reklama
Agawa25
Fanka BB :)
my już po kontroli dzieci zdrowe 

uufffff jeszcze jedną dawkę na wieczór dla pewności żeby było równe 10 zastrzyków i możemy pomalutku na spacerki ruszać jak będzie ładna pogodynka 

tylko mamy unikać skupisk ludzkich 
anitaa
no to chyba nie ząbek bo nie czuje nic pod palcem tylko plamka jest a dziąsło ok ;-)
napisz jak po stanikowych łowach
;-)
crunch
biedaczki :-( zdrówka dla nich niech już nie chorują u mnie też po klacidzie nie było poprawy u M i dopiero po zastrzykach
najlepiej zadzwonić i się upewnić 
anneczka1983
dla Marcelka też zdróweczka :-) szliśmy dziś waszą ulicą i tak sobie myślałam który to blok to byśmy ci pomachali
;-)
Agunia dla Wojtusia też buziaczki dobrze że apetyt wrócił

uufffff jeszcze jedną dawkę na wieczór dla pewności żeby było równe 10 zastrzyków i możemy pomalutku na spacerki ruszać jak będzie ładna pogodynka 

tylko mamy unikać skupisk ludzkich 
anitaa
no to chyba nie ząbek bo nie czuje nic pod palcem tylko plamka jest a dziąsło ok ;-)
napisz jak po stanikowych łowach
;-)crunch
biedaczki :-( zdrówka dla nich niech już nie chorują u mnie też po klacidzie nie było poprawy u M i dopiero po zastrzykach
najlepiej zadzwonić i się upewnić 
anneczka1983
dla Marcelka też zdróweczka :-) szliśmy dziś waszą ulicą i tak sobie myślałam który to blok to byśmy ci pomachali

;-)Agunia dla Wojtusia też buziaczki dobrze że apetyt wrócił
Ostatnia edycja:
Agawa25
no i jaki kupiłaś pochwal się ;-) ja sobie bardzo chwalę te inhalacje na prawdę polecam bo dużo pomogły i nawet babeczka mówiła że jak katar będzie to wystarczy z soli fiz. zrobić i wyczyścić nosek i też pomożekupiłam przed chwilą ten inhalator na allegro
czekam na przesyłkę ;-)
tylko j nie kupowałam bo mogę wypożyczyć pod blokiem w razie w...crunch
a poczytałam trochę na necie i zdecydowałam się na taki:
inhalator NEBULIZATOR MEDEL
mam nadzieje, że będzie dobry
Agunia271
Agunia z dzieciaczkami
no to super wieści Agatka;-);-);-)wy biedaczki długo już w domku sie nasiedzieliście

u nas sa rekolekcje od pon, a potem sprawdzian klas 6 i dopiero za tydzień do szkoly;-);-);-)
akurat 2 kw,Doma ma wizytę;-);-)u Kupcowe, a badanko 22 .04

u nas sa rekolekcje od pon, a potem sprawdzian klas 6 i dopiero za tydzień do szkoly;-);-);-)
akurat 2 kw,Doma ma wizytę;-);-)u Kupcowe, a badanko 22 .04
a poczytałam trochę na necie i zdecydowałam się na taki:
inhalacje powinny pomóc
reklama