reklama
Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
Hej Sloneczka!!!Jak zawsze dolaczam do Was na koncu,przez co mam najwiecej nadrabiania :-(
Mala to ona nie jest,ale napewno jest sliczna :-)
GRATULACJE!!!!! Dotarl do Ciebie Twoj prezent urodzinowySorki dziewczyny że musiałyście tyle czekać, ale musiałam ochłonąć))
Załączam wam zdjęcie... widać fasolka chciała mi zrobić spóźniony prezent na urodziny...)

Kaprycha, Marzenixx, Olapolap i Eve: wiem kochane,co czujecie!!ja obronilam sie 30 kwietnia, dzien przed majowka.Ale wtedy odetchnelam! Meczylam sie strasznie przy pisaniu pracy,a byla to moja 3 praca (poprzednie 2 napisalam bez problemu). Musialam odreagowac to moje sleczenie przy kompie,badania w szkole (musialam przebadac ponad 1100 uczniow!!!!),ale jestem teraz dumna z siebie. Wam tez zycze szybkiej obrony zakonczonej sukcesem!!!!! Teraz nie tylko jestescie staraczkami,ale rowniez pisaczkami ;-)
Olica, Marzenixx bardzo ciekawe tematy prac,podrzuccie chociaz streszczenie,chetnie poczytam.
:-( Dzięki kochana za te słowa... Ale mój entuzjazm i nadzieja minęły... Teraz to mam przeczucie że okaże się, że mam torbiel.
To nie torbiel! Ta choroba nazywa sie hipochondriaAle żeś mnie teraz przeraziła... Tez miałas na poczatku takie lekkie kłucia, a potem okazało się ze to torbiel?

Bedzie dobrze.Nie zamartwiaj sie. Dopoki nie pojdziesz do lekarza i on czegos nie stwierdzi,to nie ma sie co stresowac na zapas.
super!! musze wyprobowac.Moze sie czegos naucze :-) bo ja mierze tempke dopiero od 2 dni,wiec jestem zielona w tym temacie.
Według wykresu jestes w 14 dniu od owu. Jesli nie umiesz czytac wykresu, to zapraszam na strone: Ovulation & Fertility Chart Interpration Game -- tam jest gra, ktora wlasnie polega na znajdowaniu dnia owu na podstawie wykresu![]()
HahahahaA ja wczoraj zajrzałam do apteki po kwas foliowyi przy okazji mówię "Poproszę jakiś preparat witaminowy dla mężczyzn przed staraniami o dziecko..."
Farmaceutka popatrzyła na mnie znad okularów, poszła szukać. Mruczy coś pod nosem. Po chwili zdezorientowana pyta: "Ale przed staraniami to znaczy że co, w sensie na potencję???"![]()

Ja jak poszlam poprosilam o salfazin i oeparol,no i termometr,taki z dokladnoscia do 2 miejsc po przecinku,to babka w okienku od razu "chodzi pani o taki owulacyjny?"
Dziekuje Ci bardzo Aniu,caluski z przyjemnoscia przesle,jak tylko bede sie z nim widziec (a narazie podrzucam jego fotke ze swoja mama).A co do mojej mamy,milo mi,ze tak uwazasz,ale moja mama,zreszta jak kazdy,nie jest idealem,jest uparta i przez dlugi czas nie potrafila okazywac nam uczuc,mowic jak bardzo nas kocha (wszystko sie zmienilo,jak zmarl moj tata...),ale dala nam mozliwosc rozwiniecia wlasnych gustow i opinii na rozne tematy i postaw zyciowych,ceni nasza indywidualnosc...a ja cenie ja za to :-)biedactwogorące całuski dla maluszka
Szafirku - masz bardzo mądrą mamę![]()
Kaprycha,nie ma co sie wk...wiac.Zalozymy zaraz nowy watek i bedzie gitWow, jestem w szoku!!! To my mamy administratora????
Jak qrwa jedna osoba otwiera po piec watkow z jednym pytaniem, to nikogo nie ma. Stare watki nie sa kasowane, jak np. Staraczki 2008, czy jeszcze starsze do ktorych nikt od dawna nie zaglada. Ale jak ktos chce sie posmiac w bardzo popularnym watku, to qrwa trzeba go zmaknac!!! Na chj, ma byc smiesznie i fajnie jak moze byc nuda??? Qrwa wystarczy, ze ktos powie cos szczerze a tu od razu SZOK, PLACZ - szybko zamykajmy watek, bo ludzie przestali sobie slodzic!!!! O co chodzi? To jest forum, czy cukiernia??? Czemu ktos sobie uzurpuje prawo do tego, by mowic innym co i w jaki sposob ma mowic??? Czemu, jezeli cos uwazam osobiscie za glupie nie moge tego nazwac po imieniu? Czemu nie moge sie smiac kiedy mam na to ochote??? O co chodzi??????? Bawimy sie w cenzure? Mnie sie akurat zajebiscie podobal ten konkurs na absurdalne pytania, CO W TYM ZLEGO?????
W kurwilam sie na maxa!!!!!!!!!!!!!!
Wiem, ze to co pisze pewnie jest niezrozumiale ale musze sie uspokoic i wtedy poprawie styl, literowki, gramatyke i moze mnie zrozumiecie. A teraz ide zapalic!

