reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Ufff żyję, tylko tyle napiszę, bo mnie trochę kiełbie we łbie ;-)

Iza_bella.b
Fanka BB :)
Hejka Kobietki 
Noc była ciężka...jak położyłam się spać mały budził się jeszcze 4 razy i nic nie dawało noszenie przez D. zawsze musiało zakończyć się cycem, bo krzyczał i płakał niemiłosiernie. W rezultacie wstał o 5:30 i mało zjadł śniadanka (ale nic dziwnego od 12 do pobudki 4 razy cyc...
) ja jestem padnięta ale jedna myśl mnie pociesza dziś wielki dzień...zakup żyrandola 

Teraz D. chciał położyć naszego terrorystę, bo już padał ale słyszę, że chyba mu nie wychodzi

Elcia ja dopiero robię sobie śniadanko hmmm a kawki nie lubię ale mogę stuknąć się z Tobą herbą
EDIT: powiem wam coś śmiesznego, ostatnio w radiu słyszeliśmy z D.
"wiecie dlaczego pada deszcz?
bo chuck norris spojrzał w niebo
i chmury pocą się ze strachu"

Noc była ciężka...jak położyłam się spać mały budził się jeszcze 4 razy i nic nie dawało noszenie przez D. zawsze musiało zakończyć się cycem, bo krzyczał i płakał niemiłosiernie. W rezultacie wstał o 5:30 i mało zjadł śniadanka (ale nic dziwnego od 12 do pobudki 4 razy cyc...

Teraz D. chciał położyć naszego terrorystę, bo już padał ale słyszę, że chyba mu nie wychodzi

Elcia ja dopiero robię sobie śniadanko hmmm a kawki nie lubię ale mogę stuknąć się z Tobą herbą

EDIT: powiem wam coś śmiesznego, ostatnio w radiu słyszeliśmy z D.
"wiecie dlaczego pada deszcz?
bo chuck norris spojrzał w niebo
i chmury pocą się ze strachu"
Ostatnia edycja:
kasiamaj
mama 2007/2010
hej kochane
my juz na nogach.mały biega i rozrabia-aż wszystko w powietrzu lata-dziś nasikał nam do łóżka-tzn.pampers mu przeleciał gdzieś bokiem a że siedział na pupie to teraz mam placek mokry na prześcieradle.
dziś czeka mnie dużo pracy-domowej....
mamy w planach poprzesadzać wszystkie kwiatki,i trochę dom ogarnąć.
pogoda zapowiada się nawet fajnie-rano słonko po oknach nam dawało-ale chwilowo gdzieś się zapodziało.-mam nadzieję że jeszcze się pokaże.......
no nic-zbieram moją załogę "buszycieli" i ruszamy coś spałaszować.
a potem za robotę sie brać.
wpadnę do Was jak już wszystko ogarnę,-J mi będzie pomagał więc szybko mam nadzieję skończymy????
jeszcze przeczytam co tam pisałyście-ale odpiszę już jak wrócę.
bużka kochane i miłego dnia wszystkim życzę.

my juz na nogach.mały biega i rozrabia-aż wszystko w powietrzu lata-dziś nasikał nam do łóżka-tzn.pampers mu przeleciał gdzieś bokiem a że siedział na pupie to teraz mam placek mokry na prześcieradle.
dziś czeka mnie dużo pracy-domowej....
mamy w planach poprzesadzać wszystkie kwiatki,i trochę dom ogarnąć.
pogoda zapowiada się nawet fajnie-rano słonko po oknach nam dawało-ale chwilowo gdzieś się zapodziało.-mam nadzieję że jeszcze się pokaże.......
no nic-zbieram moją załogę "buszycieli" i ruszamy coś spałaszować.
a potem za robotę sie brać.
wpadnę do Was jak już wszystko ogarnę,-J mi będzie pomagał więc szybko mam nadzieję skończymy????
jeszcze przeczytam co tam pisałyście-ale odpiszę już jak wrócę.
bużka kochane i miłego dnia wszystkim życzę.

Paula21
Grudzień '07
Iza 

dobre hehe...
A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY!!!
Ela daj troszkę kawy... :-)
albo cukru bo mi się skończył i nie mam jak kawy zrobić 
Ola fotki super :-);-)
Kasia maj udanych wiosennych porządków :-)
U nas takie piękne słońce że aż oczy łzawią :-):-):-) super :-)

A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY!!!
Ela daj troszkę kawy... :-)

Ola fotki super :-);-)
Kasia maj udanych wiosennych porządków :-)
U nas takie piękne słońce że aż oczy łzawią :-):-):-) super :-)
Iza_bella.b
Kasiamaj hmmm to widzę, że ty szykujesz się na powitanie wiosny:-), jak kupię żyrandole to może pomyślę o jakiś kwiatkach na ścianę, hmm jeszcze jakieś półki by się zdały
Paula... wpadnij do mnie to zrobię Ci kawę z cukrem... :-)

Paula... wpadnij do mnie to zrobię Ci kawę z cukrem... :-)
Paula21
Grudzień '07
Iza... podwijam kiecę i lecę 

Iza_bella.b
patrzę przez mój wizjerek i ni mo Cię
U mnie niedawno otworzyli plac zabaw dla dzieci taki w budynku i chyba jest 9 zeta za godzinę hmm???? i mamy jeszcze supcio basen i jest wydzielony dla dzieci, ale jeszcze nie byłam z moim brzdącem. I jak jesteś??

U mnie niedawno otworzyli plac zabaw dla dzieci taki w budynku i chyba jest 9 zeta za godzinę hmm???? i mamy jeszcze supcio basen i jest wydzielony dla dzieci, ale jeszcze nie byłam z moim brzdącem. I jak jesteś??
reklama