reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

to przetłumacz to zdanie glownie chodzi o u jecie w kontekscie tego zdania slow transit time :nerd: :sorry2:
"Advances in transit time technology have broadened the types of liquids that transit time flowmeters can be used on"

Ostatnie osiagniecie w dziedzinie technologii mernikow przeplywowych/wodomierzy/ (gdybym znala dokladnie kontekst, moglabym lepiej przetlumaczyc), poszerzyly zakres rodzajow plynow/cieczy, jakie moga byc zasotosowane przez te urzadzenia ( mierniki przeplywowe/wodomierze)

Gosi opcja tez dobra :)

Zaawansowania w technologii czasu przepływu poszerzyły gamę produktów płynnych, które mogą być mierzone za pomocą przepływomierzy czasowych...

reklama

Ostatnie osiagniecie w dziedzinie technologii mernikow przeplywowych/wodomierzy/ (gdybym znala dokladnie kontekst, moglabym lepiej przetlumaczyc), poszerzyly zakres rodzajow plynow/cieczy, jakie moga byc zasotosowane przez te urzadzenia ( mierniki przeplywowe/wodomierze)
plagiat - ja się nie zgadzam - odpisałaś ode mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
brawo - udało nam się prawie tak samo...

plagiat - ja się nie zgadzam - odpisałaś ode mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hyhyhy, wariatkia moja :-D:-):-D

Ja nie lubie z ang. na polski, wole odwrotnie zawsze :)
P.S. Jak cos, prosze mnie wykorzystywac - ja to lubie ^^
Dziewczynki DZIĘKI!!!!!!! :-D tyle mi wystarczy! musiałam się upewnić! :-D
a ty Kaprycha to chiba lekarza masz dzisiej?

Dokladnie, mam lekarza o 15.15 :) Kurka wodna, jak pemietasz :)

Hyhyhy, wariatkia moja :-D:-):-D

Ja nie lubie z ang. na polski, wole odwrotnie zawsze :)
P.S. Jak cos, prosze mnie wykorzystywac - ja to lubie ^^

Dokladnie, mam lekarza o 15.15 :) Kurka wodna, jak pemietasz :)
hehehe zapamietam :-D i bede wykorzystywac ile wlezie! :-D:rofl2: no wiesz glowka pracuje! zobaczym czym ja biedna sie zajmowac musze! :baffled: wiec i pamiec jakos dziala!!!! a sproboj sie nie odezwac po lekarzu! :angry: czekamy na wiesci! ;-)

hehehe zapamietam :-D i bede wykorzystywac ile wlezie! :-D:rofl2: no wiesz glowka pracuje! zobaczym czym ja biedna sie zajmowac musze! :baffled: wiec i pamiec jakos dziala!!!! a sproboj sie nie odezwac po lekarzu! :angry: czekamy na wiesci! ;-)
Z czego ty piszesz swoja prace? Cholera jasna, jakies wodomierze, ciecze - czarna magia. Jasne, ze dam znac jak wroce. U mnie jest dopiero 14, wiec mam jeszcze troszke czasu. Dzieki za pamiec promyczku :-D

Z czego ty piszesz swoja prace? Cholera jasna, jakies wodomierze, ciecze - czarna magia. Jasne, ze dam znac jak wroce. U mnie jest dopiero 14, wiec mam jeszcze troszke czasu. Dzieki za pamiec promyczku :-D
"Dobór urządzen do monitorowania ciśnienia i przepływ na wybranej sieci wodociągowej" :nerd::nerd::nerd::nerd::nerd: :-D dobre co!!! :-) a jutro wizyta u promotora! :baffled:

Ja jak mam @ to też mnie boli brzuch i to dosyć mocno, a gdy zafasolkowałam też bolał, tylko np przez 5 minut, a jak usiadłam to przechodził. I tak pare razy dziennie. Ale poczekaj z testowaniem do najdłuższego cyklu jaki miałaś. Ja robiłam test w 37 dniu bo taki miałam najdłuższy cykl i wtedy dopiero wyszła 2 kreseczka a wcześniejsze były negatywne
No mnie właśnie tak brzuch teraz boli, przez chwile, ale jak wygodnie usiąde to przestaje. A najdłuższy cykl jaki miałam to 30 dniowy, a teraz jestem już w 34 dc.

reklama
Do góry