reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hejka Kobietki :cool2:
Noc była ciężka...jak położyłam się spać mały budził się jeszcze 4 razy i nic nie dawało noszenie przez D. zawsze musiało zakończyć się cycem, bo krzyczał i płakał niemiłosiernie. W rezultacie wstał o 5:30 i mało zjadł śniadanka (ale nic dziwnego od 12 do pobudki 4 razy cyc...:oo:) ja jestem padnięta ale jedna myśl mnie pociesza dziś wielki dzień...zakup żyrandola :happy::-D
Teraz D. chciał położyć naszego terrorystę, bo już padał ale słyszę, że chyba mu nie wychodzi:-D:-D
Elcia ja dopiero robię sobie śniadanko hmmm a kawki nie lubię ale mogę stuknąć się z Tobą herbą:-D
EDIT: powiem wam coś śmiesznego, ostatnio w radiu słyszeliśmy z D.
"wiecie dlaczego pada deszcz?
bo chuck norris spojrzał w niebo
i chmury pocą się ze strachu"

Ostatnia edycja:
hej kochane
Sourire27.gif

my juz na nogach.mały biega i rozrabia-aż wszystko w powietrzu lata-dziś nasikał nam do łóżka-tzn.pampers mu przeleciał gdzieś bokiem a że siedział na pupie to teraz mam placek mokry na prześcieradle.
dziś czeka mnie dużo pracy-domowej....
mamy w planach poprzesadzać wszystkie kwiatki,i trochę dom ogarnąć.
pogoda zapowiada się nawet fajnie-rano słonko po oknach nam dawało-ale chwilowo gdzieś się zapodziało.-mam nadzieję że jeszcze się pokaże.......
no nic-zbieram moją załogę "buszycieli" i ruszamy coś spałaszować.
a potem za robotę sie brać.
wpadnę do Was jak już wszystko ogarnę,-J mi będzie pomagał więc szybko mam nadzieję skończymy????
jeszcze przeczytam co tam pisałyście-ale odpiszę już jak wrócę.
bużka kochane i miłego dnia wszystkim życzę.
Sourire27.gif

Iza :-D:-D:-D dobre hehe...

A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY!!!

Ela daj troszkę kawy... :-):sorry2: albo cukru bo mi się skończył i nie mam jak kawy zrobić :-D

Ola fotki super :-);-)

Kasia maj udanych wiosennych porządków :-)

U nas takie piękne słońce że aż oczy łzawią :-):-):-) super :-)

Kasiamaj hmmm to widzę, że ty szykujesz się na powitanie wiosny:-), jak kupię żyrandole to może pomyślę o jakiś kwiatkach na ścianę, hmm jeszcze jakieś półki by się zdały:dry:
Paula... wpadnij do mnie to zrobię Ci kawę z cukrem... :-)

patrzę przez mój wizjerek i ni mo Cię:oo:
U mnie niedawno otworzyli plac zabaw dla dzieci taki w budynku i chyba jest 9 zeta za godzinę hmm???? i mamy jeszcze supcio basen i jest wydzielony dla dzieci, ale jeszcze nie byłam z moim brzdącem. I jak jesteś??

reklama
Do góry