reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Pewnie że się pojawią!!!!! I to będą młodziutkie jędrne a nie jakieś przestarzałe zbuki:-D:-D

Przez tyle lat brak owu!!!! Ty wiesz ile tam zbukczeńców jest!!! Aż strach się bać!!!
Oby tym razem trafiły się dorodniaki, młodę i jędrne - jeżeli jeszcze takie są???? To też dobre pytanie.

No ale jajniki pracują bo na dupię nie mogę usiąść tak mnie kłują. Na szczęście dzisiaj ruch i latanie za mamą z reklamówkami. Dobrze że auto mam.

reklama

Moze sie poprzytulajcie na wszelki wypadek - zebyscie nie przegapili owu... testom nie do konca mozna ufac...
Jak M odejdzie od kompa to zablokuj te dziewczyne na jego gg! Nie powinien sie zorientowac, a nie bedzie od niej dostawac zadnych wiadomosci - moze pomysli, ze ona sie na niego obrazila i w ogole przestanie do niej pisac :tak:
to moze nie przejsc on ma z nia kontakt w grze, wiec zaraz sie spyrta czemu ja zablokowal a w dodatku jeszcze wczoraj dawała mu hasła na jakies fs jakis czat prywatny klanowy
tak sie wkurzylam , serio ostatnio mu wspolczulam jak stracil prace i pozwalam mu grac na kompie aby nie lapal dołow, ale juz minelay 2 m-ce on znalazl prace, ale tak sie wciagnal ze kazda wolna chwile gra i gra , ma juz minimum czasu dla mnie, jak tak sie glebiej zastanowie to nawet sie nie dobiera do mnie jak kiedys, byl wiecznie napalony, teraz na 1 miejscu gra - a jak wczoraj zobaczylam ze gada na gg z czarna 24 lata Basia to mnie szlak trafil
odrazu staranek mi sie odechcialo i kapa bo jestem przed owulacja

Dziewczyny

Dola zalapalam...:baffled::baffled::baffled:
Ta bezradnosc i czekanie jest znacznie gorsze od oczekiwania na testowanie. Jak myslalam, ze mozemy miec fasolke to bylam niecierpliwa, rozczarowana gdy @ nadchodzi ale zaczynal sie nowy cykl i nowa nadzieja

A teraz....jest po prostu czekanie bez nadziei ze cos sie moze zdarzyc w miedzyczasie. Bezradnosc mnie przygnebia.....Gdy wiesz ze napewno nie bedziesz miala fasolki przez najblizsze kilka miesiecy mnie dobilo.

bardzo mi przykro , naprawde

Wisona, wiosna - sypia sie fasolki jak z rekawa :-D:-):-D Gratulacje, kochanie!!!!!!!! Zycze wszystkiego naj Tobie i Twojej fasolince, Farciaro :-D
:-):-DTeraz napisz jak to zrobilas, hihihi:-) Przytulam mocno!
Dzięki śliczne, a jak to zrobiłam .... hmm.... test owulacyjny, witamina E dla mojego i chyba to pomogło. A o resztę musisz spytać mojego przyszłego męża :-p:-)

EWELAAA GRATULACJE!!! A mówiłam ci wariatko że te bóle w brzuszku to fasolka :))) u mnie też tak było... a test nie kłamie... ja jutro idę potwierdzić ciąże :))) dzisiaj odbieram wyniki cytologii i jutro morfologii, moczu i cukru :)))
hehe, dzięki :-) ale brzuszek mnie dalej czasami pobolewa. Wczoraj trochę zmarzłam to mnie bardzo bolał, dziś mnie narazie nie boli. Ja też muszę iść do lekarza, żebym uwierzyła. A Tobie z okresu jak wychodzi termin, obliczałaś sobie ???

reklama
Dziewczyny, bo mój ginekolog nie ma usg, żebym mogła potwierdzić ciążę, to musze najpierw iść do mojego ginekologa on mi da skierowanie do innego na usg i dopiero wtedy ? A mój ginekolog coś mi powie na ten temat? jak mnie zbada to pozna czy jestem w ciąży czy nie?

Do góry