reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

.....
A ja chyba nigdy nie kupię zmywarki bo... lubię zmywać! :-)

:-D:-D:-D:-D

......

Medeuska, my jeszcze chyba nie miałyśmy okazji się poznać, więc witam cię serdecznie i gratuluję twojej fasoleczki! Ja jestem październikową mamą 2007! :tak:

No to podziwiam Cie za to, że lubisz zmywac:tak:

Dziękuję, już nie mogę się doczekac października:-D

Chwilę mnie nie było, a już tyle nadrabiania:-) Druga sterta prania sie robi jeszcze 4 zostały, tylko gdzie ja to powiesze:baffled:
Jutro znów cały dzien w pracy i sie pewnie nazbiera tyle samo:-D

Jeszcze został mi maraton po sklepach trzeba coś na obiad upichcic, a w lodówce pusto:szok:

reklama
witam
u nas juz troche lepiej
mnie juz przeszlo mysle ze calkowicie
maly jeszcze ma troche biegunke
wczoraj byl lekarz i powiedzial ze maly jest juz lekko odwodniony - przepisal orsalit, lacidofil, soczek hipp i smecte
ale zyjemy ;-)

Biedny niunio :-( Dużo zdrówka :tak:

A masz jakis sposób na smecte, bo moje nie da sie tego podac, zanic w swiecie :-( A jak połknie to zaraz zwymiotuje :no:

Ostatnia edycja:
witam widzę ze kobietki polowanie na foteliki i wózki robią Ja pewni jak zdam to też będę potrzebowac fotelika dla Gabi dwa takie pod pupę dla starszaków no i oczywiście a przedewszzystkim samochodzik jakis na razie o tym nie mysle ;-) byłam w biedronce i jak zwykle zakupy sie udaly kupilam to co zaplanowalam i udało m sie nie przekroczyc sumy ktora zalozyłam ze wydam :tak:Nie jem slodyczy i chcialam jak najszybciej wyjśc ze sklepu coby nie ulec pokusom :-D:-D milego dnia e-ciocie :tak:

my już po błyskawicznym spacerku tak wiewje że wózek podnosi do góry:szok::szok:
mama helenki wózio super a można do niego wkłdać niemowlaczka czy trzeba mieć jakiś specjalny wkład???????
meduska to jak ci twoi chłopaki się brudzą że tyle prania????:szok::szok::szok: a jak się dogadujesz z synem swojego M??? bo to duży chłopak??? bytam bo mój P walczy sądownie o kontakty ze swoją 4 letnią córcią niestety jego ex wymyślił sobie ze dla dobra dziecka lepiej zeby nie miał z nią kontaktów próbował się dogadać ale ona jest na nie więc trzeba sądownie:-:)-:)-( już prawie 2 lata nie widział córezki a mieszka w tym samym mieście:-:)-:)-:)-(

reklama
Ja już się nieco obrobiłam.Towarzystwo nakarmione i w sklepie byłam.
Teraz muszę się jeszcze zmobilizować na kąpiel ,bo dziś wywiadówka u mojej młodej damy,to trzeba jakoś wyglądac.:rofl2:
O Boże !!!!!! Tyle już napisałyście,że chyba nie dam rady wszystkiego przeczytać.:-D
Czy Wy piszecie z prędkością światła?:szok:
Nawet nie jestem w stanie ,żadnej z Was konkretnie odpisać.
Mam pytanie
Jak robicie cytowanie,że w jednym poście potraficie odpowiedzieć kilku osobom?
Mnie taki numer nie wychodzi,za to wychodzą jakieś przeróżne inne dziwne kwiatki.:rofl2:
Dobra spadam czytać od początku co napisałyście od rana.

Do góry