reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
ja tez bym wolala i tak bylo siedzieli kulturalnie przy drinie w domku ja poszlam tylko zaniesc do kolezanki zamowienie i wzielam malego bo ona tez ma dziecko w podobnym iweku wiec mysle sobie ze sie pobawia ja przychodze w domu nikog nie ma i sytoje jak ta ci..a przed klatka bo kluczy nie mam .... i zadzwonilam zeby przyszedl to powiedzial ze postoi przed klatka i zaraz przyjdzie i do tej pory go nie ma bo widzialam ze szedl do kolegi a on ma wylaczony tel - specjalnie (kolega) bo moj zostawil w samochodzie
wyc mi sie chce
juz mi szumi troche
ja bym mu zamknela drzi niech teraz on stoi i do rana bym nie otworzyla

anka26_x_07
juz nie wiem jak mam dotrzec do m rozmowy nie pomagaja klotnie tym bardziej :--
-
-
-(nawet modlitwy
nic tylko lac a dzis to najchetniej bym go zabila![]()
Zrob to samo powiedz ze idziesz na chwile a wroc rano

medeuska
październikowa mama'09
Raczej szczerze;-) coś tam jeszcze gadała bla bla bla.. heheja jeszcze sztucznych nigdy nie zakladalam juak swoje dobrze wytuszuje to sa piekne.Ale mi sie malowac nie chce Ksiezniczka nie jestem potworem tez nie wiec jak mam ochote to sie maluje a jak nie to wychodze z kremem na buzi
....
Faceci juz tak maja ja jak mam balagan to mi moj gada odrazu a jak jest posprzatne to jeszcze nie uslyszalm jak tu czystoa ta Ci pogratulowala szczerze czy z ironia
....
Kregosłup mnie boli.. pomagałam babci robic urodziny.. booże ile ona tego robiiii

Jeszcze jutro musze wczesniej do niej wpasc jej pomóc

Ona to sobei zawsze nawymyśla różnych potraw hehe nic nie może zabraknąc

medeuska
październikowa mama'09
To też sobie wychodź, moze wtedy zrozumie...juz nie wiem jak mam dotrzec do m rozmowy nie pomagaja klotnie tym bardziej :--
-
-
-(nawet modlitwy
nic tylko lac a dzis to najchetniej bym go zabila![]()
Masz gg właczone

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ja tez bym wolala i tak bylo siedzieli kulturalnie przy drinie w domku ja poszlam tylko zaniesc do kolezanki zamowienie i wzielam malego bo ona tez ma dziecko w podobnym iweku wiec mysle sobie ze sie pobawia ja przychodze w domu nikog nie ma i sytoje jak ta ci..a przed klatka bo kluczy nie mam .... i zadzwonilam zeby przyszedl to powiedzial ze postoi przed klatka i zaraz przyjdzie i do tej pory go nie ma bo widzialam ze szedl do kolegi a on ma wylaczony tel - specjalnie (kolega) bo moj zostawil w samochodzie
wyc mi sie chce
juz mi szumi troche
moj nie takie numery robił niestety...ale tu akurat nie masie czym chwalic.
a w takie teksty ze zaraz przyjdzie to ja juz nie wierze

taaaaaaa w tym jest problem bo jak jest tesciowa w domu to ja malego nie zostawie bo jej nie lubie i jestem do niej uprzedzona malego tez jej nie daje - wyrodna ze mnie synowa wiem ale coz za duzo z nia przeszlam - zlego :-(To też sobie wychodź, moze wtedy zrozumie...
Masz gg właczonepisałam
reklama
anka26_x_07
no na takiej imprezce nie moze niczego zabraknacRaczej szczerze;-) coś tam jeszcze gadała bla bla bla.. hehe
Kregosłup mnie boli.. pomagałam babci robic urodziny.. booże ile ona tego robiiii
Jeszcze jutro musze wczesniej do niej wpasc jej pomóc
Ona to sobei zawsze nawymyśla różnych potraw hehe nic nie może zabraknąc![]()
nalesniki z parowka i serem w srodku zapiekane jak krokiecikiAnia co to za nalesniki????? daj przepis skoro takie pysznewidocznie przegapiłam jak As podawała
![]()
anka - to zadzwoni da sasiada ten mu otworzy a jak zacznie klupac dzwonic do drzwi to malego obudzi![]()
dzwonek bym wylaczyla i zamknela pokoik gdzie maly spi a na drzwiach kartka spij tam gdzie imprezowales

Podziel się: