reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ładną mam księżniczkę???

śliczna jest,jaka strojnisia z niej :-):-):-)

od kiedy jest laura i skonczyla 6mc nie cwiczylam wdzien:-D Fajnie jak nie ma dzici ale nim laura dorosnie to troche czasu uplynie:-D

My też mamy teraz mało czasu w dzień, a Oliwka wszędzie za nami łazi :-D:-D:-D:-D więc nie ma jak, ale jak zawieziemy małą do babci na cały dzień co coraz częściej się zdarza to nadrabiamy zaległości :-D:-D:-D:tak::tak::tak:

Zresztą ja jestem zdania że dopóki jak chodzę -nie skrzypię to co będe sobie życia żałowała:-DTrzeba korzystać z nadarzających sie okazji,typu w łazience ,kiedy dzieci bajki oglądają ;-)Krew nie woda:-)Pochwalcie się dziewczyny najbardziej szalonym i nietypowym miejscem gdzie TO robiłyście????HMmmm,chyba nie za wcześnie na tego typu historie???

Jak w domu to pod prysznicem, na podłodze,na stole.A poza domem to w parku na ławeczce,na łące,w samochodzie,w ubikacji w Media Markt :-D:-D:-D:-D:-D nie pamietam he he :-D:-D:-D

macie jakieś dobre przepisy na sałatki????

reklama
My własnie zjadlysmy obiadek:tak:
Dominik spi u siebie
Dziewczynkom wystawilam takiego sloni apelnego zabawek i narazie szaleja;-):-)

U nas przed chwila padal grad a teraz pruszy snieg:baffled:Co jest z ta pierdalnieta pogoda:szok::confused:

a to madziulanatasza podgrzała atmosere;-);-);-);-)
ja nietypowe miejsca hmmmmm prysznic łazienka auto las plaża ale największa adrenalina była jak był numerek w lesie koło jednostki my w trakcie uniesienia a tu wojacy na zaprawie chłopaki mieli ubaw a ja chciałam się zapaść pod ziemie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A do nas wpadł dziś niespodziewanie chrzestny Oliwki,dlatego troszkę mnie tu nie było na bb.
Dawno u nas nie był i Oliwka go zapomniała :tak::tak::tak: ale wstyd i bała sie go,siedziała mi cały czas na kolanach jak mruk.dzikus jeden :-D:-D:-D:-D

I z tego strachu usnęła mi na kolanach: :-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC01983.jpg
    DSC01983.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 39
reklama
rozmaiałam z moją panią doktor na temat szczepionek i ona powiedziała mi tak obowiązkowe szczepionki zaleca dodatkowe zdecydowanie odradza powiedziała że to cztsty biznes firm farmaceutycznych i że za pare lat dojdziemy do takiego absurdu że będziemy dzieci szczepić na czkawke kichanie i latające ptaki:rofl2:opowiedziałam jej historie pierwszego szczepienia antka skwitowała to krótko i między innymi dlatego ta pani doktor w naszej przychodni nie pracuje:szok::crazy: a ja na pani miejscu napisała bym wtedy na nią skarge do izby lekarskiej:wściekła/y:

Do góry