martyna222
udało się ! :)
No i gdzie ta Kaprycha? odezwij się ... jak wizyta u lekarza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
postaram się zapamiętać... ale jesteśmy rozrzucone po świecie -Gosia
Ja w Danii jestem
nie denerwuj się tak... choć wiem że to niełatwe... miałaś dziś podglądnąć fasolkę, prawda?? tydzień szybko minie - zobaczysz...KAPRYCHA gdzie jesteś ???
Jak u lekarza ?
Mnie szlag trafił !!!!Ale jestem wk.....iona ........
Okazało się na miejscu, że lekarz odwołał dzisiejsze wizyty,a te pipy z przychodni się tłumaczyły, że tak późno się o tym dowiedziały, że nie zdążyły zadzwonić do pacjentek i odwołać wizyty.
Jasne!!!
Od 15 30 miał przyjmować, ja pojechałam na 18 30 i one nie miały czasu żeby zadzwonić do babek zarejestrowanych nawet na sam koniec??? !!! Kur.....y jedne i jeszcze żądają podwyżek !!!
Zaraz mnie coś rozniesie !!!
Kolejna wizyta w środę......za tydzień....
no ładnie wcale ci sie nie dziwie ze taka wq jestes! ale pamietaj SPOKOJ TERAZ TO PODSTAWA!!!!KAPRYCHA gdzie jesteś ???
Jak u lekarza ?
Mnie szlag trafił !!!!Ale jestem wk.....iona ........
Okazało się na miejscu, że lekarz odwołał dzisiejsze wizyty,a te pipy z przychodni się tłumaczyły, że tak późno się o tym dowiedziały, że nie zdążyły zadzwonić do pacjentek i odwołać wizyty.
Jasne!!!
Od 15 30 miał przyjmować, ja pojechałam na 18 30 i one nie miały czasu żeby zadzwonić do babek zarejestrowanych nawet na sam koniec??? !!! Kur.....y jedne i jeszcze żądają podwyżek !!!
Zaraz mnie coś rozniesie !!!
Kolejna wizyta w środę......za tydzień....
nie denerwuj się tak... choć wiem że to niełatwe... miałaś dziś podglądnąć fasolkę, prawda?? tydzień szybko minie - zobaczysz...
no ładnie wcale ci sie nie dziwie ze taka wq jestes! ale pamietaj SPOKOJ TERAZ TO PODSTAWA!!!!
Kaprycha ja juz czas odliczem! a jak minie to sie pofatyguje!![]()
to tak jak ja..........a teraz dojdzie brak pracy i chłop na okragło w domu puki co....trafi mnie cos........hihihi...po niedzieli wybieram sie do zg....i do sul.....
Witam dziewczyny:-)
Ja tez bym radzila zrobić test:-)
Sama też znam dziewczynę, która do 4 m-ca nie miała zadnych objawów ciąży (czyli normalnie miała miesiączkę). Dopiero jak jej się już znacznie przytyło zaczęła coś podejrzewać...
Zrób tescik, rób...![]()
Z tym kryzysem to temat rzeka jak dla mnie!!!! jedna wielka nagonka bo jak dla mnie wielkiego kryzysu nie ma tylko zrobili nagonke medialna to kazdy chce sie na niego przygotowac i dmucha na zimne!!!!!! a jak napoknelam to szefowej to przyznala mi racje! ze oni (szefostwo) tez staraja sie zacisnac pasa ze wzgledu na to co moze sie jeszcze zdarzyc! a nie na to co jest! moje wynagrodzenie zalezy od tego co damy rade jakio biuro zrobic w miesiacy! owszem mam pensje i umowe o prace na stale ale pensja najnizsza krawjowa (prawie) a premie mam wielokrotnoscia pensji ale zalezne od sprzedazy ....i co jakos sa i nawet nie wiele sie roznia! nawet bym powiedziala ze kiedsy tzn 1,5 roku temu bylo duzo gorzej!
moze faktycznie sa jakies regiony gospodarki gdzie sie naprawde ukrucilo ale podobno najbardziej w budownictwie a moja praca zalezy od budownictwa a jakos dajemy rade faktycznie narazie developerzy wstrzymali inwestycje ale bardziej z ochrony tylka niz z faktycznego kryzysu!![]()