kulaszusza
Fanka BB :)
Niunians- Gratulacje!!!! Super!!! Tak sie ciesze!! Cudna nowina!!!!
)))))))))))))))))))))))))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszyscy zawsze czekają do 2 trymestru bo podobno bezpieczniej ... kurcze... właśnie sobie uświadomiłam że wczoraj podpisaliśmy umowę i wpłaciliśmy zaliczkę na wczasy 18 czerwca Chorwacja ... mam nadzieję że będziemy mogli jechaćDzieki Zajaczku....:-) teraz juz lepiej ale 2 trymestr nie zaczelam ciekawie,...jak w 1 byl w miare spokojny choc pelny obaw i lekow to 2 dopiero sie zaczela jazda, niby do konca 1 kazda czeka a to nieprawda ciaza to ciaza w kazdym sie cos moze zdarzyc, ja np mialam skurcze (mam) musze duzo odpoczywac, bylam w szpitalu bo mialam przez 8h regularne co 5 min przezylam koszmar teraz spokoj odpukac i zadnych dolegliwosci ciazowych, brzuszek mi rosnie i ciagle chce mi sie jesc :-)
Tak też sobie myslę, że chyba o to chodzi żeby postawic na luz i w ogóle. MUsze mojego M. namówić na skok w bok gdzieś. Tzn. i tak on bardziej niż ja jest za wszelkimi wyjazdami, ale może namówię go na mały wypad prze wakacjami jeszczee) ....Poza tym tak mieliśmy zaplanowany czas tam na te wszystkie przyjemności dla ciała że nie było czasu myśleć o dzidziusiu, bo było nam tak dobrze.... więc to krótka historia poczęcia)))
Ja się pytałam kiedyś ginki (bo myślałam że będę w ciąży w wakacje) o to czy można latać wtedy; Powiedziała mi ze to baaaardzo indywidualna sprawa. Zależy jak się czuje kobieta w ciąży i czy nie ma w tym określonym przypadku przeciwwskazań.Wszyscy zawsze czekają do 2 trymestru bo podobno bezpieczniej ... kurcze... właśnie sobie uświadomiłam że wczoraj podpisaliśmy umowę i wpłaciliśmy zaliczkę na wczasy 18 czerwca Chorwacja ... mam nadzieję że będziemy mogli jechać((
Kropeczko.... Nie smutaj się... Wiem jak jest. Każda z nas ma czasem humor do kitu...Ale pamiętaj. Będzie dobrze. Zawsze też możesz poczytać nasze forum i się pośmiać:-)
Wogole to mam podly humor i przepraszam ze sie nie udzielam na biezaco-kciuki i tak za Was trzymam mocno!!! Pozdrawiam!
Ja przez to, ze ciagle myslalam o fasolce to jestem w dupie z pisanie magisterki. Koncze pierwszy rozdzial, jeszcze nie prowadzilam badania a termin mam na pierwszego maja. Qrwa, nie ma szans, zeby mi sie udalo skonczyc na czaspowinnam wracać do nauki, ale od rana nie mogę się skupić, a egzamin już w sobotę... jak ja go zdam( ok.. zmykam zajrzę później ... jak wrócę z cytologii
)
Sorki dziewczyny że musiałyście tyle czekać, ale musiałam ochłonąć))
Załączam wam zdjęcie... widać fasolka chciała mi zrobić spóźniony prezent na urodziny...)
ehhh ... mam ten sam problem bo chcac sie bronic 15 maja to musialabym sie z praca wyrobic do 1 maja! no ale nie zapeszajac narazie siedze i tworze! korzystam ze na chorobowym siedze w chalupie! no jeszcze tylko 1 ale pozostaje - zdanie (wybredne) promotora!Ja przez to, ze ciagle myslalam o fasolce to jestem w dupie z pisanie magisterki. Koncze pierwszy rozdzial, jeszcze nie prowadzilam badania a termin mam na pierwszego maja. Qrwa, nie ma szans, zeby mi sie udalo skonczyc na czas![]()
a mowilas lekarzowi ze moze byc ciąża????? wtedy daje leki ktore nie zaszkodzą! a taki spadek tempki to zaden spadek!Mnie dziś spadła temperatura do 36,8 ale mierzylam godzinę wcześniej bo jechałam do laryngologa z tym moim gardłem - dziś już lepiej mówię. Okazuje się, że to oczyszczanie zatok mi tak paskudzi w gardle, że spływając zapaskudziło migdałki a potem krtań... Dostałam przedłużenie antybiotyku i naproxen przeciwzapalnie. Po takich lekach to nie spodziewam się że coś tam zafasolkuje zwłaszcza że dziś zaczyna mi temp lecieć