reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ufff w końcu sobie mogę usiąśc... już ostatnie pranie sie robi :tak: mieszkanko lśni...
Obiadek sie robi.. zaraz M przychodzi do domku :-D

Idę się położyc bo kręgosłup mi pada:oo:

reklama
Moje pranie juz sie suszy na balkonie:tak::tak::tak:
A kolejna miska juz stoi w lazience na szafie i czeka az to wyschnie
No i chyba postaram sie cos dzisiaj wyprasowac bo to ile mi sie tego nazbieralo to poprostu masakra:szok::szok::szok::szok::szok::angry::angry::angry:
Na obiad mam pomidorowe i w sumie jest juz gotowa;-):-)Tesciowa dzisiaj jest w domu wiec ugotowala:baffled:
Ja zaczełam sprzatac kuchnie ale dokoncze jutro bo dzisija to juz zdecydowanie mi sie nie chce

a ja walcze z bezsennością antka:wściekła/y:zmęczony taki że ledwo na oczy patrzy a zasnąć nie może oszenie bujani lulanie nic mu nie pomaga a włożony do łóżeczka krzyczy w niebogłosy:-:)-:)-:)-(

Dowikla Oj zazdroszczę ci tego prania na balkonie:tak:
Ja jak bym wystawiła suszarkę na balkon, to chyba bym musiała stać i trzymać:rofl2:, tak wieje:baffled:
Ale już niedługo :tak:

As a jaki obraz robisz pochwal się:tak::tak::tak:
moja mama wyszywa obrazy wychodzą cudnie:tak::tak: ja niestety takiego talentu po niej nie odziedziczyłam:eek::eek: ja to ewentualnie guzik przyszyję i zszyję coś od warunkiem że to na szwie:confused2::confused2: ja tam jestem antytalent:eek: jedynie to na drutachotrafię dziergać ale czasu na to teraz nie mam no i chęci też:eek:
Ja też właśnie obraz wyszywam krzyżykami.Porwałam się z motyką na słońce ,bo zachciało mi się takiego profesjonalnego obrazu.
Do tej pory wyszywałam takie zwykłe potem zachciało mi tworzyć i tak powstał obraz z moim wymarzonym koniem,którego teraz mam w rzeczywistości.Konika ściągnełam sobie z netu a całe tło to moja fantazjia i powstał koń arabski na stepie.
Zachęciło mnie to do czegoś więcej i tak sięgnęłam po obraz wielkogabarytowy wyszywany na drobnej kanwie.
Oto jak to wygląda

Obecnie jestem na takim etapie.

Do tego robię sweterki dzieciakom na drutach i trochę szydełkuję

reklama
Do góry