reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
a jaką butelkę kupiłaś??????

kupila taka własnie z canpola :)

A ja to chyba zacznę soczki znormalnego kubka podawać bo nadal nie łapiemy niekapka ani butli:dry:

tez chciałabym z kubeczka ale nigdzie nie widzę tych takich z wucięciem na nosek od góry... może wieceie gdzie cos takiego znajdę?

ZAPODAJ LINKA JAK MOZESZ :tak:

mniej więcej taka:
Butelka z dziurką i ustnikiem 120ml - Canpol (582258997) - Aukcje internetowe Allegro

a ustnik taki, tylko że miękki- przeźroczysty z 3 dziureczkami:

Ustnik twardszy Standardowych butelek Canpol 2 szt (582457648) - Aukcje internetowe Allegro

Martynka dzięki :-) byłam ostatnio w Akpolu u nas ale miałam ograniczony czas więc na zabawki nie zerknęłam, ale po niedzieli będę to się rozejrzę :tak:

Takie piankowe puzzle chyba 36 sztuk jest, mój M kiedyś w Obi za śmieszne pieniądze kupił - jakaś wyprzedaż była i chyba 9 zł zapłacił. Może jeszcze się zdarzają takie okazje.

też już chcę Mikiemu kupić takie puzzle,bo w sumie tej maty edu już nie trawi,wścieka się,bo nogi gdzieś zawiesi na tych pałąkach,woli na kocyku...Podobają mi się te co MAGDZIUNIA zapodała linki za 47zeta z autami(mój M jak je zobaczy,to każe je pewnie kupić,bo AUTA-jego ulubiona bajka),tyle że drogie jak na taką imprezkę,no i takie trochę małe albo mi się wydaje:confused:choć zawsze można kupić 2 i połączyć;-)

Mnie też się te z autami podobały.
Jak urządzaliśmy pokoim Sebciowi, to w LM kupiliśmy takie piankowe ozdoby na ścianę - Kubuś Puchatek a mogłam wybrać te z bajki o Autach.

Mnie też się te z autami podobały.
Jak urządzaliśmy pokoim Sebciowi, to w LM kupiliśmy takie piankowe ozdoby na ścianę - Kubuś Puchatek a mogłam wybrać te z bajki o Autach.

ja tez troszke żałuję,że nie kupiłam aut na ścianę:rofl2:Miki ma naklejki na ścianie pt.FARMA,superowe a drze się najabrdziej na barany przyklejone na suficie:-D

A ja własnie zaszlałam i kupiłam kojec dla Hanki. Będzie stał u babci. Hanka będzie z niego korzystać u niej jak ja będę w pracy:baffled:

Załączniki

• paula_orange.jpg
    paula_orange.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry