reklama
Moje pranie juz sie suszy na balkonie

A kolejna miska juz stoi w lazience na szafie i czeka az to wyschnie
No i chyba postaram sie cos dzisiaj wyprasowac bo to ile mi sie tego nazbieralo to poprostu masakra

Na obiad mam pomidorowe i w sumie jest juz gotowa;-):-)Tesciowa dzisiaj jest w domu wiec ugotowala
Ja zaczełam sprzatac kuchnie ale dokoncze jutro bo dzisija to juz zdecydowanie mi sie nie chce

A kolejna miska juz stoi w lazience na szafie i czeka az to wyschnie
No i chyba postaram sie cos dzisiaj wyprasowac bo to ile mi sie tego nazbieralo to poprostu masakra

Na obiad mam pomidorowe i w sumie jest juz gotowa;-):-)Tesciowa dzisiaj jest w domu wiec ugotowala

Ja zaczełam sprzatac kuchnie ale dokoncze jutro bo dzisija to juz zdecydowanie mi sie nie chce
Mama Helenki
i Aniki :D
Dowikla Oj zazdroszczę ci tego prania na balkonie
Ja jak bym wystawiła suszarkę na balkon, to chyba bym musiała stać i trzymać
, tak wieje
Ale już niedługo

Ja jak bym wystawiła suszarkę na balkon, to chyba bym musiała stać i trzymać

Ale już niedługo

Ja też właśnie obraz wyszywam krzyżykami.Porwałam się z motyką na słońce ,bo zachciało mi się takiego profesjonalnego obrazu.As a jaki obraz robisz pochwal się
moja mama wyszywa obrazy wychodzą cudnieja niestety takiego talentu po niej nie odziedziczyłam
ja to ewentualnie guzik przyszyję i zszyję coś od warunkiem że to na szwie
ja tam jestem antytalent
jedynie to na drutachotrafię dziergać ale czasu na to teraz nie mam no i chęci też
![]()
Do tej pory wyszywałam takie zwykłe potem zachciało mi tworzyć i tak powstał obraz z moim wymarzonym koniem,którego teraz mam w rzeczywistości.Konika ściągnełam sobie z netu a całe tło to moja fantazjia i powstał koń arabski na stepie.
Zachęciło mnie to do czegoś więcej i tak sięgnęłam po obraz wielkogabarytowy wyszywany na drobnej kanwie.
Oto jak to wygląda

Obecnie jestem na takim etapie.

Do tego robię sweterki dzieciakom na drutach i trochę szydełkuję
U mnie tez tak wieje ale mam zabudowany balkon;-):-)Dowikla Oj zazdroszczę ci tego prania na balkonie
Ja jak bym wystawiła suszarkę na balkon, to chyba bym musiała stać i trzymać, tak wieje
Ale już niedługo![]()
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
To dobrze że czujecie sie już lepiejwitam
u nas juz troche lepiej
mnie juz przeszlo mysle ze calkowicie
maly jeszcze ma troche biegunke
wczoraj byl lekarz i powiedzial ze maly jest juz lekko odwodniony - przepisal orsalit, lacidofil, soczek hipp i smecte
ale zyjemy ;-)

Zabawka fajna
Podziel się: