Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mała z okazji swojego święta postanowiła dziś zmienić imageMała przed chwilą otworzyła sobie szafę, wyciągnęła buty, co mąż do pieca chodzi i zaczęła się bawić... efekt taki, że wygląda jak górnik![]()

. Pomiom zimna i wiatru okna mam pootwierane
. Dobrze, że mały śpi. Ma zamkniete dzrzwi, przynajmniej u niego cieplutko i bez zapachów

Było, było i się zmyło :-( Ale Ty może jeszcze maszbo u mnie od rana ślicznie za oknem!
Zazdrośnie wypatruję za oknem 
Dołączam się do życzonekWszystkiego najlepszego dla Dobrusi,Olenki i Domisia!

(wczoraj to jakiś wybryk
) - pobudka o 6:30, ale około 8:30 odpadła na pierwszą drzemkę a ja z nią
Spała do 10
U nas też słoneczko było, ale teraz nie ma :-( w dodatku wydaje mi się że jest wiatr jak wczoraj więc wychodzenia nie będzie
Nie będę ryzykować... Dziś już koniec lenienia, bo i obiad ugotować i domek do ładu doprowadzić ;-)

zartuje,zartuje to wszystko z nudow;-)
;-)
no ale mniej rozpaczliwie płacze, więc może coś z tego usypiania będzie... dziś rozwieszałam pranko, a na następnej walce o spanie będę prasować (muszę mieć zajęcie, bo jakbym miała tylko stać z zegarkiem w ręku to pewnie nie dałabym rady
)
mała w bardziej grzeczny sposób będzie świętować (zazwyczaj kolejny miesiąc wita z marudzeniam
)
śliczniutki avatarek 
DołączamWszystkiego najlepszego dla Dobrusi,Oleńki i Domisia!!!
, tym bardziej, że wujek J. przygotowuje się do matury i non stop korzysta z kompa, a wieczorami Wojtuń śpi w pokoju z kompem więc nie da się posiedzieć.