jak dla mnie najwazniejsze zeby bylo zdrowe
co bedzie to bedzie. czy chłopiec czy dziewczynka bedziemy kochać to malenstwo tak samo mocno :-)
chociaż ja i tak mam przeczucie od samego poczatku ze to dziewczynka :-) ale zobaczymy za 3 tyg. na usg moze juz cos bedzie widac
co bedzie to bedzie. czy chłopiec czy dziewczynka bedziemy kochać to malenstwo tak samo mocno :-) chociaż ja i tak mam przeczucie od samego poczatku ze to dziewczynka :-) ale zobaczymy za 3 tyg. na usg moze juz cos bedzie widac

Ciekawe czy się sprawdzi
niestety nie
Ale wróżba chińska z innego wątku sprawdza mi się co do córek a teraz wychodzi chłopiec-sprawdzałam też moją mamę-zgadza się(bo obydwie też w tym samym wieku rodziłyśmy-mam młodszą o 2 lata siostrę:-))Chłopca miałam wywróżonego 2krotnie-mój M.od początku czuje że to chłopak-ja raczej sugerowałam się na początku tym wszystkim .Ale po usg już wierzę że to synek-oczywiście te 10 procent zostawiam dla kolejnej panienki.Co do przesądów smakowych to nie wiem kto wymyślił te wszystkie bzdety...Jem wszystko co zdrowe-i to podstawa zawsze.Zachcianki nachodzą mnie różnorakie-ostatnio na słodkie i mleczne ale w poprzednich ciążach miałam na kwaśne i ostre(podobno na chłopca
Ale najwaznijesze ze dzidzia sie rozwija prawidlowo:-)