Agnes123
Mama Oliwki
Ale ja osobiscie bym tam nie poszła ża zadne pieniądze![]()
Ja też bym się nie odwazyła

A ja bym poszla![]()
dowikla no to na co czekasz????? zgłaszaj się,chetnie obejrzymy kolezankę na fotelu prawdy

dowiemy się wielu ciekawych rzeczy 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale ja osobiscie bym tam nie poszła ża zadne pieniądze![]()

A ja bym poszla![]()

dowiemy się wielu ciekawych rzeczy 

To ty odważna jesteśA ja bym poszla![]()
Popieram z miłą chęcią cie obejzymy w telewizjiJa też bym się nie odwazyła
dowikla no to na co czekasz????? zgłaszaj się,chetnie obejrzymy kolezankę na fotelu prawdydowiemy się wielu ciekawych rzeczy
![]()
ja bym nie poszła, nie ma mowyAle ja osobiscie bym tam nie poszła ża zadne pieniądze![]()
Dobrej nocyja bym nie poszła, nie ma mowy
zabawka fajna
Dziewczyny my już ziewamy jeden przez drugiego, pora sie kaść

moja Weronika tez juz bedzie objetaMoja córka pójdzie do szkoły w wieku 6 lat
Sejm odrzucił weto prezydenta w sprawie sześciolatków
Sama nie wiem co o tym myśleć![]()

jak najbardziej moze byc od czekolady i jezeli to sie potwierdzi to unikaj wszytskiegho co ma kakao-bo o ten sladnik chodzi.znam to z autopsjiKurczę Oliwce zrobiły sie czerwone policzki-szorskie z malutkimi krosteczkami.Nie wiem od czegojakby czegos nie mogła jeść,tylko czeg
statnio trochę czekolady podjadła,dzis też może to od czekolady.jak myslicie?bo nie wiem co wyeliminować.
![]()
ja Weronice smaruje mascia witaminowa jak ma ostre zmiany a tak to Oilatum-kremem.alantan jakos mniej pomagal niz witaminowa.Agnes a na krostki to masc cynkowa tezjest dobraJa moim smaruje mascia diprobase
Chociaz lepsze sa te sterydowe np Elocom ale ich nie polecam,bo sa mocne i tylko w ostatecznosci