Mama Maksa
październikowa mama
Miejmy nadzieje, że najgorsze już minęło. I Oli już preszło. To w końcu kobieta jest a jak wiadomo kobiata zmienną jest:-):-):-)NO TO SUPER a jaki kolor wloskow ?moze jakas fotke wrzucisz ?Sliczne zdjecia I A AWATARZE troche cie widac
Oliwia o wiele grzeczniejsza ale jakas taka niespokojna jest nadal Nocka bez porownania Nie bylo tego darcia se przez 2 godziny w nocy Wstawlam kilka razy ale tylko na chwile Pozniej G poszedl do niej a ja gdzie indziej i spalam do 7 i sie wyspalam i dorazu jest mi lepiej
Dzis w planach isc do lekarza medycyny pracy JEJKU OD DZIS MAM URLOP mUSZE ISC NA POCZTE I DO SHELLA wiec troche sie nachodze bo moja praca jest daleko Moze dzis w koncu jakis spacerek z Oli ale to sie jeszcze zobaczy MIELGO DNIA DZIEWCZYNKI
oj u mnie nacieranie to koszmar. Próbowałam dwa razy ale taki ryk się zaczął ze nie wiedziałam jak go uspokoić. Nie wiem czy to zapach mu przeszkadza czy co ale tak sie męczył i wył w niebogłosyCZesc mamuski witam z ranka i zycze super Miłego dzionka. Nocka w miare mały miał stan podgoraczkowy ale tylko dawałam pic i było oki. No i chyba zaczał działaC aMOL BO NACIERAŁM GO PO KAPIELI i dzis kaszelek mniejszy.
KAka SUPER miłego dzionka z mama. Z mama zawsze fajnie.
GRATKI DLA PIESIOMIESIECZNIAKÓW

Oj pozazdrościc tylko wypadu. i koncertu. Pewnie będzie super a i baterie naładujesz:-):-):-)Mój Maciej jeszcze je w nocy. Daję mu cyca różnie , czasem chce raz a dziś chciał 3 razy.To zależy.
U nas nocka ok mimo tego że Mały jadł aż 3 razy w nocy ale od wczoraj zasypia sam w łóżeczku , sam bez cyca :-) odpukajcie w niemalowane żeby nie zapeszyć ;-) ja dziś mam powera bo wieczorem idę na koncert Kasi Kowalskiej z przyjaciółką. K zostaje sam z Maciem. Mam nadzieję że chłopaki dadza sobie radę :-) i że nie będę musiała w połowie wychodzić z koncertuNie pamiętam kiedy gdzieś sama byłam więc chyba dlatego jestem taka podekscytowana ;-)
Miłego dzionka.
Dobra udało sie obiecane filmiki
W kapieli
YouTube - Sami i Lala
A tu widac pod koniec zabki kasowniki
YouTube - Sami
i spadam![]()
ale fajnie. I córa świetna. i jak asamodzielna: "Mydł wszystko myje nawet uszy i szyje, mydło mydło pachnące jak kwiatki na łące"

my tez czase na kolankach. Maksio mi podpowiada co mam napisać:-)czarna bo przez kolano cie przelozymy,nie dobra ty,no;-)ja tez czasem pod pacha trzymam Mikesza,bo inaczej to nici z BB,nawet teraz jest ze mna
idziemy jesc zaraz majfefke...
Mniam pychotkaCzesc dziewczyny u nas dzionek bogaty ale brzydki. Antonio szaleje na maksa spał od 10 tylko 20 minut a ja padam wreszcie wziełam do domku wózek i go ulalałam teraz spi. Ja zrobiła paranie potem spacer z małym mimo sniegu potem przyszła kolezanka na kawke z poprzedniej pracy z mała Zuzia ktora ma 3 lata koszmar dziecko wzlezie wszedzie moj pies przed nia uciekł a krzyczy koszmar . Nie daj Boze zeby moj Antonio taki był. Teraz mały spi a ja obiadek zrobiłam zupka ogórowa i pierozki ruskie no i na jutro paste rybna z serem białym i suszonymi pomidorami pychotka.

U nas dzień szybko minął. Mały szaleje w kojcu. Fikołki prawie fika. wczoraj późno spać z M poszliśmy. A dziś spałam długo bo mój kochany mężulek nie szedł do pracy i on wstawał do małego i rano tez się nim zajął a ja mogłam pospać.
Ugotowałam mu za to pyszny obiadek a teraz on sobie drzemie a ja z Maksiem siedzimy i Brzydule oglądamy. O 21 tez przed TV zasiąde bo ten nowy program jest Moment Prawdy czy coś w tym stylu. Polecam co ci ludzie tam mówia to szok. Odezwe sie wieczorkiem Pa