reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
KAPRYCHA gdzie jesteś ???
Jak u lekarza ?

Mnie szlag trafił !!!!Ale jestem wk.....iona ........
Okazało się na miejscu, że lekarz odwołał dzisiejsze wizyty,a te pipy z przychodni się tłumaczyły, że tak późno się o tym dowiedziały, że nie zdążyły zadzwonić do pacjentek i odwołać wizyty.
Jasne!!!
Od 15 30 miał przyjmować, ja pojechałam na 18 30 i one nie miały czasu żeby zadzwonić do babek zarejestrowanych nawet na sam koniec??? !!! Kur.....y jedne i jeszcze żądają podwyżek !!!
Zaraz mnie coś rozniesie !!!
Kolejna wizyta w środę......za tydzień....

Jak u lekarza ?

Okazało się na miejscu, że lekarz odwołał dzisiejsze wizyty,a te pipy z przychodni się tłumaczyły, że tak późno się o tym dowiedziały, że nie zdążyły zadzwonić do pacjentek i odwołać wizyty.
Jasne!!!
Od 15 30 miał przyjmować, ja pojechałam na 18 30 i one nie miały czasu żeby zadzwonić do babek zarejestrowanych nawet na sam koniec??? !!! Kur.....y jedne i jeszcze żądają podwyżek !!!
nie denerwuj się tak... choć wiem że to niełatwe... miałaś dziś podglądnąć fasolkę, prawda?? tydzień szybko minie - zobaczysz...

Jak u lekarza ?

Jasne!!!
no ładnie wcale ci sie nie dziwie ze taka wq jestes! ale pamietaj SPOKOJ TERAZ TO PODSTAWA!!!! :tak::tak::tak::tak::tak:

Kaprycha ja juz czas odliczem! a jak minie to sie pofatyguje! :wściekła/y:

nie denerwuj się tak... choć wiem że to niełatwe... miałaś dziś podglądnąć fasolkę, prawda?? tydzień szybko minie - zobaczysz...

Dokładnie kochana,
dziś chciałam w końcu serce zobaczyć, bo tydzień temu był tylko zarodek...

no ładnie wcale ci sie nie dziwie ze taka wq jestes! ale pamietaj SPOKOJ TERAZ TO PODSTAWA!!!! :tak::tak::tak::tak::tak:

Kaprycha ja juz czas odliczem! a jak minie to sie pofatyguje! :wściekła/y:

No nic-muszę jakoś dotrwać do środy...

KAPRYCHA !!!

to tak jak ja..........a teraz dojdzie brak pracy i chłop na okragło w domu puki co....trafi mnie cos........hihihi...po niedzieli wybieram sie do zg....i do sul.....

Ja też nie pracuję a M to ze dwa miechy pewno w domu jeszcze na zwolnieniu posiedzi.
A propos wycieczek po niedzieli, może się gdzieś zobaczymy przypadkiem;-)

Witam dziewczyny:-)
Ja tez bym radzila zrobić test:-)
Sama też znam dziewczynę, która do 4 m-ca nie miała zadnych objawów ciąży (czyli normalnie miała miesiączkę). Dopiero jak jej się już znacznie przytyło zaczęła coś podejrzewać...
Zrób tescik, rób...:tak:

Ja ostatnio taką lichą @ miałam. Jak 03.04 nie przyjdzie @ albo będzie wybitnie słaba to testuję. M mówi, że pomimo ćwiczeń brzuszek mi urósł.

Z tym kryzysem to temat rzeka jak dla mnie!!!! jedna wielka nagonka bo jak dla mnie wielkiego kryzysu nie ma tylko zrobili nagonke medialna to kazdy chce sie na niego przygotowac i dmucha na zimne!!!!!! a jak napoknelam to szefowej to przyznala mi racje! ze oni (szefostwo) tez staraja sie zacisnac pasa ze wzgledu na to co moze sie jeszcze zdarzyc! a nie na to co jest! moje wynagrodzenie zalezy od tego co damy rade jakio biuro zrobic w miesiacy! owszem mam pensje i umowe o prace na stale ale pensja najnizsza krawjowa (prawie) a premie mam wielokrotnoscia pensji ale zalezne od sprzedazy ....i co jakos sa i nawet nie wiele sie roznia! nawet bym powiedziala ze kiedsy tzn 1,5 roku temu bylo duzo gorzej!
moze faktycznie sa jakies regiony gospodarki gdzie sie naprawde ukrucilo ale podobno najbardziej w budownictwie a moja praca zalezy od budownictwa a jakos dajemy rade faktycznie narazie developerzy wstrzymali inwestycje ale bardziej z ochrony tylka niz z faktycznego kryzysu! :confused2:

U nas tyle sklepów zamykają a niektóre to tak licho ciągną, że widać oznaki kryzysu. Ale dużo też daje to, ze powstały sieci sklepów obuwniczych, ciuszków (głównie chińsko pochodne) i kosmetycznych. Ale znam faceta który przy 50-tce zwolnienia z pracy dostał bo kryzys:szok:. Gdzie on teraz biedak prace znajdzie.

Melduje sie po wizycie :-D
Juz wszystko wiem, bo zostalam na maxa wybadana. Zrobili mi cytologie, zwykle badania i przeprowadzili ze mna wywiad. Moj m. ma znowu oddac nasienie ale sie cieszy, bo dostal wiekszy sloiczek wiec szansa jest tez wieksze, ze "trafi" :-D. Po fasolce juz nie ma sladu :-( Ginka powiedziala, ze to mogla byc sprawa zlego zagniezdzenia (jezeli moje jajowody nie sa drozne) i za niskiego progesteronu. Podniosla mnie na duchu, bo powiedziala ze skoro test wyszedl pozytywne i fasolka byla, to bardzo dobrze to rokuje, bo moje jajnki dzialaja. Skierowala mnie na HSG - masakra, boje sie jak pieron. Mam umowic sie na termin zaraz po @. Jezeli okaze sie, ze jajowody sa niedrozne po tym badaniu, to kieruje mnie prosto na IVF, bez leczenia hormonalnego, bo mowi, ze nie ma sensu tracic wiecej czasu.
Ciesze sie a jednoczesnie jest mi smutno, ze fasolka uciekla. Moze juz niedlugo zdecyduje sie zostac :sorry2:
P.S. Olka jak tam fasolka??? Nawet nie czuje jak rymuje :p
Buzka

reklama
771e3d4a62.jpeg

Skoro pisałyście o psiakach to mój stwór:-)

Do góry