reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam dziewczny w ten piękny Wiosenny poranek:-):-)Wiosnaa przyszła az człowiek sie lepiej czujee:-)Moje malenstwa wariuja od rana:-D:-DW Tv teletubisie od 6 rano:-DJa wam powiem Tylko Cuck noris potrafi porozmawiac z Cyklopem w 4 oczy:tak::-D

reklama
asiacur, ola u nas też pięknie mały wstał z drzemki chyba ruszymy na zakupki całą trójką :-) i chyba nawet wybierzemy się do janek do reala są huggisy premium za 37 czy 38 i jest ta akcja że za każde 100 zeta dają 10 no i co tam jeszcze kasza i ryż w promocji jak się kupi 3 sztuki:-D:-D:-D tyle ode mnie ja spadam ściskam, czmokam i życzę miłego, ciepłego, słonecznego, wiosennego dnia

Załączniki

• kwitek.jpg
    kwitek.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 15
  • tulipanki.jpg
    tulipanki.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 18
Iza my chyba tez pojedziemy an zakupy:-Dtylko ja sie z moim męzem boje jechac bo jak ostatnio bylismy to prawie 600 zl wydalismy:-DTo tanie te papmery ja narazie mam w zapasach:tak:Teraz laski czekamy na lato:-)Całuski

Paula prosze oto cukier
..........
;;;;;;;;;;;;;;;;;; hihihihihihihihihihihihihihihihihihihih
ale u nas pogoda swietna:)
Iza puk :) dobra kawcia :) i herba tez :)
ide ogarnac

Hej Laseczki:-) Młody dzisiaj litości dla mnie nie miał i wstał o 9, nie da matce wyleczyć kaca;-):-p
U nas też zapowiada się piękna pogoda, już słoneczko wygląda. Widzicie, dotarło do Was w końcu to słoneczko co Wam wysyłałam ;-):-p
Dzisiaj mamy w domu podwójne święto, nie dość, że pierwszy dzień wiosny to jeszcze Światowy Dzień Zespołu Downa dzisiaj jest :-)

Hej hej hej

melduje ze i o mnie slonce
Temps04.gif
.
Kuba spi i jak wstanie pojdzie z R na spacer a ja poodkurzam i pomyje te hektry podlogi :crazy:, nie lubie myc podlogi mimo ze mam mega mopa :crazy:.
A o 17 idziemy do R brata na browarka
Alcooliques28.gif

kurna kupiliśmy drugi komp i teraz nasze życie seksualne będzie wirtualne :-D
zawsze to jakaś świeżość w związku nie? :-D
właśnie rozmawiam z moim mężem na gg
Invision-Board-France-578.gif

a on w drugim pokoju :-D

Kata to cos jak u nas :-D:-D:-D, tez przez gg gadamy jak R na swoim kompie na gorze siedzi :-D:-D:-D. U nas to nawet mowimu: moj komp moj laptop i podobnie z autami, ja mowie moj samochod on tez zawsze mowi moj (hehe niby wszystko wspolne ale tak sie przyjelo ze ja jezdze moim maly wozikiem a on tym kombiakiem rodzinnym ;-);-))

Ola sliczny ten Twoj synek, a to zdjecie na rekach u taty jest po prostu przepiekne :tak::tak::tak:,

Weroniczka z moim libido podobnie, czekamy na fotki :tak:

Iza kup zmywarke, nie bedzie sie z Toba kłócić, ja swojej karze i zmywa :happy:. A my juz ponad 3 latka w swoim domu mieszkamy a w salonie jadalni i holu zyrandole w postaci zarowki, jedne zwykle inne energooszczedne zeby nudno i jednostajnie nie bylo

Kacha jak zyjesz po wcozrajszej imprezce :-D:-D

Elcia kto Cie zerwal o tej porze z lozka :szok::szok:

Kasia to powodzenia w pracach domowych :tak:

A co do zakupow to ja sama niezle daje rade moge codziennie caly siaty przynosic bo to uwielbiam :-):-)

Do wszystkich buziaki przesylam i ide ogarnac troche na dole ten pieprznik co Kuba zrobil bo nie bedzie jak podlogi umyc :szok:

reklama
Do góry