reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wszystkiego naj naj dla Olenki,Dobrusi i Dominisia!:-)

Witam Mamusie!:-)

U nas nocka super,prawie 12 godzin spania:-)Kazdej z Was tego zycze!:-)
Zaraz przejrze reszte watkow i biore sie za prasowanie,bo sie uzbieralo!
Milego dnia wszystkim!:-)

reklama
Cześć dziewczyny!
Ja tym razem witam się wcześniej. Mały śpi, mieszkanie ogarnięte, obiad jest. Mam wolną chwilę i postanowiłam do Was zajrzeć o nietypowej porze:-)

Wszystkiego najlepszego dla Oli, Dobrusi i Dominika z okazji skończonych 9 miesięcy:tak:
Mała przed chwilą otworzyła sobie szafę, wyciągnęła buty, co mąż do pieca chodzi i zaczęła się bawić... efekt taki, że wygląda jak górnik:sorry2::rofl2:
Mała z okazji swojego święta postanowiła dziś zmienić image:-D:-D:-D

U nas pogoda typowo nie spacerowa. Zawiewa śniegiem z deszczem. W domu mam straszny hałas. Moje mieszkanie przylega do zsypu i właśnie dziś go czyszczą...rumor niesamowity. Teraz jest chwila przerwy, za to czymś go dezynfekuja, bo zalatuje chemikaliami:baffled:. Pomiom zimna i wiatru okna mam pootwierane:dry:. Dobrze, że mały śpi. Ma zamkniete dzrzwi, przynajmniej u niego cieplutko i bez zapachów:sorry2:

Miłego dnia:tak:

Powitanko ;-)

bo u mnie od rana ślicznie za oknem!
Było, było i się zmyło :-( Ale Ty może jeszcze masz :tak: Zazdrośnie wypatruję za oknem :-p
Wszystkiego najlepszego dla Dobrusi,Olenki i Domisia!
Dołączam się do życzonek :tak:

Moje dziecię wróciło do standardu spania :zawstydzona/y: (wczoraj to jakiś wybryk:sorry2:) - pobudka o 6:30, ale około 8:30 odpadła na pierwszą drzemkę a ja z nią :-D Spała do 10 :szok: U nas też słoneczko było, ale teraz nie ma :-( w dodatku wydaje mi się że jest wiatr jak wczoraj więc wychodzenia nie będzie :baffled: Nie będę ryzykować... Dziś już koniec lenienia, bo i obiad ugotować i domek do ładu doprowadzić ;-)
Owocnego dnia mamuśki! :tak:

A u nas dalej ładne słoecznko, tylko jakby wiatr mocniejszy :dry:
mała odpadła na pierwszą drzemkę, nie obyło się bez płaczu, ale za drugim razem już wiedziała, że o spanie chodzi bo ładnie dała się położyć na boczku i zaczynała łapać ale jak odeszłam to ryk... no i dopiero za 4 razem załapała :baffled: no ale mniej rozpaczliwie płacze, więc może coś z tego usypiania będzie... dziś rozwieszałam pranko, a na następnej walce o spanie będę prasować (muszę mieć zajęcie, bo jakbym miała tylko stać z zegarkiem w ręku to pewnie nie dałabym rady :zawstydzona/y:)
Dziękujemy za życzonka i mam nadzieje, że oprócz zmiany image :rofl2: mała w bardziej grzeczny sposób będzie świętować (zazwyczaj kolejny miesiąc wita z marudzeniam :dry:)
No nic zmykam dalej męczyć pracę póki mała śpi, czas ją kończyć ;-)

reklama
Witajcie dziewczyny!!!
Ja tylko na moment wpadłam bo nadal jestem u dziadków, którzy niestety nadal pracują i dopiero popołudniami mogą nacieszyć się Wojtkiem.
Dlatego nie mam zbyt dużo czasu żeby posiedzieć na interku:baffled:, tym bardziej, że wujek J. przygotowuje się do matury i non stop korzysta z kompa, a wieczorami Wojtuń śpi w pokoju z kompem więc nie da się posiedzieć.
WSZYSTKIEGO NAJ DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!!
Mój synek wczoraj uczcił swoje "urodzinki" (9-miesięczne) 4 kupkami!!!:-D
Każda innego koloru i innej konsystencji!:szok:
Tego jeszcze nie było !!!
Poza tym w świętokrzyskim pogoda fatalna - spacerki to tylko półgodzinne, albo wcale - bo pada deszcz, śnieg, czasem grad a wichury są okropne:no:
Fajnie, że we Wrocku macie już piękną wiosnę!
Ta zima kiedyś musi minąć!!!
Buziaczki i nie zapominajcie o mnie po weekendzie się pojawię na dłużej:-p

Do góry