reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Że tak się wtrącę. To chyba większa skuteczność zajścia jak Ci wprowadzają?

No napewno ale wszystkie kliniki w polsce i za granica daj 25-30 % pewnosci ze sie uda..malo ale coz nadzieje trzeba mniec.U mnie wszystko ok tylko u mezusia slabe nasienie..wiec lekarz mowi ze powino sie udac:-)

reklama
Witam dziewuszki,
Ja jak zwykle pozno i pewnie was nie ma, wiec tylko na chwilunie. Mam pytanko zrobilam sobie test owul. wczoraj "-" a dzis II krech tego samego koloru i co teraz czekac do jutra czy zadzialac jeszcze dzis?????

nawet zdarza się właśnie zapominać o forum (bo nie jestem uzależniona od laptopa/neta i pewnie temu). Piersiaki mnie dalej bolą, chodzę senna (mogłaby już wiosna przyjść, ale nie kalendarzowa bo ją mamy, ale prawdziwa!!) i co jeszcze? Duużo planuję:) Myślę, że pod koniec przyszłego tyg. zabierzemy się za robienie swoich 4 Kątów. A te koszta - o rany:D Dobrze, że już farby zakupione:D
No to odwrotnie niż u mnie bo ja wsiąkłam maksymalnie w to forum. Nawet nie myślę tak bardzo o swojej fasolce czy już jest tylko o innych:-):-)
Ja jestem osobą stanowczą, więc myślę, że i tak dopięłabym swego, często wbrew uczuciu słucha się jednak głosu rozsądku. Inaczej jest gdy w drodze jest np. bobas bądź już mamy Brzdąca na świecie. Wtedy patrzy się innymi miarkami.
Dokładnie - w momencie pojawienia się dziecka nic nie jest już takie oczywiste i proste...

Gosiu - idź na zwolnienie L4:tak:
już jestem drugi tydzień bo poszłam na zatoki a teraz top paskudztwo...mam L4 do środy ale je przedłużę bo do szkoły nie wrócę z bezdłosem - choć dzieciarnia by się ucieszyła...
Oznajmiam, że nadrobiłam wszystko!

A teraz się pochwalę - kupiliśmy wczoraj mojemu M salfazin i łyka bez zająknięcia - tak jak wcześniej kiedyś pisałam, my nie robiliśmy jeszcze badań jego żołnierzyków i myślę, że się trochę przejmuje, że coś może być nie tak z jego nasieniem, bo nie robi sprzeciwów;-)
My też jeszcze nie robiliśmy badań żołnierzyków i mam taką szczerą nadzieję, że nie trzeba będzie. Ale mój malż obiecał że jak nam się nie udało teraz to w następnym cyklu pomyśli o tym badaniu...
a Jakbym chciała zrobić prywatnie, too ile takie badanie kosztuje ? i kiedy można je zrobić? nie lepszy test ciążowy?
beta HCG kosztuje kolo 25-40 zl
A wiecie, że to forum jest jeszcze takie nakręcające. Przez jakiś czas mnie tu nie było, nie miałam czasu żeby siedzieć w ogóle na necie, to tak o dziecku nie myślałam (nie licząc tego jak się spotkałam z tymi moimi koleżankami ciężarnymi) a teraz znów jestem i się znów nakręcam i cały czas o tym myślę.
no tak - a co dziwisz się... wszystkie tu tak mamy...

Ja mam 2 dogi niemieckie, 2 kanarki i rybki w dużym akwarium:-)

Masz dogi kochane bydlaki najpiękniejsze? Oj jak ja je kocham! Ostatnio umarłam z zachwytu jak zobaczyłam grafitowego szczeniaka, boże jakie to piękne stworzenie! Jak się zachowują takie szczeniaki? Bo dorosłe dogi są tamie dumne i poważne, że nie umiem sobie wyobrazić jak szaleją i gryzą co popadnie. Ile waży po urodzeniu tamie " maleństwo"? Wybacz, że tak wnikam, ale nie znam nikogo, kto ma doga!

No tak, pewnie zaraz będzie pusto na forum, ale wcześniej nie mogłam tu wpaść. Odebrałam wyniki prolaktyny i progesteronu i według norm, które są pod wynikiem, wszystko jest ok. I teraz mam dwa pytania: po pierwsze są rózne normy dostępne w necie i według niektórych mam za wysoki progesteron:szok: Dlaczego są różne normy i czy sugerować się nimi, czy tylko tymi, które są na kartce z wynikami? Po drugie- jeśli z progesteronem jest ok to skąd te plamienia przed @ ? Macie jakiś inny pomysł?

Idę czytać dalej....

Jestem trochę dzisiaj zła... zwłaszcza na mojego M.
a020.gif
Mam dzisiaj urodzinki
k020.gif
a on do tej pory nawet nie zauważył.... :(((
g035.gif
Jedynie siostra złożyła mi życzenia, no bo przecież jest moją siostrą bliźniaczką i mamy urodziny w tym samym dniu :)))
k025.gif
Ale jak ten mój M. nie będzie pamiętał (chociaż wczoraj wspominałam co nieco o tym ) to chyba od jutra będzie sobie wszystko robił sam
a060.gif
a020.gif
a030.gif
a070.gif

Jeszcze troche czasu do polnocy wiec
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO​
Mam nadzieje, ze twoj M naprawil swoja gafe, kochana oni tacy juz sa (faceci) podchodza do zycia troszeczke w inny sposob, to ich wcale nie usprawiedliwia. A jesli nie naprawil to daj mu do zrozumienia ze bardzo ale to BARDZO zle zrobil nie wyrozniajac Twojego szczegolnego dnia, a jak bedzie trzeba to twoje wirtualne kolezanki ci pomoga :-):tak:

reklama
No tak, pewnie zaraz będzie pusto na forum, ale wcześniej nie mogłam tu wpaść. Odebrałam wyniki prolaktyny i progesteronu i według norm, które są pod wynikiem, wszystko jest ok. I teraz mam dwa pytania: po pierwsze są rózne normy dostępne w necie i według niektórych mam za wysoki progesteron:szok: Dlaczego są różne normy i czy sugerować się nimi, czy tylko tymi, które są na kartce z wynikami? Po drugie- jeśli z progesteronem jest ok to skąd te plamienia przed @ ? Macie jakiś inny pomysł?

Idę czytać dalej....

Ja sie nie znam na wynikach ale z tego co mi sistra (ktora pracowala w laboratorium) mowila to ze trzeba sie kierowc tylko normami na wynikach z danego laboratorium.

Do góry