K
krycha
Gość
dzień dobry kobitki
wreszcie wróciliśmy, pożegnał nas śnieg z deszczem i zimno brrr
lądujemy w Shannon a ty cudna pogoda ehh
Witamy, witamy, witamy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzień dobry kobitki
wreszcie wróciliśmy, pożegnał nas śnieg z deszczem i zimno brrr
lądujemy w Shannon a ty cudna pogoda ehh
Witam się)Przepiękna pogoda
)Aż żyć się chce
Nooo i po weekendzie szkoda
dzisiaj musiałam wyprawić Marka i dziewczynki do szkoły i zostałam sama ale nic biore się za obiadek i sprzątanie żeby mieć potem więcej czasu dla siebie i Gosiaczek przychodzi na kawke;-)a może jeszcze któraś się skusi??? A wczoraj w Dublinie było suuuuper!!!!!Dziewczynki miały frajde ale maluch to do domu nie chciał wracać
)A ja zmęczona już byłam strasznie dobrze że znajomych tam mamy
)))Pozdrawiam
OK nie ma sprawy jutro też możesz wpaśćkurcze nie moge sie z wami spotkac!!kolezanka poprosila mnie o opieke nad dzieckiem,na 14 ma spotkanie w sprawie zasilku...ato na pewno dluuuugo potrwa!nie moglam jej odmowic,przepraszam ,ze zawracalam glowe.ale jesli jutro macie czas to ja zjawilabym sie na 100% heheh...sorki jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!