reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ,mnie nie było ,wiecie co u Aleksi jak wyszedł drugi test???Bo nie jestem w stanie doszukać się tego w postach ,tyle napisałyście.:-)
hej drugi też pozytywnyHej dziewczyny ,mnie nie było ,wiecie co u Aleksi jak wyszedł drugi test???Bo nie jestem w stanie doszukać się tego w postach ,tyle napisałyście.:-)

jak po imprezce????
madziulanatasza
Po impresce spoko ,było miło ,kaca nie maiałam ,rano byłam, u fryzjera po południu na zebraniu w przedszkolu tyczy sie 6 latków które mogą do szkoły zacząć chodzić,jak dla mnie kupa zamieszania....Ksawka zostawiam oczywiście w zerówce ,absolutnie nie uważam żeby był gotowy do nauki w 1 klasie.Dień zleciał.Zostało nam iwo z wczoraj ,bo kupiliśmy kilka na wszelki wypadek to cóżnie możemy dopuścić ,żeby się zmarnowało:-):-):-)Straszyli dziś meningokokami,namawiali do szczepień w przedszkolu...dzieci miały spotkanie z panem z sanepidu który robił pogadanke o tym jak przestrzegać higieny i td,Ksawek poinformował mnie ,że już mi nie da gryza...:-)
ha ha mądre dzieckoPo impresce spoko ,było miło ,kaca nie maiałam ,rano byłam, u fryzjera po południu na zebraniu w przedszkolu tyczy sie 6 latków które mogą do szkoły zacząć chodzić,jak dla mnie kupa zamieszania....Ksawka zostawiam oczywiście w zerówce ,absolutnie nie uważam żeby był gotowy do nauki w 1 klasie.Dień zleciał.Zostało nam iwo z wczoraj ,bo kupiliśmy kilka na wszelki wypadek to cóżnie możemy dopuścić ,żeby się zmarnowało:-):-):-)Straszyli dziś meningokokami,namawiali do szczepień w przedszkolu...dzieci miały spotkanie z panem z sanepidu który robił pogadanke o tym jak przestrzegać higieny i td,Ksawek poinformował mnie ,że już mi nie da gryza...:-)

Witam wszystkie mamy. Można się dołączyć??![]()
Zapraszamy nową mamusię :-):-):-)
My mieliśmy nadzieje na parkę, ale tez będzie babiniec
Ja tez chcę urodzić w 3 godziny![]()
kto by nie chciał urodzić w 3 godziny

Jestem babeczki spowrotem
Mam pytanie tak wogóle.. czy ja musze miec książeczkę ubezpieczeniową? Bo ktoś mi mówił, że nie, ale sama nie wiem jak to z tym jest....![]()
Dobrze by było gdybys miała ta książeczkę bo jakprzymują do szpitala to od razu wołają.tak było w moim przypadku

a gdzie jest nasza agnes jeszcze u dentysty![]()
już jestem dziewczyny

Wyszedł pozytywny,Aleksia zafasolkowałaHej dziewczyny ,mnie nie było ,wiecie co u Aleksi jak wyszedł drugi test???Bo nie jestem w stanie doszukać się tego w postach ,tyle napisałyście.:-)

Dzis u dentysty było ok.Nic a nic nie bolało.Siedziałam na fotelu z 30min. a nie było mnie do tej pory bo jak wróciłam od dentysty to wziełam Oliwke i poszłysmy na spacer.Zrobiło się cieplutko popołudniu że szkoda było siedzieć w domu.
Bylismy ponad godzinę,Oliwka sie wychustała i wróciliśmy.Zjadła bananka a teraz oglądamy "Pierwszą Miłość"
agunia-ln
Cześć, witam po dłuższej nieobecności, nie mogę doczytać do końca
cóż nie bardzo jestem w temacie

m będzie wniebowzięty;-)

ale nie mam wyboru, nikt mnie nie pytał o zdanie czy mi sie to podoba czy nie, ale z drugiej strony to moje 120m2 strasznie kusi i jeszcze kawałek ogrodu
Dziewczyny, która jest zafasolkowana bo nie mogę się doczytać

oj będzie się działoCzesc dziewczyny ja już po jarmaku ale bardzo słaby był i mało co było straganów kupiłam tylko to oceńcie czy moze być ja już mieżyłam i bardzo mi sie podoba jeszcze tylko sie nasmaruje balsamem zeby sie troche opalic i bedzie gitTeraz Kamilka usypiam a jak usnie to robie kawke i poczytam co tam piszecie
A i bluske sobie kupiłam

o rany a ja się niedługo przeprowadzam do domu, który będę dzielić przez ścianę z teściamimoi tescie tez sie nad tym zastanawiali zeby z nami kupic dom i z osobnym wejsciem ale ja im powiedzialam oficjalnie ze ja sie na to nie zgadzam bo ja nie bede z nimi mieszkakla cale zycie a potem na starosc przyjdzie mi sie opiekowac (nie daj Boze ) moimi rodzicami dziecmi domem ... i tesciami o nie![]()

oj mi też przydałby się taki zastrzyk gotówkia do mnie zadzwonili z firmy że czeka na mnie trzynastka i pieniążki z pzu za urodzenie antosia bo jeszcze nie odebrałamale się ciesze
![]()
Dziewczyny, która jest zafasolkowana bo nie mogę się doczytać

reklama
Podziel się: