reklama
Iza_bella.b
Fanka BB :)
asiacur, ola u nas też pięknie mały wstał z drzemki chyba ruszymy na zakupki całą trójką :-) i chyba nawet wybierzemy się do janek do reala są huggisy premium za 37 czy 38 i jest ta akcja że za każde 100 zeta dają 10 no i co tam jeszcze kasza i ryż w promocji jak się kupi 3 sztuki

tyle ode mnie ja spadam ściskam, czmokam i życzę miłego, ciepłego, słonecznego, wiosennego dnia

Załączniki
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hej Laseczki:-) Młody dzisiaj litości dla mnie nie miał i wstał o 9, nie da matce wyleczyć kaca;-)
U nas też zapowiada się piękna pogoda, już słoneczko wygląda. Widzicie, dotarło do Was w końcu to słoneczko co Wam wysyłałam ;-)
Dzisiaj mamy w domu podwójne święto, nie dość, że pierwszy dzień wiosny to jeszcze Światowy Dzień Zespołu Downa dzisiaj jest :-)

U nas też zapowiada się piękna pogoda, już słoneczko wygląda. Widzicie, dotarło do Was w końcu to słoneczko co Wam wysyłałam ;-)

Dzisiaj mamy w domu podwójne święto, nie dość, że pierwszy dzień wiosny to jeszcze Światowy Dzień Zespołu Downa dzisiaj jest :-)
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Hej hej hej
melduje ze i o mnie slonce
.
Kuba spi i jak wstanie pojdzie z R na spacer a ja poodkurzam i pomyje te hektry podlogi
, nie lubie myc podlogi mimo ze mam mega mopa
.
A o 17 idziemy do R brata na browarka
Kata to cos jak u nas

, tez przez gg gadamy jak R na swoim kompie na gorze siedzi 

. U nas to nawet mowimu: moj komp moj laptop i podobnie z autami, ja mowie moj samochod on tez zawsze mowi moj (hehe niby wszystko wspolne ale tak sie przyjelo ze ja jezdze moim maly wozikiem a on tym kombiakiem rodzinnym ;-);-))
Ola sliczny ten Twoj synek, a to zdjecie na rekach u taty jest po prostu przepiekne

,
Weroniczka z moim libido podobnie, czekamy na fotki
Iza kup zmywarke, nie bedzie sie z Toba kłócić, ja swojej karze i zmywa
. A my juz ponad 3 latka w swoim domu mieszkamy a w salonie jadalni i holu zyrandole w postaci zarowki, jedne zwykle inne energooszczedne zeby nudno i jednostajnie nie bylo
Kacha jak zyjesz po wcozrajszej imprezce

Elcia kto Cie zerwal o tej porze z lozka

Kasia to powodzenia w pracach domowych
A co do zakupow to ja sama niezle daje rade moge codziennie caly siaty przynosic bo to uwielbiam :-):-)
Do wszystkich buziaki przesylam i ide ogarnac troche na dole ten pieprznik co Kuba zrobil bo nie bedzie jak podlogi umyc
melduje ze i o mnie slonce

Kuba spi i jak wstanie pojdzie z R na spacer a ja poodkurzam i pomyje te hektry podlogi

A o 17 idziemy do R brata na browarka

kurna kupiliśmy drugi komp i teraz nasze życie seksualne będzie wirtualne
zawsze to jakaś świeżość w związku nie?![]()
właśnie rozmawiam z moim mężem na gg![]()
a on w drugim pokoju![]()
Kata to cos jak u nas

Ola sliczny ten Twoj synek, a to zdjecie na rekach u taty jest po prostu przepiekne

Weroniczka z moim libido podobnie, czekamy na fotki

Iza kup zmywarke, nie bedzie sie z Toba kłócić, ja swojej karze i zmywa

Kacha jak zyjesz po wcozrajszej imprezce

Elcia kto Cie zerwal o tej porze z lozka

Kasia to powodzenia w pracach domowych

A co do zakupow to ja sama niezle daje rade moge codziennie caly siaty przynosic bo to uwielbiam :-):-)
Do wszystkich buziaki przesylam i ide ogarnac troche na dole ten pieprznik co Kuba zrobil bo nie bedzie jak podlogi umyc

reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
to tylko jedna czesc pokoju i porozrzucacych zabawek