reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Jestem trochę dzisiaj zła... zwłaszcza na mojego M.
a020.gif
Mam dzisiaj urodzinki
k020.gif
a on do tej pory nawet nie zauważył.... :(((
g035.gif
Jedynie siostra złożyła mi życzenia, no bo przecież jest moją siostrą bliźniaczką i mamy urodziny w tym samym dniu :)))
k025.gif
Ale jak ten mój M. nie będzie pamiętał (chociaż wczoraj wspominałam co nieco o tym ) to chyba od jutra będzie sobie wszystko robił sam
a060.gif
a020.gif
a030.gif
a070.gif

Sto lat sto lat niunians:):) wszystkiego najlepszego!!!!!!! Fasoleczki przede wszystkim:-):-)

M. sie nie przejmuj.. Przypomni sobie
A może pamięta tylko na razie ściemnia żeby ci zrobić jakąś fajną niespoździewajkę później:-):-) Ja tak miałam kiedyś:)

reklama
Dziewczyny, jak nie dostane jutro okresu, to pojutrze zrobie test ciążowy, bo już dłużej czekać nie mogę. Niby mnie trochę brzuszek pobolewa, ale nie aż tak jak na okres. A i wydaje mi się, że zaczęłam częściej sikać, ale to może mi się tylko wydawać.

Dziewczyny, jak nie dostane jutro okresu, to pojutrze zrobie test ciążowy, bo już dłużej czekać nie mogę. Niby mnie trochę brzuszek pobolewa, ale nie aż tak jak na okres. A i wydaje mi się, że zaczęłam częściej sikać, ale to może mi się tylko wydawać.
bEDZIE FASOLKA, BĘDZIE:-):-):-)

Tak robiłam.W 36 i 39 dniu cyklu.Wyszła mi jedna gruba kreska.
Chodze tez jakaś rozdrażniona.Bym wszystkich najlepiej po pokątach stawiała.Chwilami chce mi się beczecz bez konkretnego powodu.A i piersi mam takie troche ckliwe.Ale przed okresem tez takie coś mam.

Zajączek 81
mam nadzieje, że to fasolka. Ale ostatnio też miałam taką nadzieje, zrobiłam test i wyszedł negatywny a na drugi dzień dostałam okres. Teraz mam cykle 30 dniowe, to jest mój 32 dc i obawiam się, że jak zrobie test to znów na następny dzień dostanę okres

wikulaa i ewa - napiszecie i zobaczycie jak łatwo się Wam uda. Czasem trzeba poczekać na dzień, w którym natchnie Was wena twórcza. Wiem co mówię - na koncie mam dwie prace magisterskie z angielskiego i historii. Nie było łatwo - cały rok wyjęty z życia ale udało się i Wam też się uda...Nadejdzie kiedyś ta chwila, że siądziecie i na raz napiszecie 20 stron:-):-)
niunans - rób ten test i to szybko - jak Ty wogóle tyle już wytrzymałaś??

no i
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Z OKAZJI URODZIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zajączek 81
mam nadzieje, że to fasolka. Ale ostatnio też miałam taką nadzieje, zrobiłam test i wyszedł negatywny a na drugi dzień dostałam okres. Teraz mam cykle 30 dniowe, to jest mój 32 dc i obawiam się, że jak zrobie test to znów na następny dzień dostanę okres
ewelaa... trzymam kciuki.:-) Nigdy nie mamy pewności ze @ nie przyjdzie.Ale musisz wierzyc że tak jest:) Tobie się spóźnia już 2 dni. mnie jak odtąd ani raz się nie spóźnił więc nawet nie miałam okazji sobie pomarzyć:) Dobrze będzie:)
Jak długo sie w ogóle staracie??

ewelaa... trzymam kciuki.:-) Nigdy nie mamy pewności ze @ nie przyjdzie.Ale musisz wierzyc że tak jest:) Tobie się spóźnia już 2 dni. mnie jak odtąd ani raz się nie spóźnił więc nawet nie miałam okazji sobie pomarzyć:) Dobrze będzie:)

Ja nie długo się staram więc dlatego na razie nie panikuję i jeszce mam do wszystkiego pewen dystans - 3 miesiąc.

Gosia: jestes magistrem historii:happy::happy:. Ja własnie kończe historię:happy::happy: Pisze magisterkę o propagandzie w prasie kobiecej w latach 50-tych.

Wierze :-) a my się staramy 3 miesiące. A za miesiąc dopiero wychodzę za mąż :-)

reklama
Do góry