Ja podczas tych nocek z @ muszę spać albo na trupa albo na brzuszku, w zależności jak sobie cosik podłożę

Fatalnie!
no ja tez tak mam, ja spie na boku o mi wszystko wycieka...tak sie na noc zabepieczam a i tak czesto brudze posciel, musze sie chyba w pieluchy na noc zaopatrywac

wydaje mi sie, ze mam zbyt obfite miesiaczki , ale tylko 2 pierwsze dni potem juz jest ok, ale długo trwaja 6-7 dni
mój żarłok zjadł i rozsiadł się przed kompem i gra więc ja mam chwilkę czasu, a później trzeba na zakupy wyskoczyć bo w lodówce tylko światło

)) ja robie tylko zakupy raz w tygodniu w piątki takie więkkksze. No ale przynajmniej jak mam na coś ochotę to nie muszę później biegać po sklepach

))
ciekawe ile wydajesz na zakupach co tygodniowych, ja jezdze na porządne zakupy raz na 2 - 3 tygodnie, ale wtedy jest pełna lodówka i pusty portfel
kobietki odebralam dzis badania mojego meza
ma grupe krwi B Rh - ( ja mam +, ale wiem ze jak kobieta ma +, a facet - to konfliktu nie ma )
jednak nie pokoje sie czy mimo wszystko moj orgamnizm, nie zwalcza plemniczkow mojego m, jako ciało obce :/
a jesli chodzi o jego hormony to tak :
FSH i Testosteron w normie
LH i Prolaktyna podwyzszona
to by wyjasniało problemy z zólniezykami, w przyszłym tygodniu wybiore sie z m. ponownie z wynikami do androloga