reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

cześć dziewczynki!!!
Agatka to promocyjny wieczór mialas:tak::tak::tak::tak:
Edytka a jak tam dzieciaczki??? A butow było dużo, nawet trampki i jakies tenisóweczki:tak::tak:mysmy kupili takie adidasowate cos troche-czarno-pop-czerwone.Wzięłam 27 zeby wieksze były:baffled::baffled::baffled:Domie nie patrzylam bo dostala od mamy srebrne baletki i adidasy tez zlote ma i trampki wiec obkupiona jest..nawet srebrna torebeczka sie jej dostała:-D:-D:-D:-D
A wiecie że moje balerinki granatowe też tam były po 69 zl-10 zl wiecej nioz w boti

Ilaria fajnie że rocznica udana suuuper:tak::tak::tak:
Anitka fajne kawki;-);-);-)
my zaraz wybywamy na wycieczkę a potem po Domę...obiadek już przyszykowany:happy2::happy2::happy2::happy2:
miłej niedzieli:-D:-D:-D
a mnie strasznie wciągnąl ten"dom nad rozlewiskiem"czytam i czytam....:cool2::cool2::cool2:

reklama
hejka
Agunia i dzieki Agacie zaoszczedziłas 10 zeta:-);-)
Agata ale miałas lejcikowy dzien:-) to juz amsz wprawe i moze przyjdziesz do mnie porobic cos w ogrodzie;-) pasuje wymalowac płot i paliki w klombach :-p dodatkowe rece sie przydadza;-):happy2: :-DZapraszam:blink::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Ilaria hahaha to psozalałas ;-) a wypłata juz nie długo nie ale suwaczek cy sie przydal napewno :tak:
Anita ja tez ide do teściowej na obiadek;-) a wy mieszkacie sami ?

wreszcie odespałam część piatkowej nocy ;-)

hej dziewczyny to i ja się niedzielnie przywitam :-)

zaraz wybywamy też na obiadek tylko że do teściowej ;-):tak:
jeszcze szpital dziś mnie czeka bo u babci dawno nie byłam :-(
miłej niedzieli wszystkim:-)

mrówa no lepiej nie lepiej przenieśli ją na inny oddział bo na tamtym już nie mogli pomóc a do domu też nie bardzo się nadaje :-(
Agunia271 dzięki ;-)

mykam pa laseczki :-)

Witam niedzielnie

mrowa1 Fajnie, że odspałaś. :-)

ilaria Super, że zakupy udane. I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.

agunia271 To zaoszczędziłaś. :tak:

Miłego dnia wszystkim

cześć dziewczynki!!!
Agatka to promocyjny wieczór mialas:tak::tak::tak::tak:
Edytka a jak tam dzieciaczki??? A butow było dużo, nawet trampki i jakies tenisóweczki:tak::tak:mysmy kupili takie adidasowate cos troche-czarno-pop-czerwone.Wzięłam 27 zeby wieksze były:baffled::baffled::baffled:Domie nie patrzylam bo dostala od mamy srebrne baletki i adidasy tez zlote ma i trampki wiec obkupiona jest..nawet srebrna torebeczka sie jej dostała:-D:-D:-D:-D
A wiecie że moje balerinki granatowe też tam były po 69 zl-10 zl wiecej nioz w boti

Ilaria fajnie że rocznica udana suuuper:tak::tak::tak:
Anitka fajne kawki;-);-);-)
my zaraz wybywamy na wycieczkę a potem po Domę...obiadek już przyszykowany:happy2::happy2::happy2::happy2:
miłej niedzieli:-D:-D:-D
a mnie strasznie wciągnąl ten"dom nad rozlewiskiem"czytam i czytam....:cool2::cool2::cool2:
ja właśnie przeczytałam Dom nad rozlewiskiem i zamierzam właśnie kupić koleje części; super książka:-)

witam niedzielnie
ilaria wszystkiego naj...na kolejne wspólne lata :-)
mrowa ale masz fajnie, że odespałaś chociaż połowę :-D
agunia fajnie, że nie przepłaciłaś
dzięki - pewnie jak choróbska nas opuszczą o pójdziemy coś kupić dla dzieci do CCC

widzę, że obiadki u teściowej cieszą się uznaniem :-D:-D:-D
my siedzimy w domku :tak:
jutro pewnie się wybiorę z dziećmi na kontrolę bo rzadziej ale nadal kaszlą
wolę się upewnić
zastanawiam się czy nie poprosić na wizytę domową (Agasiową)

jeśli chodzi o książki - znalałam ostatnio przyjemną księgarnię interenetową (atrakcyjne ceny)
szykuję się na zakup tej serii dla Reginy - co polecała Kasia :-)
"Dom nad rozlewiskiem" też tam jest i w dodatku przesyłka gratis :-)
szczytnicka

miłej niedzieli dla wszystkich!

reklama
Witam
Nigdy tego nie nadrobię.Już nidługo będzie tak, że mnie wyklniecie z forum i co ja wtedy zrobię? ;)

Jak wiecie w środę tydzień temu znów trafiłyśmy z Magdą do szpitala.Tym razem katar poszedł na uszy i miała obustronne zapalenie.Liczyłam na 7 dni w szpitalu a tu chrzest w niedzielę.Pytałam ordynatorki czy mnie na parę godziny wypuści do kościoła, ale się nie zgodziła.Nie mieliśmy innego wyjścia(a nie chcieliśmy tego przekładać) i zamówiliśmy chrzest w kaplicy szpitalnej.UIroczystość była piękna(byliśmy atrakcją :happy2: ).Później z gośćmi pojechaliśmy do Bombaju na obiad.Z Madzią została moja szwagierka(i chwała jej za to), a ja mogłam na spokojnie posiedzieć trochę z gośćmi, bo w tym szpitalu można ocipieć.
A teraz co do zdrówka mojej córci.Dostawała kolejne 7 dni antybiotyku.Po 5 dniach byłam na konsultacji laryngologicznej i się okazało,że uszka są już zdrowe, ale że trzeba podawać antybiotyk conajmniej 7 dni to musiałam zostać do środy.W środę na wizycie lekarka bada Madzie i mówi,że jeszcze furczy jej w nosie i mam zostać kolejne 2 dni.Wpieniłam się bo na oddziale zaczął panować Rotawirus.Od 1 tyg życia Madzia ma katar.Po 12 dniach (w sumie) antybiotyku jej z niego nie wyleczyli, a tu 2 dni mają zrobić cuda.Wkurzyłam się i gadam tylko z ordynatorką czy to ma sens.Powiedziałam jej,że jeśli da mi grawancję,że za 2 dni nie będzie miała kataru to zostaję a jak nie to lepiej,żebym poszła do domu żeby moje dziecko nie dostało jakiegoś cyfa(tak jej powiedziałam-bo mnie wpieniły).No i tym sposobem jestem w domku.Madzia nadal ma lekki katarek, ale pilnuję tego i ściągamy jej to odkurzaczem.Mam nadzieję,że już tam nie trafimy.Tak naprawdę ta moja pierwsza wizyta (5dni) była zupełnie bez sensu.
No cóż tak to z moją MAdziulą jest.
Oby się już nie powtórzyło.

Do góry