! a jak bede chciala cytologie machnac to i 50zl na dokladke! ehhh..... a do tego teraz jeszcze (27dc) kuje mnie w podbrzuszu! a @ dopiero za poltora tyg i jak ma mi tak tyle czasu jeszcze sie dziac to ja dziekuje!
no to sie wyzalilam!![]()
Eve-@ za poltora tyg...jej to Ty masz takie dlugasne cykle????
A moze bylo sie niegrzecznym troszke i te klucia to jakiesik zagniezdżonko??? Mialas tak wczesniej na 10 dni przed @ czy to pierwszy raz tak kluje???
A co do zdrowka-nie mecz sie na sile, bo pozytku z tego to ani dla pracy ani dla Ciebie nie bedzie...wylez i wygrzej przeziebienie zeby sie cos gorszego nie przyplatalo!!!
Nie mozesz wziac kilku dni zwolnienia???