Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nie wiedziałam co z czasem robić
Dziś trochę się obijałam
bo i obiadek dla Oli i tatusia miałam, w domku nawet ład... a cio, czasami można się polenić
Nadrabiałam zaległości w czytaniu ;-) Miłego popołudnia!
mąż się zaoferował, że naczynia pozmywa, a ja się z nim sprzeczałam, że to ja pozmywam, no to on mi odpowiedział: a czy ty wiesz ile kobiet chciałoby od męża usłyszeć, że pozmywa naczynia
no i jak mogłam odmówić 
(chociaż znajoma co ma o 2 miesiące starsze dziecko na butli karmi małą 3 razy w nocy kachą z butelki
)

. Oglądałam dziąsełka i wyglada na to, że na kilka najblizszych dni prawdopodobnie mamy spokój z ząbkami. 
1. trole (afera z edytą)
2 za krótko jest z nami(chyba że się mylę)bynajmniej niewiele o niej wiem
[/size]
o ho widzę ze byly niezłe jazdy podzczas mojej przerwy
Dziekuje dziewczyny
Wczoraj byłam na aerobicu, znów sie wymęczyłam... jak mi to dobrze robi, nawet sobie nie wyobrazacie, na chwilkę urwać sie od rzeczywistosciJuz marudze, ze do pracy chciałabym wrócic..., ale niestety nie mam takiej mozliwosci
Asiowo biedna jest Paulinka,wie co przeżywasz, u nas ostatnio bylo podobnie, di tegi dostalismy 3 antybiotyki przez trzy tyg
a jeśli chodzi o prace to wolałabym posiedziec jeszcza z dziećmi w domu niz je widzieć tak krótko:-(
Ja już zębola mam zrobionego ale to nie koniec wizyt u pana Stomatologa( trochę mnie zaskoczył 150zł za blombę bierze)ehhh
LiLianko zapraszam do mnie wypelnienie miedzy 70 a 100 zł-mamy bardzo dobre materiały
Mata czy piszesz jeszcze ta pracę jak byłyśmy w ciąży czy to coś nowego?