reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
my już po kontroli dzieci zdrowe :happy2::happy2::happy2: uufffff jeszcze jedną dawkę na wieczór dla pewności żeby było równe 10 zastrzyków i możemy pomalutku na spacerki ruszać jak będzie ładna pogodynka :tak::tak::tak: tylko mamy unikać skupisk ludzkich :baffled::dry:

anitaa

no to chyba nie ząbek bo nie czuje nic pod palcem tylko plamka jest a dziąsło ok ;-)
napisz jak po stanikowych łowach :tak:;-)
crunch
biedaczki :-( zdrówka dla nich niech już nie chorują u mnie też po klacidzie nie było poprawy u M i dopiero po zastrzykach :baffled: najlepiej zadzwonić i się upewnić :tak:
anneczka1983
dla Marcelka też zdróweczka :-) szliśmy dziś waszą ulicą i tak sobie myślałam który to blok to byśmy ci pomachali :-D:cool2:;-)
Agunia dla Wojtusia też buziaczki dobrze że apetyt wrócił

Ostatnia edycja:
kupiłam przed chwilą ten inhalator na allegro
czekam na przesyłkę ;-)
no i jaki kupiłaś pochwal się ;-) ja sobie bardzo chwalę te inhalacje na prawdę polecam bo dużo pomogły i nawet babeczka mówiła że jak katar będzie to wystarczy z soli fiz. zrobić i wyczyścić nosek i też pomoże :tak: tylko j nie kupowałam bo mogę wypożyczyć pod blokiem w razie w...

cześć,
zdrówka dla wszystkich dzieciaczków ;-)
u nas augmentin szedł bez problemu u Tymka, a Natalia chyba brała raz zinacef w zastrzykach.

też jestem ciekawa jak po stanikowych łowach ;-)

no to super wieści Agatka;-);-);-)wy biedaczki długo już w domku sie nasiedzieliście:tak::tak::dry:
u nas sa rekolekcje od pon, a potem sprawdzian klas 6 i dopiero za tydzień do szkoly;-);-);-)
akurat 2 kw,Doma ma wizytę;-);-)u Kupcowe, a badanko 22 .04

reklama
Do góry