reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
BBkania-a co to są immunokoki?

żyję, ale co to za życie....oby do maja - i koniec cotygodniowych zjazdów!!:tak:

reklama
Witam :-)

Niestety w nocy się poddałam i mała spała z nami :zawstydzona/y: musimy ją chyba do siebie do pokoiku przenieść, żebym bardziej się musiała wybudzic, bo tak to robię wszystko na pół śpiąco :sorry2:

Mata[/b] czy piszesz jeszcze ta pracę jak byłyśmy w ciąży czy to coś nowego?

Dalej to samo :dry: wczoraj napisałam prawie cały wstęp, dopisałam jeszcze w kilku miejscach i wena sie skończyła :baffled:

Mała przed chwilą otworzyła sobie szafę, wyciągnęła buty, co mąż do pieca chodzi i zaczęła się bawić... efekt taki, że wygląda jak górnik:sorry2::rofl2:

U nas dzis ładnie słoneczko świeci, wiatr osłabł, więc może jakiś spacerek zaliczymy.Obiadek mam, bo teściówka zrobiła wczoraj krokiety z pieczarkami i serem i nam podrzuciał :-p

miłego dnia

Witajcie Iwosz dobrze ze dajesz znak zycia.
U nas pogoda iscie zimowa wieje i sypie.Znowu nici ze spacerku.
Marta ja ci szczerze wspolczuja z ta Twoja Krolewna. Jest strasznie charakterna z tefgo co widac. Nie dziiwe ci sioe ze w nocy ja bierzesz do siebie.
Moj maluszek niedobry lazi po pokoju i uzala sie nad swoim losem. W nocy tylko raz sie obudizl dalam mu sok i nawett zasnal od jutra idzie herbatka w ruch az przejdziemy na wode. wszystko stopniowo Moze da sie wyeliminowac to nocne karmienie.

Witajcie z rana:-)
nie bede pisala o pogodzie bo wiem,ze w Polsce snieg,a u nas mmm...;-)
Wyspane wlasnie zajadamy sniadanie ja juz po kawce i jeszcze tylko chalupine ogarne:tak:
Wszystkiego najlepszego dla Dobrusi,Olenki i Domisia:-D:-D:-D

Witaj Iwosz,oby do maja...;-);-);-)

Milego dzionka:-)

Dzien Dobry
U nas padze śnieżek :-D no dajcie spokój za 2dni kalendarzowa wiosna a tu zima nadal panoszy sie... brrr
Aniaw pomyślę, pomyśle :confused2::-D
Mata hehe :-)jakbym czytała o Nadii
Moja Nadia własnie zajada tosty z dżemikiem jablkowym( własnej roboty) hehe ale wcina ....

Wszystkiego najlepszego dla Dobrusi,Oleńki i Domisia!!!

Cześć Dziewczyny:-)

Na początek pozdrowionka bardzo słoneczne,bo u mnie od rana ślicznie za oknem!
W końcu czuc wiosnę i mam nadzieję że u Was podobnie?
Dziękuję wszystkim za wczorajsze życzonka dla mojej małej!przekazałam i ucieszyła się bardzo,w ogóle robi postępy jeśli chodzi o długość spania nocnego-tzn. w końcu przesypie nieprzerwanie od 22.00 4 do 5 godzin,super!!!no i zaczęliśmy ją oszukiwać z ilością jedzonka nocnego-dajemy jej butle ok 180 ml z dwoma łyżeczkami mleka zamiast 7!!nie wypija tego do końca i zasypia a budzi się o swojej normalnej porze na cycusia czyli ok 6.00 Bardzo się cieszę.
Poza tym jest bardzo pogodnym dzidziulem-wczoraj piszczała z radości ale poważnie piszczała w głos gł. na widok i prowokacje męża-to jego ulubiona z nią zabawa a ja mam ubaw że głowa boli-dosłownie hihi.
Pozdrowionka dla wszystkich i miłego wiosennego już prawie dnia
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA KOLEJNCYH 9 MIESIĘCZNIAKÓW :)

DOBRUSI OLEŃKI I DOMISIA

Ostatnia edycja:
Dzięki za życzenia - ciekawe co dziś Ola zmajstruje z okazji ukończenia 9 miesięcy ?
U nas zrobiłą się zima - padał rano śnieg z deszczem ale przynajmniej m w domu

reklama
Do góry