No i opieprz sie nalezy dla palacych staraczek!!!!
Papierosy z rak natychmiast!!!!
Bierzcie przyklad z Lolitki i Marzenixx.
Nektarynka
Fanka BB :)
Dziewczynki, czy Wam tez non stop stercza sutki? ;-)![]()
moje to oklaptusy.. zeby staly to moj M musi sie niezle napracowac.. co i tak po chwili znow opadaja.. takie juz są.. no chyba ze chodze bez stanika i bluzka je podraznia to sterczą..
ze mnie tez, ze mnie tez!!!!!:-):-):-):-)Bierzcie przyklad z Lolitki i Marzenixx.

dziewczynki a jak u was jest z obroną pracy??????????bo u mnie jest tak ze losuje sie 3 pytania z calego zakresu studiów i odpowiadasz.Na temat pracy wogóle się nie rozmawia w dzien obrony.Jak to mowi moj promotor:"na dzien obrony zapominamy ze pisalismy prace"

a JA PISZĘ: "Czynniki rozwoju terroryzmu na Bliskim Wschodzie w XX wieku""
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
no skąd - wszyscy przecież są tu mile widziani i niech tylko ktoś spróbuje zamknąć ten wątek!!!!!!!!Witam ię wieczorową porą)) i lece nadrabiać
)) nie myślcie że macie już ze mną spokój tylko dlatego że wyszły dwie kreseczki
))P
to tak jak ja - odpuściłam w tym miesiącu gina zupełnie - bo chodziłam i tylko stówki zostawiałam za podglądanie moich pęcherzyków... a że i tak jestem chora więc teraz czekam aż się wyleczę i dopiero - może za miesiąc jak się pogoda poprawi a mnie zdrowie i humor to zacznę chodzić znowu.hmm wiesz ja mam poziom progesteronu w fazie luutaelnej jak kobieta w 3 trymestrze, bardzo wysoki, ale ginekolog nie zmartwil sie tym wynikiem, podobno dobrze jak jest duzo progesteronu... moge wiedziec jaki masz poziom tego hormonu?
ja tez mam czasem plamienia, ale u mnie moze to byc z powodu podwyzszonej prolaktyny
wiecie co , mialam dzis jechac do ginekologa na usg zobaczyc jak tam moje pecherzyki , czy rosna prawidlowo, ale nie pojechalam, jakos szkoda było mi kasy, trzymam je dla androloga meza, w sumie co miesiac chodze do tego gina i dowieaduje sie tylko w kołko ze pecherzyki ładnie rosna...mysle ze nic sie złego nie stanie jak 1 miesiac opuszcze wizyte
aaa i robie od wczoraj testy owulacyjne aby trafic na owulacje z sexikiem, narazie wyniki negatywne...
ale ten miesiac jakis dziwny mam, jeszcze stan zapalny podłapalam, mam globulki wykupione, ale nie chce teraz aplikowac, bo nie chce opuscic owulacji..ale z drugiej strony tez trudniej o zapłodnienie przy infekcji...czuje ze ten miesiac bedzie stracony
A jaki miałaś ten poziom progesteronu?? bo ja w 21dc miałam 11,7 ng/ml
Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
Z ciebie tez!!! A jak z Ciebie to i ze mnie. Tez nigdy nie palilam.ze mnie tez, ze mnie tez!!!!!:-):-):-):-)ja tez nigdy nie paliłam!
dziewczynki a jak u was jest z obroną pracy??????????bo u mnie jest tak ze losuje sie 3 pytania z calego zakresu studiów i odpowiadasz.Na temat pracy wogóle się nie rozmawia w dzien obrony.Jak to mowi moj promotor:"na dzien obrony zapominamy ze pisalismy prace"To kiepsko....jeszcze 3 lata temu były na obronie 3 pytanka dotyczące pracy.
Co do obrony to u nas byly pytania niby z pracy,ale z pytan ktore dostalam,na zadne nie znalazlabys odpowiedzi w mojej pracy mgr,tzn.pytania dotyczyly ogolnie mowiac tematu,ale to bardzo ogolnie,raczej zahaczaly tylko o temat
Gosia mam szczescie do Ciebie
Ostatnia edycja:
Loree
dzisiaj za farbowanie i podcięcie zapłaciłam 120zł. Włosy mam krótkie i teraz chcę je zapuścić więc nie podcinam dużo ale farbowac muszę całość a nie tylko odrosty;-)
ja już nie palę i bardzo się cieszę
Sisi - witaj i zaglądaj do nas - zawsze raźniej w grupie niż samej:-)
Kochana powiedz mi czy masz jakiegos sprawdzonego fryzjera? Szukam kogoś, kto zrobi mi jakiś ciekawy kolor, może jakies pasemka, lubie mieć kilka kolorów na głowie

