powiem ci ze mialam wrazenie ze lekarz nie za bardzo przygladal sie tym moim wynikom, zanotował w swoim kajecie i powiedzial ze mam nie znacznie podwyzszona prolaktyne...nic mi nie przepisal
na własna reke łykam castagnus a co do progesteronu wg norm mam jego poziom w fazie luetalnej jakbym byla w 3 trymestrze ciazy, czytalam troszke na necie o podwyzszonym progesteronie i dowiedzialam ze moge miec guza ( co raczej wykluczam bo jestem pod kontrola ginekologiczna) a druga wersja ze nie ma czegos takiego jak podwyzszony progesteron , tylko ze im go jest wiecej tym lepiej ..
a jak bardzo masz ją podwyzszoana, ze musisz zbijac bro.. ja mam troche podzwyszona, ale lekarz mi nic nie przepisal, ja staram sie 8 m-cy i nic
no troszke drogo, ja płace srednio za 1 hormnon 20 zł
zrobilam przed chwila test owulacyjny i nadal kreska testowa jest jasniejsza od kontrolnej, jednak ciemniejsza niz wczoraj, niewiem co robic czekac dalej do jutra czy juz dzis sie poprzytulac, zalezy mi na silnych plemniczkach.. mam juz 15 dc , ale moje cykle ostatnio są długie ok 30 - 31 dniowe