reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O FUCK wlasnie ogladam pogode na tvn i w nocy ma byc u mnie -5:szok:

U mnie też będzie w nocy pewnie zimno bo juz jest na 0C :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zamiast cieplej to robi się coraz zimniej :crazy:

Witam wszystkie mamy dzisiaj dołaczyłam do Waszej społeczności dzięki mojej siostrze która poleciła mi to forum:-)
Bardzo się cieszę bo już mi odbija od tego siedzenia semj w domu z dziećmi od rana do wieczora sama i nie ma dokogo buzi otworzyć niedługo zacznę gaworzyć albo rozmawiać ze ścianą;-)
Jestem mamą 12 letniej Laury i 6,5 miesięcznej Lenki która daje mi ostro w kość jest strasznie absorbująca 5 minut sama nie posiedzi więc biegam jak szalona żeby cokolwiek w domu zrobić przy moim małym potworze :-D

Witamy nową mamuskę na forum. :-):-):-):-)
Bo padne
Mowie do Klaudi i mowie a Ona nie reaguje:szok:Wiec podeszlam do Niej a Ona ma uszy zatkane ta piaskolina:szok::szok::szok::-D:-D:-D

Spryciula,ale teraz bedzie szorowanie uszu :tak::tak::tak:

Moje bobaski już spią a tak sie zastanawiam czy dobije dzisiaj do tysiąca postów:-D
jak sie postarasz to dasz radę.

Moja Oliwka juz wykapana,był cyrk przy wychodzeniu z wody-to standard u nas.Zaraz będzie szła do łóżeczka.

reklama
Ja czekam na mojego M, który ma przywieźć z pracy jakieś fajne filmy. Mam nadzieję, że będą fajne, bo ostatnio przynosi same o mutantach i innych takich ...bleeee:szok:.

Czekam też za nim z utęsknieniem, bo ma mi przywieź tabletki przeciwbólowe:crazy:.
I nie wiem, jak ja z tą nogą mam się umyć:dry:..., najwyżej, będzie ode mnie zalatywało po kilku dniach:nerd::happy::happy::happy::happy:

Ja czekam na mojego M, który ma przywieźć z pracy jakieś fajne filmy. Mam nadzieję, że będą fajne, bo ostatnio przynosi same o mutantach i innych takich ...bleeee:szok:.

Czekam też za nim z utęsknieniem, bo ma mi przywieź tabletki przeciwbólowe:crazy:.
I nie wiem, jak ja z tą nogą mam się umyć:dry:..., najwyżej, będzie ode mnie zalatywało po kilku dniach:nerd::happy::happy::happy::happy:
oj współczuje Ci bidulko :tak::tak::tak::tak: zagoń swojego męża jak przyjedzie niech Cię umyje , a co :-):-):-):-)

oj współczuje Ci bidulko :tak::tak::tak::tak: zagoń swojego męża jak przyjedzie niech Cię umyje , a co :-):-):-):-)
On by spokojnie chciał mnie umyć...
Zazwyczaj, jak biore kąpiel to najpierw wchodzi on i pyta sie czy umyć mi plecy, a moze jeszcze coś niżej i niżej...;-)..., a następnie wchodzi Tomaszek z Piotrem i zaczynaja się rozbierać, bo przecież skoro mama się kąpie to oni też chcą...:happy:

On by spokojnie chciał mnie umyć...
Zazwyczaj, jak biore kąpiel to najpierw wchodzi on i pyta sie czy umyć mi plecy, a moze jeszcze coś niżej i niżej...;-)..., a następnie wchodzi Tomaszek z Piotrem i zaczynaja się rozbierać, bo przecież skoro mama się kąpie to oni też chcą...:happy:
To wtedy masz rodzinną kompiel to mój M wchodzi pod prysznic bo wanny nie mamy a nieraz woła zebym do niego przyszła.:-D:-D:-Dale nie zawsze ide bo nie nawidze sie koch.........ać przy zapalonym swietle niewiem jakoś mnie to krępuje:zawstydzona/y:

:tak::tak:Oglądałam dzisiaj Detektywów i było tam o zamianie dzieci w szpitalu a przedtem weszłam na oneta i tam własnie opisują chistorie tych dzieci.No znaczy teraz to one są juz pełnoletnie normalnie:szok::szok::szok::szok:to tak jagby do mnie ktoś przyszedł po kilkunastu latach i powiedział że moje dzieci są nie moje nie do uwiezenia że nawet w szpitalu trzeba dziecka swojego pilnowac.
Ale co tam sie martwie o moje dzieci jak są podobne do tatusia jak dwie krople wody:tak:
nie wiem jak jest w PL ale w DE jak rodzisz to dziecko od samego poacztku do konca jest z Toba nie ma takiej opcji zeby podmienili dziecko.Wiem bo w DE rodzilam;-)

musi strasznie bolec skoro czekasz z utesknieniem za tabletami:baffled:
A nie wiem czemu mój synek budzi sie placze nie wiem czy to przez te ząbki cy co,Pamiętam ze Martynka jak byla w jego wieku to tez tak miała ze nieszło jej uspokojić

Probowalas Viburcol? swietne czopki :tak:

A ja przyszlam na kompa bo moj juz spi:-D
Jeszcze brzuch mnie zaczol bolec:baffled: @ przychodzi ale tabeltki jeszcze nie biore skoro bole porodowe wytrzymalam to to tez wytrzymam:-D

ANKA
W PL dzieci po urodzeniu biora najpierw na oddział noworodkowy:tak:Tam sa myte,wazone,mierzone,badane.W zaleznposci od stanu dziecka no i matki moze to trwac nawet kilka dni,wiec u nas jest duza szansa na zamiane dzieci:no:

reklama
To wtedy masz rodzinną kompiel to mój M wchodzi pod prysznic bo wanny nie mamy a nieraz woła zebym do niego przyszła.:-D:-D:-Dale nie zawsze ide bo nie nawidze sie koch.........ać przy zapalonym swietle niewiem jakoś mnie to krępuje:zawstydzona/y:

Powaznie z tym swiatlem?? Kiedys tez tak mialam ale po wspolnym porodzie juz niczego sie nie wstydze:rofl2:

Do góry