reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U nas imprezy zaczynają się ok.15-16 kończą na ogół ok 3-5 rano.
Ile idzie wódki to już nawet nie piszę ,ale ostatnio to ponad 10 litrów.
I co jest ciekawe to nikt nie jest pijany :-D
Z tym ,że u nas siedzenie przy stole jest przeplatane jakimiś konkursami typu Karaoke ,ping pong,rzutki,taniec na macie.:-D:-D
Ot dorosłe a dzieci :-):-):-D:-D:-D
U mnie wszystko idzie.
Na ogół nawet na następny dzień nie zostaje.
Zapomniałam o obowiązkowym bigosie,bez tego imprezy nie ma.
Tort też musi być i ostatnio też sama robię.

Co się nazapieprzam to moja ,bo ja robię wszystko sama,albo z pomocą Klaudii.
Jeden plus to taki,że jak ja w kuchni to Darek sprząta cały dom.
Kocham go za to.:tak::-D:-D

Mój wraca z pracy i coś na stole leży to przynosi do kuchni z komentarzem.
Wiesz jak ja tego nienawidzę :wściekła/y:
Jak jest nieraz bałagan to sam sprząta.Skomentuje trochę,ale posprząta.
Jak jestem chora to razem z Klaudią sprzątaja i wychodzą z psem na spacer.:tak:
Chyba sobie ich dobrze wychowałam co?;-)
To zazdroszcze meza

Fajne imprezy macie:tak::-D:-D

To zazdroszcze meza

Fajne imprezy macie:tak::-D:-D

również zazdroszczę męża :-)

u mnie jak nie posprzątam to syf taki że nie ma się jak ruszyć więć biegam co dziennie ale tydzień temu się w końcu bardzo ostro postawiłam i dziś pierwsza sobota gdzie zamiast sprzątać poszłam sobie do fryzjera wraca i .. wszystko ( no prawie..) posprzątane :cool2::cool2:

zobaczymy ja długo to potrwa bo normalnie to nawet talerza nikt nie wyniesie:wściekła/y:

Dziewczyny czy u Was też w końcu zawitała wiosna??
Jeste przecudnie już byłyśmy z dziewczynkami na spacerku ale chyba zaraz śmigamy gdzieś znów bo szkoda w tak dzień w domu siedzieć :tak:

również zazdroszczę męża :-)

u mnie jak nie posprzątam to syf taki że nie ma się jak ruszyć więć biegam co dziennie ale tydzień temu się w końcu bardzo ostro postawiłam i dziś pierwsza sobota gdzie zamiast sprzątać poszłam sobie do fryzjera wraca i .. wszystko ( no prawie..) posprzątane :cool2::cool2:

zobaczymy ja długo to potrwa bo normalnie to nawet talerza nikt nie wyniesie:wściekła/y:

Dziewczyny czy u Was też w końcu zawitała wiosna??
Jeste przecudnie już byłyśmy z dziewczynkami na spacerku ale chyba zaraz śmigamy gdzieś znów bo szkoda w tak dzień w domu siedzieć :tak:
U mnie na codzień to też mało sprząta ,ale dziś porządki wiosenne rozpoczął.
Powysuwał łózka i z dzieciaki posprzątał.
Jak jest impreza to jego zadaniem jest też naszykowanie całego stołu.
Nasz stół po rozłożeniu ma 4m 20 cm.,więc rozkładania zastawy i ustawiania półmisków trochę ma hahah
Ja tylko podaję,potem razem sprzątamy i jest git.:tak:
Ja mam dziś wolne ,bo chora jestem.
biegunka nie chce mnie opuścić.
Schudłam od wczoraj już prawie 2 kg. i coraz słabiej się czuję.
Leki już tym razem sobie zaserwowałam i za 2-3 godzinki powinno być lepiej.
Idę poleżeć ,bo w głowie mi się kręci.
U mnie też piękna wiosna zawitała.:-D:-D:-D

Ja mam dziś wolne ,bo chora jestem.
biegunka nie chce mnie opuścić.
Schudłam od wczoraj już prawie 2 kg. i coraz słabiej się czuję.
Leki już tym razem sobie zaserwowałam i za 2-3 godzinki powinno być lepiej.
Idę poleżeć ,bo w głowie mi się kręci.
U mnie też piękna wiosna zawitała.:-D:-D:-D

polecam Nifuroksazyd :tak::tak::tak: w tabletkach jest dla dorosłych i jak ręka odjął :-D

dziewczyny pierwszy raz od 10 m-cy poszłam do fryzjera i normalnie az mi się chce przed lustrem stać ;-) chyba częściej powinnam robić coś dal siebie bo mnie ostatnio deprecha jakaś opętała

Dziewczyny.Gdzie sie wszystkie podziewacie:baffled:
U nas pogoda sie strasznie spierniczyla i caly czas pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale jak mlode spaly to wyskoczylam sobie do sklepu i na solarium;-):-)
A teraz siedzie w domku:tak:M od godziny okupuje kibel:szok:wiec wlecialam troszke na BB

dowikla dziękuję za miłe powitanie:tak::tak::tak::tak: nadrobiłam co napisalyście widzę że moment prawdy też wzbudził kontrowersje ja oglądałam i faceta wyklinałam:wściekła/y::wściekła/y:
wszystko załatwiłam mam urlop wypoczynkowy do 22 maja a potem 3 lata wychowawczego:cool2: zobaczymy ile wykorzystam ale wniosek złożyłam :tak::tak::tak:

reklama
polecam Nifuroksazyd :tak::tak::tak: w tabletkach jest dla dorosłych i jak ręka odjął :-D

dziewczyny pierwszy raz od 10 m-cy poszłam do fryzjera i normalnie az mi się chce przed lustrem stać ;-) chyba częściej powinnam robić coś dal siebie bo mnie ostatnio deprecha jakaś opętała

Nifuroksazyd jest na biegunkę bakteryjną a ja mam wirusową.
Stoperan czyli Loperamid działa na każdą biegunkę bez względu na pochodzenie.
Mnie mocno wzieło ,widać po mnie podobno,że coś mi jest . Darek zabronił mi iść do kościoła,bo źle wyglądam.Mam leżeć i odpoczywać.
Mam dla Was złą wiadomość.:-(
Od 4 godzin Kubuś uderzył w ślady mamusi i też dostał biegunki.
Teraz już we dwoje jesteśmy zainfekowani.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Idę leżeć dalej.

Do góry