Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tzn nie zdziwiło mnie to za bardzo bo ostatnio u lekarza jakies 4 tyg. temu ważyła 10kg.W ogóle od początku swojego zycia zawsze była w okolicach 97 centyla lub ponad.
Zgadzam się z Tobą w zupełności - rodzice bardzo stresują i siebie i dziecko. Tylko czasami tak ciężko jest nie reagowac jak dziecko płacze i wyciaga do nas ręce...itd.
Ciekawe jak to ze mna będzie wpraktyce. Ja mam na szczeście miesiąc na wspólne chodzenie z natalka do złobka czyli nie zostawiam Jej od razu tam samej.

Marta super zmiana avatarku Noo i gratuluje usyopiania oby tak zostalo.

A piwka wczoraj popiliście??musze zrobic zakupy dla Maniulki bo wczoraj bylo wszystko zamkniete;-)
Milego dzionka:-)
Na wątku o karmianiu każda z nas wypisała dzienny rozkład maluszków. Musisz poszukać..........Cześć dziewczyny : )POMÓŻCIE
Chodzi mi o to ile jedzą Wasze maluszki,jak wygląda ich przykładowy dzień?Moja mała budzi sie ciągle w nocy i tez raz daję jej pierś a raz butle z rozcieńczonym mlekiem.
Czekam na Waszą pomoc.
jedzenie mojego maluszka:
7 - mleczko 180ml
11 - mleczko 180ml
14 - obiadek (wczesniej 60g od kilku dni 125g)
15 - mleczko 120ml
18:30 - mleczko 180-210 ml
w nocy jedna pobudka napewno ale czesto dwie i okolo 180ml mleczka
ostatnio wprowadzamy deserki po poludniu wtedy je troche mniej mleczka
herbatki roznie czasami 100ml a czasami 20ml przez caly dzien...mysle ze za malo:-(
Jedzenie Mai:
9.00-ok 180-200ml mleka
12.00-obiadek 250ml+ok20ml wody lub soczku
15.00-deserek 100-150ml
18.00-kaszka do picia 200-250ml
21.00-mleko150-200ml
W miedzyczasie woda,lacznie z 60-80ml chyba.
Witam dziewczynki u nas jest tak:
6rano-mleczko 150ml
9 -mleczko-150ml lub kaszka
11-deserek-125ml
13-mleczko-150
16-zupka-maly sloiczek czasami dzisiaj zjadla tylko polowe
18.30 kleik-210ml
pomiedzy posilkami wypija 3do 4 buteleczek 125ml herbatki lub wody poprostu uwielbia,Marysia wazy 9500 i ubranka nosi na 74cm
U nas jedzonko wygląda mniejwięcej tak:
5-6 mleczko (nie wiem ile) czasem koło 8 coś zje (chyba zależy ile zjadła nad ranem)
koło 9 znów mleczko, ale tylko troszkę, bo cyc do zaśnięcia potrzebny ;-)
11 zupka/obiadek 30-40 ml (mniej jak połowa małego słoiczka)
12 drzemka i jak w domku to czasem cyc do uspokojenia, a jak na spacerku, to bez cyca
13-13:30 cyc (tak porządnie)
15 drzemka i po przebudzeniu cyc (dosypia przy jedzonku)
19 cyc po kąpanku (czasem pociamka w międzyczasie)
przez cały dzień wypija jeszcze z 50 ml wody
23, 1, 3, 5-6 cyc na śpiocha
no i jak na swoje możliwości to je bardzo małowaga w okolicach 9,5-10 kg, ubranka 80-86
![]()
bynajmniej niewiele o niej wiem

chodzić się nie da :-( a szkoda bo takie piękne słonko za oknem
Cholerne wiatrzysko 
i jak ładnie się ząbkami chwali ;-) Gratuluje sukcesu w usypianiu, trzymam kciuki za kolejne