reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

mamaK - Chyba nie :-)
Nieśmiało, ale chyba można Ci gratulować.

A mnie się dziś śniło, że robiłam test i wyszły dwie wyraźne krechy.
Szkoda, że to tylko sen :-(

Ciągle się waham czy odpuścić sobie ten cykl. Biorę Macmirror (narazie 2 globulki), ale już czuję się lepiej. Mam cichą nadzieję, że może jak się nastawiłam, że cykl stracony to jakiś pęcherzyk mi tam dojrzeje. Szkoda mi zmarnować.
Poradźcie.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje bardzo za odp.,wiem,ze stres i to ciagle myslenie o dziecku swoje robi,ale postaram sie wyluzowac i mam nadzieje,ze juz wkrótce bede mogla byc tak szczesliwa jak Ty.
Pozdrawiam goraco:)

Mama Sówka - Imprezowiczko Ty nasza, chciałaś Wiosnę więc czary-mary specjalnie dla Ciebie:

ST830268.jpg
ST830275.jpg
ST830281.jpg
ST830278.jpg

:-):-):-)

Hej Dziewczynki:-)
Trochę mnie nie było bo się działo;-)najpierw staranka a od wczoraj mój luby kochany wymyślił sobie remoncik w domciu-a skoro ma zapał i coś robi to nie ma sprzeciwów bo drugi raz może mu się nie zachcieć:-Dno więc musiałam dwa pokoje spakować w kartony:szok:łatwo nie było ale daliśmy radę:-Dteraz przaz jakiś tydzień nie będę mieć w domu internetu niestety więc niewiem jak to będzie z pisaniem do Was chwilowo. Jak tylko będę mogła to się odezwę:-)Sporo zajęć będę mieć-to dobrze przynajmniej nie będę nadmiernie myślę o efektach staranka:-)ale powiem Wam że póki co to mam same dobre przeczucia:tak:no niewiem skąd mi się to wzieło po prostu:-):-):-)
buziaki i miłego popołudnia:happy2:
Aniu - już normalnie za Tobą tęsknię, mam nadzieję że dasz radę jednak coś skrobnąś. Ale to bardzo dobrze że masz duuużo zajęć. Ja właśnie postanowiłam że poszukam drugiej pracy i poza tym wybieram się na kurs pedagogiczny tak więc jak dobrze pójdzie to będę zabiegana nieźle. Ale forum nie opuszczam - uzależniłam się już :-)

julia1 - napewno niedługo zostaniesz mamusią. Ja w to wierzę więc Ty tym bardziej powinnaś. Tylko się nie nakręcaj za bardzo a będzie dobrze.

Nektarynka - wow ale wykresik, Ty musisz być niesamowita w tych obserwacjach - jestem pod wrażeniem :tak:

MamaStacha - jeżeli lepiej się czujesz to działaj i tyle.

Hey Dziewczynki ze mna psychicznie lepiej...odetchnelam w weekend, byli goscie 3 dni wiec nie mialam czasu myslec, 2 dzieci, pies, my ... = wariatkowo :-) Dzis zaczelam 5 mc, powolutku odliczam do 22 tyg., jutro jade do szpitala wiec prosze trzymac kciuki....

Co do cieni II kresek ja mialam cien 5/6 dni przed @ i teraz moj cien ma 15 cm i kopie mamusi brzuszek :tak:

Kroptusiu Kochanie. Pomodlę się wieczorkiem żeby wszystko było dobrze. Cieszę się bardzo że troszke odetchnełaś. A może jutro będzie już widać czy to chłopiec czy dziewczynka? W każdym bądź razie jestem z Tobą, bądź silna i przekaż maluszkowi buziaki od e-cioci. :-)

Hej dziewczynki popołudniową porą....
Kroptusiu - oczywiście że będziemy trzymać kciuki...daj znać zaraz po...
Mamak - no też chyba zacznę gratulować - cieszę się że się udało...
Aniau - miłego remonciku - i cierpliwości...
maggie - widzę, że ruch w interesie - dopiero obrona a Ty już pełna werwy i gotowa do pracy - brawo...

podziwiam was, od dwóch dni obserwuje ten wątek i jestem niesamowicie zaskoczona ilością ciepła, które tu sobie dajecie, obcym osobom i całkiem bezinteresownie..

cześć dziewczyny dawno mnie nie bylo , musialam odpocząć mam nadzieję że wiecie o co chodzi.:) mam pytanko czy któraś z was miala już hsg roione bo mnie czeka to badanko i trochę się boję dodam że będę miala je robione w angli i trochę się boję;(

reklama
Hej dziewczynki popołudniową porą....
Kroptusiu - oczywiście że będziemy trzymać kciuki...daj znać zaraz po...
Mamak - no też chyba zacznę gratulować - cieszę się że się udało...
Aniau - miłego remonciku - i cierpliwości...
maggie - widzę, że ruch w interesie - dopiero obrona a Ty już pełna werwy i gotowa do pracy - brawo...
gosia - pewnie, pewnie - póki mogę to będę pracować a jak zafasolkuje to będę się obijać :-D:-D:-D

podziwiam was, od dwóch dni obserwuje ten wątek i jestem niesamowicie zaskoczona ilością ciepła, które tu sobie dajecie, obcym osobom i całkiem bezinteresownie..
Dziękuję w imieniu wszystkich za miłe słowa :-) I Kochana, nie podziwiaj tylko się przyłączaj. Ja zauważyłam że kobiety którą walczą o to samo potrafią się zjednoczyć i wspierać (chłopy raczej nie) :-)

cześć dziewczyny dawno mnie nie bylo , musialam odpocząć mam nadzieję że wiecie o co chodzi.:) mam pytanko czy któraś z was miala już hsg roione bo mnie czeka to badanko i trochę się boję dodam że będę miala je robione w angli i trochę się boję;(
mola - ja nie miałam chociaż lekarz coś mi tam wspominał że jak tak dalej pójdzie a raczej nie pójdzie to trzeba będzie zrobić. Pamiętam że któraś dziewczyna miała kiedyś robione i niestety nabawiła się jakiegoś zapalenia po. Dziewczyny która coś wie - pisać :tak:

Dziewczynki - głosujecie na Mateuszka??? Wyszedł znów na prowadzenie co mnie bardzo cieszy - pamiętajcie o klikaniu raz dziennie. Głosowanie z tego co pamiętam trwa do 20 kwietnia więc mobilizacja sił musi trwać !!!!

Ostatnia edycja:
Do góry