reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale mi się ten obiad dzisiaj nie klei :baffled:
Zrobiłam już postępy:-D wstawiłam wodę na makaron i pokroiłam cycki z kuraka i pieczarki. Szkoda, że się samo nie usmaży...:sorry2:

reklama
CZEŚĆ KOBIETKI :-) ale żeście już dzisiaj napisały:-D
ile nowych zdjęć nie wiem czy tu się zebrały same mamy które mają takie śliczne dzieci ale Wasze maluch na prawde słodziutki :tak::tak::tak: seio serio i bez wlewania:-D
ja dziś pospałam jak nigdy spałam do 12:szok:
wstałam a tu wszystko ładnie posprzątane:szok::szok::szok:
a mój kochany wyszukał jakiś przepis poleciał do sklepu i dzis on chcę nam ugotowac obiadek :tak::tak: normalnie jestem w szoku :-D

u nas pogoda średnia 10 stopni co prawda ale pochmurnie
mam nadzieję że słonko jeszcze wyjdzie
Lenka oczywiście nie dostoswała się do zmiany czasu i śpi teraz jak zabita - jej drzemka popołudniowa :-)

ściskam Was wczesną popołudniową porą przy kawce :-)

https://www.babyboom.pl/forum/[url=....com/88/glitterfy074500129D30.gif[/img][/url]
no prosze prosze to masz dzis labe jak nic :tak::tak::tak:

tu bardziej widac i troche wcześniejsze zdjęcia n o i starszaki :-D

Załączniki

• DSC00379.jpg
    DSC00379.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 28
  • 030908182850.jpg
    030908182850.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 24
  • 012508161114.jpg
    012508161114.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 25