Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo kupiłam te gotowa mase z gostynia ale kurcze zle się ja rozprowadza na tych herbatnikach-czy ta gotowana z mleka jest łatwiejsza w rozprowadzeniu i rozsmarowaniu???

mam nadzieje ze Madzia bedzie już zdrowa i Emilka tez .Moze to nawet lepiej ze Emilke wypisałas.Wybierz sobie przedszkole(dokońca kwietnia masz czas złożyć paiery) i tam Emilke najwyżej nakilka godzin zapisz...bedziesz miec troszkeluzu, Emilke przyjmą bo skończy 3 latka już...a Madzia bedzie miec te 8miechów i juz bedzie ławiej...ściskam Wasmocno dziewczynki;-);-);-)Danusiu kochana bardzo się ciesze że jestesmam nadzieje ze Madzia bedzie już zdrowa i Emilka tez .Moze to nawet lepiej ze Emilke wypisałas.Wybierz sobie przedszkole(dokońca kwietnia masz czas złożyć paiery) i tam Emilke najwyżej nakilka godzin zapisz...bedziesz miec troszkeluzu, Emilke przyjmą bo skończy 3 latka już...a Madzia bedzie miec te 8miechów i juz bedzie ławiej...ściskam Wasmocno dziewczynki;-);-);-)

:-) My tez kupilismy Kubie buty wczoraj w ccc ;-)
Juz dodałam do ulubionych ;-)
Emilka grzeczna to zaopiekuje się Madzią w domku.

Anita ja tez ide do teściowej na obiadek;-) a wy mieszkacie sami ?
tzn w domu Tomka (ma 2 pietra i parter) i mieszkamy na samym dole z oddzielnym wejsciem itd wiec wszystko mamy osobno a rodzice Tomka z siostrami sa 2 pietra wyzej. Czyli podobnie jak w bloku tylko podworko wspolne;-)
bosko

zdrówka dla dzieciaczków