reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej dziewczyny ,mnie nie było ,wiecie co u Aleksi jak wyszedł drugi test???Bo nie jestem w stanie doszukać się tego w postach ,tyle napisałyście.:-)

Po impresce spoko ,było miło ,kaca nie maiałam ,rano byłam, u fryzjera po południu na zebraniu w przedszkolu tyczy sie 6 latków które mogą do szkoły zacząć chodzić,jak dla mnie kupa zamieszania....Ksawka zostawiam oczywiście w zerówce ,absolutnie nie uważam żeby był gotowy do nauki w 1 klasie.Dień zleciał.Zostało nam iwo z wczoraj ,bo kupiliśmy kilka na wszelki wypadek to cóżnie możemy dopuścić ,żeby się zmarnowało:-):-):-)Straszyli dziś meningokokami,namawiali do szczepień w przedszkolu...dzieci miały spotkanie z panem z sanepidu który robił pogadanke o tym jak przestrzegać higieny i td,Ksawek poinformował mnie ,że już mi nie da gryza...:-)

Po impresce spoko ,było miło ,kaca nie maiałam ,rano byłam, u fryzjera po południu na zebraniu w przedszkolu tyczy sie 6 latków które mogą do szkoły zacząć chodzić,jak dla mnie kupa zamieszania....Ksawka zostawiam oczywiście w zerówce ,absolutnie nie uważam żeby był gotowy do nauki w 1 klasie.Dień zleciał.Zostało nam iwo z wczoraj ,bo kupiliśmy kilka na wszelki wypadek to cóżnie możemy dopuścić ,żeby się zmarnowało:-):-):-)Straszyli dziś meningokokami,namawiali do szczepień w przedszkolu...dzieci miały spotkanie z panem z sanepidu który robił pogadanke o tym jak przestrzegać higieny i td,Ksawek poinformował mnie ,że już mi nie da gryza...:-)
ha ha mądre dziecko:-D:-D:-D:-D:-D i co szczepisz???????? no a piwo ma się rozumieć nie może się zmarnować bo to grzech a w poście nie wolno grzeszyć:rofl2:

Witam wszystkie mamy. Można się dołączyć??:sorry2::sorry2:

Zapraszamy nową mamusię :-):-):-)
My mieliśmy nadzieje na parkę, ale tez będzie babiniec :-D:rofl2:

Ja tez chcę urodzić w 3 godziny :rofl2:

kto by nie chciał urodzić w 3 godziny :-D:-D:-D ja męczyłam się 12godz.dostawałm kroplówki na przyspieszenie porodu bo po 6godz skurczów co 5min miałam rozwarcie tylko na 2cm,nic nie szło dalej.Cały czas kroplówka a potem dali mi głupiego jasia bo nie dawałam rady.Nie wiem co się na końcu ze mna działo,obudziłam się przy skurczach partych, parte trwały 30min i urodziła się Oliwka :-):-):-):-)

Jestem babeczki spowrotem:-D:-D

Mam pytanie tak wogóle.. czy ja musze miec książeczkę ubezpieczeniową? Bo ktoś mi mówił, że nie, ale sama nie wiem jak to z tym jest....:baffled:

Dobrze by było gdybys miała ta książeczkę bo jakprzymują do szpitala to od razu wołają.tak było w moim przypadku :tak::tak::tak:

a gdzie jest nasza agnes jeszcze u dentysty:confused::confused::confused::confused:

już jestem dziewczyny :tak::tak::tak::tak::tak: a co stęskniliście się za mną>????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej dziewczyny ,mnie nie było ,wiecie co u Aleksi jak wyszedł drugi test???Bo nie jestem w stanie doszukać się tego w postach ,tyle napisałyście.:-)
Wyszedł pozytywny,Aleksia zafasolkowała :tak::tak::tak::tak:

Dzis u dentysty było ok.Nic a nic nie bolało.Siedziałam na fotelu z 30min. a nie było mnie do tej pory bo jak wróciłam od dentysty to wziełam Oliwke i poszłysmy na spacer.Zrobiło się cieplutko popołudniu że szkoda było siedzieć w domu.
Bylismy ponad godzinę,Oliwka sie wychustała i wróciliśmy.Zjadła bananka a teraz oglądamy "Pierwszą Miłość"

Cześć, witam po dłuższej nieobecności, nie mogę doczytać do końca:szok: cóż nie bardzo jestem w temacie:baffled:

Czesc dziewczyny ja już po jarmaku ale bardzo słaby był i mało co było straganów kupiłam tylko to oceńcie czy moze być ja już mieżyłam i bardzo mi sie podoba jeszcze tylko sie nasmaruje balsamem zeby sie troche opalic i bedzie git:-DTeraz Kamilka usypiam a jak usnie to robie kawke i poczytam co tam piszecie:tak:
A i bluske sobie kupiłam
oj będzie się działo:-D:-D:-D m będzie wniebowzięty;-)
moi tescie tez sie nad tym zastanawiali zeby z nami kupic dom i z osobnym wejsciem ale ja im powiedzialam oficjalnie ze ja sie na to nie zgadzam bo ja nie bede z nimi mieszkakla cale zycie a potem na starosc przyjdzie mi sie opiekowac (nie daj Boze ) moimi rodzicami dziecmi domem ... i tesciami o nie :no:
o rany a ja się niedługo przeprowadzam do domu, który będę dzielić przez ścianę z teściami:baffled::baffled::baffled: ale nie mam wyboru, nikt mnie nie pytał o zdanie czy mi sie to podoba czy nie, ale z drugiej strony to moje 120m2 strasznie kusi i jeszcze kawałek ogrodu
a do mnie zadzwonili z firmy że czeka na mnie trzynastka i pieniążki z pzu za urodzenie antosia bo jeszcze nie odebrałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dale się ciesze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oj mi też przydałby się taki zastrzyk gotówki

Dziewczyny, która jest zafasolkowana bo nie mogę się doczytać:zawstydzona/y:

reklama
Do góry