reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
LUNA
Sliczna ta Twoja Wikunia:tak::tak::tak:
Ja jakos nie widze zeby uciekała lub goniła aparat:baffled:
Jak dla mnie to Ona super pozuje;-):-)

luna ślicznotka:tak::tak::tak::tak:
moja julka też lubi się stroić;-) inna prawda że ja zwariowałam jak urodziłam wymrzoną dziewczynkę i szalałam z sukienkami od urodzenia jej na pierwsze wakacje jak miała 3 miesiace miała 15 sukieneczek:zawstydzona/y: a pierwszy prezencik jaki dostała od madziulinataszy juleńka to były gomeczki i spineczki wiedziała madziula jak ja jej zazdrościłam czesania klaudi;-) tylko na kiteczki musiała czekać pół roku ale spinecki miała wpinane jak miała 3 miesiące:tak:;-)

LUNA
Sliczna ta Twoja Wikunia:tak::tak::tak:
Ja jakos nie widze zeby uciekała lub goniła aparat:baffled:
Jak dla mnie to Ona super pozuje;-):-)

Jak tylko zauważy aparat to już za nim ( telefon, bo aparat się popsuł) . To co sie uda, to tylko jak nie patrzy, albo zanim się zorientuje:-)

15 sukienek??? Matko kochana, złożyłaś pewnie po 3 razy i koniec. Ja też latem ubierałam ją w sukienusie i tylko pampers na to ozdobne majteczki-normalnie słodycz. Wcześniej nie mogłam, bo ona zimą się rodziła, więc nie ta pora na strojenie. A spineczki, to jak jej 10 razy powiem, że tak jest ŚLICZNIE to wtedy zostawi w spokoju.

Nocnik, och, poczekam jeszcze chwilkę i tez biorę się do roboty. Pannica z odwłokiem? To nie przystoi:-D:-D:-D

a moja jula to odwrotnie jak ksawier madziulnataszy siku zrobiła na nocnik a kupala w pieluche:wściekła/y::wściekła/y:a śmierdziało że fuj:-D:-D:-D no ale szybko załapała o co kaman z tym nocnikiem:tak::tak: julce nocnik musiał grać a adam jak mu taki kupiłam to się wystraszył i niestety załatwiał sie do nocnika po mamusi bo grajacy jak widział to krzyczał:-D:-D:-D a julki grajacy nocnik nieraz do szału mnie doprowadzał jak zaczynał nagle w nocy grać:-D:-D:-D:szok::szok::rofl2:

jeszcze nie jadłam z brzoskwiniami :no::no::no: trzeba spróbować tak tak

A jadłyście naleśniki z bananami :-):-):-):-):-):-) pycha

do tego polewać serkiem danio waniliowym lub jagodowym, spróbujcie pycha pycha :tak::tak::tak::tak:
tez tak lubie zjesc:tak:
Podobno dużo dzieci tak ma.
Moje też się cofały o 1 etap w rozwoju i nigdy tego ze szczepieniem nie łączyłam.:wściekła/y:
Lekarka też mi to samo mówiła.
Tylko dlaczego kiedyś nie było takich cofających się etapów rozwojowych?
Kiedyś taki lekarz bardzo w zaawansowanym wieku zapytał mnie jak ze szczepieniami.i odradzał szczepienia Kubika ,że tylko te niezbędne musi mieć .
:szok::szok::szok::szok:
Wtedy nie wiedziałam czemu ,dziś już wiem.
Kuna mać,lekarze mają tego pełnąswiadomość.
Dlaczego więc,nie informują rodziców?
Nie dają prawa wyboru?
No sorry dziewczyny,że Was tak zamęczam,ale nie mogę się pogodzić z tym co się stało.:crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie zameczasz:-)
Oliwka robi to samo :-D:-D:-D juz przed nia pilota chowamy bo wie jak nim włączyć, a ostatnio cwaniara nauczyła sie włanczać tymi przyciskami przy telewizorze.Juz jej pilot niepotrzebny :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też uwielbiam kakao,mogłabym pic na okrągło :tak::tak::tak: i pijam tylko Nequicka :-)

ja szczepiłam na pneumokoki bo chcemy posłać Oliwkę od września do żłobka,a w żłobku takie skupisko dzieci że róznie może być :tak::tak::tak: wolę byc spokojniejsza :-)

zaraz wyjdę z siebie, Oliwka to mnie dzis do szału doprowadzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: siadłam tylko na chwile do kompa to wykorzystała sytuację ,taki burdello zrobiło że za głowę się złapałam.

Wyciągnęłą z szafki wszystkie gacie ojca,wynalazła jej świecę z chrztu i ja połamała ,pokruszyła,wszystko jest na dywanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie zamorduje ja dzisiaj :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

idę posprzatać :rofl2:
Laurze tez juz pilot niepotrzebny swietnmie operuje przyciskami i rowniez uwielbia wyciuagac majtki z szuflady:-D
Teraz jeździ i odkurza Gadającym Pyłkiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D chociaż gdyby to sprzątnęła a ona to bardziej roznosi :crazy:
heheheh skad to znam
Kamilek zaczyna już stawac w łóżeczku
super!
Aha:-D

A gdzie to bo ja wiem tylko gdzie jest ulica Patriotów:-D:-D
ja tez wiem heheh i osoedle Poludnie :))
Na poczatku posadzaj zawsze przed spaniem i przed kapiela:tak::tak::tak:
Moje nosily pieluszki pampersy.Jak wypily butle herbaty to posadzalam je na nocnik co 20 min 3 razy(zanim kjeszcze wołały)
U mnie wystarczajaca nagroda było Brawo-bardzo sie z tego cieszyly:tak::tak::tak:
Z reszta to do dzisiaj jak same zaloza majtki albo cos innego to same robia sobie brawo;-):-)
U mnie podobnie sadzalam rano i wieczorem oraz po popoludniowej drzemce Za siusiu bijemy brawo i tyle pootem dostaje buziaka od Laury:tak:
No normalnie słodkie to było:-D
Ja też mam sporo zaległych prezentów, np za ząbki naszej Wikuni.

Ładną mam księżniczkę???

Piekna i jak ladnie pozuje

My wrocilysmy z zakupow oczywiscie sie rozpadalo na maxa ale udalo sie zaraz Laura pojdzie spac a ja musze zrobic drugie danie:sorry2:

reklama
Do góry