reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no własnie WEonika chora.ma zaplenie gardła i nielza chrype.ale dobrze bo jest taa pogoda ze nie chce sie wyjsc z domu:rofl2:
pauline przywioza samochdem ze szkoly.strasznie wieje i jak tak dalej pojdzie to ja bede taki krajobraz zimowy jak wiktoria wczoraj:crazy:
To życze zdrówka dla Weroniki moja imieniczka co prawda ja mam na drugie Weronika.A unas pogoda sie robi słoneczko mocno swieci i zaraz posciel pójdzie na balkon.
moja jak zaczela chodzic to tez apomniala o gadaniu:-)
ale w gre chodza inne nietypowe zachowania albo wlasciwe tez brak niektorych.ale jak dziecko patrzy ladnie mamie w oczy i sie smieje,rozumie polecenia to sie nie ma czym martwic.amała czym była szczepiona na swinke?
A moja jak zaczeła chodzic to nie zapomniała gadać chodziła i nawijała na okrągło
My na szczęście zdrowi wszyscy,nic sie na razie nie przyplatało.Aby tak zostało/:-)
My też zdrowi

reklama
Patrze ze Paulina była szczepiona ostatni raz jak miala 1,5rokunabłonnice tezeckrztusiecale tak normlanie 3 dawki i po tym film calkiem jej sie urwal:wściekła/y:
Weronika te skojarzona i mam nadzieje ze jest faktycznie bezpieczniejsza.bo teraz w kwietniu mamy przypomnienie i sie boje czy isc.jak do tej pory ten Infanrix dobrze znosila i nic siez nia nie dzieje,ale to bezdie jej ostatnie szczepienie.Pauliny niczym wiecej nie szczepiłam,nawet jak nas wzywali jak miala 4 lata na szczepinie to dalam zaswiadczenie od neurologa,potem jeszcze sie upominali ale powiedzialam ze nie zaszcepie.dobrze ze Sanepidu nie naslali na mnie bo bym sie po sądach ciagala z nimi:crazy:

Oliwka ma już za sobą 3 dawki na błonnicę,tężec i krztusiec i nic jej nie jest.rozwija się prawidłowo

no to musiszz zrobic bo z anemia nie ma zartow
no wiem on anemie ma juz od 3 mz :dry: a ma rok i 2 mce

zapomnialabym
wszystkiego najlepszego dla madziulanatasza sto lat sto lat
idealny.jpg

reklama
Do góry