Madzia dzięki za linki :-)Lilu nie zamiawiałam, ale takie mi się podobają
PUZZLE piankowe PODŁOGOWE Baby Mix 7wzorów(W-wa) (581225264) - Aukcje internetowe Allegro
PUZZLE PIANKA KUBUŚ PUCHATEK I PRZYJACIELE 90x90 (580431041) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER PUZZLE CARS PIANKOWE 90x90 - NOWOŚĆ !!! (580432906) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
a jaką butelkę kupiłaś??????
kupila taka własnie z canpola
A ja to chyba zacznę soczki znormalnego kubka podawać bo nadal nie łapiemy niekapka ani butli![]()
tez chciałabym z kubeczka ale nigdzie nie widzę tych takich z wucięciem na nosek od góry... może wieceie gdzie cos takiego znajdę?
ZAPODAJ LINKA JAK MOZESZ![]()
mniej więcej taka:
Butelka z dziurką i ustnikiem 120ml - Canpol (582258997) - Aukcje internetowe Allegro
a ustnik taki, tylko że miękki- przeźroczysty z 3 dziureczkami:
Ustnik twardszy Standardowych butelek Canpol 2 szt (582457648) - Aukcje internetowe Allegro
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Martynka dzięki :-) byłam ostatnio w Akpolu u nas ale miałam ograniczony czas więc na zabawki nie zerknęłam, ale po niedzieli będę to się rozejrzę 

magdziunia
Październikowa Mama'08
Fajne takie puzzle tylko ten ich zapach mnie drażni.

moli81
Mamuśka Mikuśka
też już chcę Mikiemu kupić takie puzzle,bo w sumie tej maty edu już nie trawi,wścieka się,bo nogi gdzieś zawiesi na tych pałąkach,woli na kocyku...Podobają mi się te co MAGDZIUNIA zapodała linki za 47zeta z autami(mój M jak je zobaczy,to każe je pewnie kupić,bo AUTA-jego ulubiona bajka),tyle że drogie jak na taką imprezkę,no i takie trochę małe albo mi się wydaje
choć zawsze można kupić 2 i połączyć;-)

magdziunia
Październikowa Mama'08
Mnie też się te z autami podobały.
Jak urządzaliśmy pokoim Sebciowi, to w LM kupiliśmy takie piankowe ozdoby na ścianę - Kubuś Puchatek a mogłam wybrać te z bajki o Autach.
Jak urządzaliśmy pokoim Sebciowi, to w LM kupiliśmy takie piankowe ozdoby na ścianę - Kubuś Puchatek a mogłam wybrać te z bajki o Autach.
moli81
Mamuśka Mikuśka
Mnie też się te z autami podobały.
ja tez troszke żałuję,że nie kupiłam aut na ścianę

reklama
moli81
Mamuśka Mikuśka
A ja własnie zaszlałam i kupiłam kojec dla Hanki. Będzie stał u babci. Hanka będzie z niego korzystać u niej jak ja będę w pracy![]()
Fajowe:-)nasz Mikesz śpi w łóżeczku-kojcu,więc już nie musimy do domu kupować,ale do babci niestety trzeba bęzie zakupić coś...
Podziel się: