Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie.. żadnych mdłości... ogólnie objawów raczej żadnych poza brakiem okresu pobolewaniu brzucha czasem w jajnikach jak na okres i OGROMNEEEEEGO APETYYYYTU a sadełko rośnie.. ale co tam..Medeuska, a jak ty się czujesz? Jakieś mdłości, czy inne objawy?![]()

Jakie butybyłam po buty i na spacerkuzaraz nadrobie co pisałyście![]()
Dla Ciebie? pokaż

Nie zapisała sie mówilam jej ale ona narazie pracuje a dzięki temu ma internet bo w domu nie ma internetu.No prosze, to gratulacje dla siostry
Też sie zapisała na bb?![]()
Do jutra milego spacerku.Dziecię wstało na dobre! Idziemy zaraz na spacerek i do kościółka. Wieczorem pewnie nie będę miała czasu zajrzeć, więc do jutra! :-)
Dasz rade a jak chcesz zeby cie nie wywalało to zaznacz sobie ten kwadracik co jest koło zalogowania i będziesz nonstop dopuki sama sie nie wylogujeszmnie znowu wywaliło..
Robie raporty... wole sie zabrac 3 godz wczesniej bo to tygodniowy.. a i tak nie wiem czy zdaze wszystko dzisiaj
A tak mi się nie chce...

No to wam zazdroszcze imprezkino zostawiłam ich na chwilkę,bo już mnie brzuch od śmiechu boli.
Chłopaki piją wściekłe psy.
Rafał czyli Darka brat nalał drugiemu do kieliszka same tabasco i się zagadał .Zapomniał dolać reszty .Ten bidny chłopak chciał tym pieskiem toast wznieść i potem łyknął to tabasco.
Nagle się zerwał i biegiem do łazienki.W przejściu na zakręcie leżał pies,którego on nie zauwazył.Jak nie gruchnie i juuuuuuu przez całą długość domu przejechał jak długi.
Wszyscy ryczeliśmy ze śmiechu.
A ten biedny chłopaczyna nie dośc,że musiał ostatecznie to tabasco łyknąc to jeszcze się poobijał o ścianę.
Gdyby nie ściana to by na podwórko wyjechał razem z psem pod sobą.
Ja już nie mogę z moim Kubą dziś wytrzymać.:-)
Darek wstał od stołu i lekko go już przechyla z boku na bok między stołem a ścianą po tym drinkowaniu.
Mały stoi i patrzy i w pewnym momencie pada komentarz
UUUpss.....tatuś chyba echolokator Ci się popsuł.
![]()