reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny ja też nie uważam siebie za wyrodną mamusie o nie:no::no:piszę o otoczeniu np lekarzu ortopedzie który zapytał mnie o sposób karmienia jak antoś miał 6 tyg ja mówię butla a on a chciało się spać nockami oj mamusia mamusia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
dziewczyny ja też nie uważam siebie za wyrodną mamusie o nie:no::no:piszę o otoczeniu np lekarzu ortopedzie który zapytał mnie o sposób karmienia jak antoś miał 6 tyg ja mówię butla a on a chciało się spać nockami oj mamusia mamusia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj jak mnie drażnią ludzie takimi osądami! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie zna taki w ogóle sytuacji, a ocenia. Jeśli już musi to może zachowałby to dla siebie, a nie człowiekowi wyrzuty robi. :angry:

Skoro już mówimy o organizacji pracy, to ja się muszę wreszcie ruszyć i ogarnąć trochę mieszkanko, bo jak Piotrunio wstanie to chcę iść na spacerek i skorzystać z tego pięknego słoneczka! :-)
Na razie życzę miłego dnia i postaram się wpaść później, a już na pewno będę dziś wieczorkiem! :tak:

reklama
No i po zakupach, mała w wózku zasnęła to ja na balkon wystawiłąm
agnes na pocieszenie ci napisze że moja jula też kiedyś miała taki okres że słabo spała budziła sie w nocy i choroba wie dlaczego ja to przypisywałam wszystkiemu zębom bólom wzrostowym itp a potem gdzieś wyczytałam że dzieci tak maja czasami a pobudza je dużo wrażeń przed snem a oliwka wczoraj przed snem szalała więc może to i przyczyna wieczorem dzieci należy wyciszać zmieniać światło na bardziej przytulne sciszać lekko głos uspokoić emocje poczytać wieczorkiem potulić i to powinno wyciszyc na moje dzieci to działa więc może spróbuj tego:tak:
Święta racja. Ja zauważyłam, że jak na 40 min przed kładzeniem ściszę mocno tv czy muzykę, lampkę w rogu pokoju włączę a górnę zgaszę i tatuś jeszcze jak przytuli, to 10 , 5 minut w łóżeczku i już śpi.

Matko, dziewczyny, opamiętajcie się, Was dogonić niemożna.
Idę pożąek w szafie bąbeliny zrobić póki śpi, bo późńiej będzie mi rowalać to co zdążę ułożyć
Narka

Do góry