Ktosiowadzięki że pamiętałaś. Kochane masz te psiaki.

Loree
hmm wiesz ja mam poziom progesteronu w fazie luutaelnej jak kobieta w 3 trymestrze, bardzo wysoki, ale ginekolog nie zmartwil sie tym wynikiem, podobno dobrze jak jest duzo progesteronu... moge wiedziec jaki masz poziom tego hormonu?
ja tez mam czasem plamienia, ale u mnie moze to byc z powodu podwyzszonej prolaktyny
Nie mam teraz tych wyników przy sobie. Z tego co pamietam to progesteron był 55 a norma do 76. Prolaktynę tez mam w porządku. badania robiłam w 20 dc.
wszystko nadrobiłam... jednak odpisywać będę jutro bo dzisiaj już muszę lulu... mój M zabronił mi pić kawę więc jestem cały dzień śpiąca. Zwykle piłam 2 z mlekiem ale on gdzieś na necie wyczytał że to niezdrowe, a on nie chce mieć dzieciaka z ADHD po kofeinie) dobranoc
Przede wszystkim moje gratulacje!!! Z kawą nie przesadzaj, ale możesz wypić do 2 filiżanek dziennie i nic się nie stanie! Jak rano wypijesz jedną z mleczkiem to tym bardziej nic sie nie stanie! Oczywiście jeśli możesz pić kawę, bo mnie odrzucało na samą myśl a zawsze kawę kochałam!. Miałam niskie ciśnienie w ciąży i lekarz doradzał mi jedna filiżankę dziennie, tak więc jak masz potrzebę i ochotę to sobie wypij!
Hmmmm....mnie nieDziewczynki, czy Wam tez non stop stercza sutki? ;-)![]()
![]()
dziewczynki a jak u was jest z obroną pracy??????????bo u mnie jest tak ze losuje sie 3 pytania z calego zakresu studiów i odpowiadasz.Na temat pracy wogóle się nie rozmawia w dzien obrony.Jak to mowi moj promotor:"na dzien obrony zapominamy ze pisalismy prace"To kiepsko....jeszcze 3 lata temu były na obronie 3 pytanka dotyczące pracy.
U mnie 3 pytania z calych studiow

to tak jak ja - odpuściłam w tym miesiącu gina zupełnie - bo chodziłam i tylko stówki zostawiałam za podglądanie moich pęcherzyków... a że i tak jestem chora więc teraz czekam aż się wyleczę i dopiero - może za miesiąc jak się pogoda poprawi a mnie zdrowie i humor to zacznę chodzić znowu.
A jaki miałaś ten poziom progesteronu?? bo ja w 21dc miałam 11,7 ng/ml
Kurde no ja mam 1.64 ng/ml w szczycie progesteronu

reklama
Hmmmm....mnie nie![]()
Ale masz takie wystajace (miekkie), czy wklesle/plaskie jak maja faceci?
Podziel się: