anufifi
tęsknię...
witam dziewczyny .
Od 9 cykli staramy sie z mężem o 3 dzidzie
, troche nam pod górke wiec co miesiac zuzywałam po kilka testów , i zamówiłam w duzej ilosci . Poniewaz moje starania ze wzgledów zdrowotnych niestety musza sie zakończyć, mam do odsprzedania testy strumieniowe bobo-test niebieskie ...najwczesniej wskazujące ciąże bo na wątkach innych dziewczyny juz 7 dni po owu nimi testują . Gdyby któras potzrebowała to zapraszam . piszzcie na priv.
Zycze wam powodzenia w staraniach ...ja juz mogę liczyc jedynie na cud;(
Od 9 cykli staramy sie z mężem o 3 dzidzie
Zycze wam powodzenia w staraniach ...ja juz mogę liczyc jedynie na cud;(
) to po prostu przyniesiesz L4. No chyba że masz juz inną pracę na oku? Ja nienawidziłam swojej pracy a ponieważ starałam się wtedy o pierwszą dzidzię to postanowiłam wytrzymać i z satysfakcją przynieść L4. Udało się ale dopiero po 10 miesiącach. Teraz z perspektywy czasu nie żałuję, bo trochę kasy wpadło, miałam macierzyński i nawet mozliwość powrotu , z której oczywiście nie skorzystałam

Pół zakładu przerobione od połowy listopada na pół etatu, co miesiąc schodzenie z zatrudnienia... A ja dostałam podwyżkę!!!
Ale widocznie mam taki dziwny charakter, kasa nie jest dla mnie najwazniejsza... Od stycznia po prostu byłam chora jak szłam do pracy... Dodam jeszcze że co miesiąc mialam (ja i jeszcze kilka osób) premię (pomimo "kryzysu")!!!